Let iz bajke

Ako ikome zavidim to su djevojke bez dlakica. Znaš one koje kažu “ja nemam niti jednu dlakicu” i onda povuku hlače da ti pokazu još i ubiju te u pojam. Jesam muško sam. Nekako si mislim da te cure nemaju pojma koliko su vremena, novca i pijanih likova u plusu. Ono dok ja počupam te male napasti, jedna Ana koja nema niti jednu dlakicu u to vrijeme može zbarit C. Ronalda i ostati trudna s njim i za 9 mjeseci prodat mu dijete.

legs-194676_960_720

Znači dok ja počupam dlakice druge cure zbare likove i sretno žive do kraja života. Zar to nije divno? Eto razlog zašto proljeće prezirem, jer sam zapravo Ličanin i zovem se Mile, radim kao šumar i imam sedmero djece. Osim što prezirem proljeće, jako prezirem i te prve gospođe, koje su ih prve počele čupati…

Ono, što to nije mogao prvo neki Edward? Ionako je frajerima, duplo lakše nego nama i danas smo mogle imati toliko više vremena. Recimo zašto te male napasti nisu ono modni detalj ili recimo… žena koja ima više dlakica je ljepša? Ne… mi moramo biti glatke i perfektne a oni mogu bit k’o gorile. Divno. Baš onako prekrasno.

A kad je Bog dijelio dlakavost, ja sam očito bila u redu s frajerima (ok malo pretjerujem).

U petak kad sam odlučila opet postati žensko i riješiti ih se, kroz glavu mi je prošlo da sve više žena ima problema jer želi tu ravnopravnost. A s druge strane, ionako sve je manje muškaraca, a sve vise Choncita s počupanim obrvama do kraja isfeminiziranim. Koji ženama priđu jedino u dućanu, kad pitaju za uske farmerice… (reci sve ovo u jednom dahu).

Zato sam odlučila u ovoj kolumni postati Zdravko Mamić (mislim nekako da i on ima problema s dlačicama na nogama) i izvrijeđati te napasti kao on novinare:

“Ti đubre mučko šta želiš od mene više? Hajde jedan po jedan. Lešinari jedni. Vi kažete Josipa je luda, sad ću vas riješiti jednu po jednu”.. 😉

Evo bolje mi je…

Od petka sam opet curica i mogu nositi haljine… proljeće je opet lijepo i sunce je super… čak više nisam bijela kao Eskimac u sezoni, nego crvena k’o SDP al’ šta mogu. Ako si i ti, jedna od nas s dlačicama, a ne sretnica k’o Ana koja u to vrijeme može zbariti lika, preporučujem haljine do poda.

Ostani sretna (ne važno za noge ionako je sve manje frajera) do idućeg tjedna. Btw, one cure na filmu koje ne briju dlakice kad im frajer dolazi su ih obrijale prije snimanja 😛(dokazano)

Josipa

Komentari