Često pišem o tužnim situacijama, potvrđujem činjenicu da čovjek s određenom dozom tuge u sebi najbolje piše. Stvarno. Ali sad neću. Hoću da vam kažem koliko su bitne ‘ male, velike stvari ‘. Kako one upravo donose najveće osmjehe na naše lice.

smile-191626_960_720

Možda ti osmjesi ne traju najduže. Ali zato ne smijemo prestajat da uživamo u njima i da ih ponavljamo, konstantno iz dana u dan. Pomislim često da nije dovoljno biti voljen i voljeti, da se to treba i reći, jer zar svijet ćutanja nije ono što će da zavlada nama nakon svega? Da, zaista razmislite o tome. Razmislite o osmjehu koji vaše riječi mogu proizvesti na licu drage osobe.

A osmjesi, oni od srca, kao i čitanje produžuju život, ispunjavaju srce, čine da lebdimo u svoj ljubavi koju dajemo i primamo. Doduše ljubav često ne uslovljava dvosmjernu cestu, mada ponekad pomislim da bi trebalo biti tako. Jer nema vremena za bol. Ono ‘ samo da znaš da neko misli na tebe ‘ ili ‘ ako bilo šta trebaš znaš… ‘ ne oduzima nam mnogo vremena, a neće nas nikako ni spustiti u očima druge osobe mišlju ‘ koji je ovo papučar, emotivac ‘ ili ne znam ti šta, a drugom će dat do znanja da je voljen sa svim svojim vrlinama i manama. Dijeliti i izmamljivati osmjehe, neprocjenjivo.

Neki baner What Do Women Want, Fine Jewelry

Zato je ovih par riječi za sve one koje volim, za sve one koji su uvijek tu, i za one koji su ponekad tu, ne zaboravljam da postojite, za male stvari velikog značenja. Da, volim vas, i nije me sram to reći, hvala vam što ste tu, oprostite, dođe i ta najteža riječ, ako sam ikada na bilo koji način povrijedila vaše emocije. Sretna sam, jer volim, jer to kažem. Sretna sam, jer ljubav je sreća.

Ramiza

Komentari

Neki baner
Neki baner Free Shipping on ALL cosmetics products!!