Kupka je spremna. Ogromna kada puna vruće vode i mirisnih ulja. Uzimam svoje omiljeno piće i cigaretu. Uranjam u kadu i izdužujem se po njoj. Opuštam se i mojim mislima vrte se razne teme.

Palim cigaretu i ispuhujem dim u oblačićima, dok mojim tijelom lagano prolazi val vrućine. Pijuckajući svoje piće gledam u dim cigarete zamišljajuči totalnu erotiku u svojoj glavi.

Lagano mi ruka prolazi po tijelu. Osjećam ugodu i uzbuđenje. Zamišljam kako me dira. Kako me dira tamo gdje želim. Njegove prste u meni. Njegov jezik na mome klitorisu…

Neki baner What Do Women Want, Fine Jewelry

Lagano, jednom rukom prolazim po svojim nabreklim bradavicama, dok se druga, još laganije spušta među prepone. Zatvaram oči i osjećam ga na sebi. Toliko stvarna je moja mašta, toliko stvarna da osjetim njegov miris, njegovu glatku kožu, njegovu težinu.

Razmičem noge i moji prsti klize gore – dolje. Mazim se nježno i polako. Prsti su u meni. Vruća sam. Uzbuđena. Mazim se sve pohotnije. Naglo stajem i ustajem iz kade. Onako mokra odlazim do spavaće sobe i uzimam vibrator. Palim ga i lagano se mazim njime po klitorisu.

Stavljam ga u sebe i stimuliram najbolje samozadovoljavanje. Nabijam se na njega. Mjenjam poze kao u stvarnom sex—u. Dok jednom rukom mazim klitoris, drugom nabijam vibrator u sebe. Tijelo mi se lagano grči. Dolazim do vrhunca. Svršavam!

Igram se vibratorom još malo u svojoj mačkici. Ahhhhhhhh tako mi paše. Tako ga želim u sebi. Završavam sa svime, zadovoljno se dižem i vraćam natrag u kadu. Palim cigaretu i ispijam ostatak vodke dok ugoda traje u mom tijelu, na mom licu.

Pamela

Čitaj još...

Komentari

Neki baner
Neki baner Free Shipping on ALL cosmetics products!!