Baš mi lijepo sjela ova cijela gungula oko kardinala Puljića. Taman da i ja nešto kažem na tu temu. Ja podržavam Puljića, tako je. Što vi žene imate da se seksate s nekim prije braka? Svašta. To ćemo mi muški umjesto vas. Vi ima da lijepo stavite feredžu i da se fino zamotate, i nemojte ni slučajno izlaziti iz kuće. Osim ako vas, naravno, pozove neki muški član obitelji. Pa kad je bal nek je bal. Nek’ odemo u 15. stoljeće.

Najblaže rečeno te njegove riječi su me zgrozile. Zar u današnje vrijeme tako nešto reći? I kome to pomaže? Zaista ne razumijem. Ali što je najbolje, ima dosta mladih koji tako razmišljaju i koji se čuvaju za prvu bračnu noć. Oke, ja to poštujem. Poštujem, ali nisam taj tip. Uopće ne mislim da je to nešto loše, voditi ljubav sa nekim prije svetog sakramenta. Pa ljudi dragi, vođenje ljubavi je najuzvišeniji čin ljubavi. To je ono što mu daje točku na I. Ono što mu daje krunu, ono što mu daje kompletni užitak da se duše isprepletu. Da budete jedno.

neboo 2

Voditi ljubav je fiziološka potreba. Isto kao potreba za hranom ili snom. I sada vi tamo čeznete za nečijim dodirom, u vama žudnja, nemir, strast, a ne smijete je iskazati. Već zatomljavati. I gdje vas to dovede? U nervozu, loše raspoloženje, nezadovoljstvo. Mislim da je to totalno krivo ne sa nekim ramjenjivati dodire, dovoditi ga do užitka. Ljubiti ga, maziti, dovoditi do ekstaza. Oke, držat ćete se za ruku, ovlaš malo tu i tamo poljubiti i to je to? Tko je tu zadovoljan? Svi drugi osim vas. I onda ćete doći doma i svaki se sam dirati, tamo gdje „ne smije“.

Neki baner What Do Women Want, Fine Jewelry

Znači međusobno niste smjeli uživati u dodiru a kada ste sami onda to radite. Hej, koga lažete, pa to vam je ista stvar. Znači prekršili ste zadano obećanje. Radite to ali da vas nitko ne vidi. Čemu onda to, čemu žrtvovanje samoga sebe? Ajmo živjet normalno u normalnom svijetu. I gledat to malo drugačijim očima. Znači, oženite se, dođe prva bračna noć. Ustreptali legnete jedan kraj drugoga i željno iščekujete da ono što ste maštali dobijete od svog bračnog druga. Kad ono hladan tuš. To vašoj drugoj strani nije niti na kraj pameti. Dok bi se ti još ljubila i mazila , tek ušla u predigru, on je već gotov. Hrče. Ti bi nježno, a on želi grubo. Ti bi grubo, ali on se boji udariti te po guzi. Malo povući za kosu, malo te ugristi. Ti bi malo promijenila poze, on neće ni čuti. Ti bi u mraku, on bi na svjetlu. Ti bi u bijelim gaćama, on bi u crnim halterima. On bi te vezao, ti se toga gnušaš. I , tko je tu zadovoljan? Recite vi meni ?

I eto ti nezadovoljstva u braku. I to već od samog početka. A još niste ni krenuli. I to nezadovoljstvo se u vama nakuplja, i vi postajete ogorčena i nesretna osoba u braku. Niste dobili ni mrvicu onoga o čemu ste sanjali jer se ta vaša druga polovica toga grozi.

I što će se dogoditi? Ili ćete cijeli život patiti i biti nesretni ili ćete nasladu potražiti na drugoj strani. A to nikako nije po Božjim pravilima. I sad se vratite na početak. Seks prije braka, da ili ne? Vidjeti da li sa nekim odgovarate u naletu strasti ili ne? Koju ćete odluku donijeti? Onu gdje ćete se cijeli život kajati ili onu gdje ćete od uzavrele strasti zaspati jedan drugome u naručju? Odluku drage moje prepuštam vama .

Lovro

Komentari

Neki baner
Neki baner Free Shipping on ALL cosmetics products!!