Ti bi da mi pušiš, ha?

Znaš ono kada si okružena ljudima, alkoholom i dobrim raspoloženjem? (Ako ne znaš-žao mi je, jer što je bolje od rosnog pivkana, ekipe i majmunovog iz vedra neba?) E, sad’ ako si već upoznata s tim konceptom druženja, poznata ti je i činjenica o zaglibu u ružnim temama koje pokvare cijeli koncept zabave. I onda bude svima zamorno, ali na sreću se uvijek nađe netko pametniji koji izjavi „ajmo mi radije o seksu, nego o tim govnima!“. I svi se grohotom nasmijaše i počnu prepredati o toj neiscrpnoj temi. Sjećate se mog teksta-o mome sramu prilikom takvih diskusija? Ne sjećate?-e, pa čerajte se i pročitajte tekst da bi saznali kako je meni tada pri takvim temama i razgovorima. Geniiiijalllnoooo!-kako bi rekao Boris. I sad, da sad-jer je ovo radnja od danas-moj radni kolektiv, ZIPA SAD- bez alkohola i zabave, unutar radnog vremena, dobro znajući sve o mome sramu kažu-„hajd’ ti Ive piši o pušingu klitorisa koji danas mijenja male penise!“-na prvu mi došlo, iskreno, najiskrenije,  muka. Pa, rekoh sama sebi- kakvo pušenje klitorisa? Što se ne puše cigare i normalni/veliki penisi (iako nije sve što se zove penis dobro za pušenje, pa bio on i velik, no ne bitno)? „A, ne“-kažu oni i opleti po meni. A meni muka, meni neugodnjak. Em nema cuge, em nema zabave, em mi je on-line radno vrijeme, em mi je vruće za popizditi, em me je sram, em sve to zajedno i  oni meni daju temu da boli glava. Pa, jeba ga led što sada i o tome moram pisati da bi me netko otvorio i pročitao? Očito da da, jer pušing kod nas prolazi najbolje, pogotovo onaj gdje ti dlaka ne zapinje za zube i ne pušiš ti već netko deseti, kao ja trenutno s ovim tekstom i temom-popušila foru samo tako. No, dobro. Kao odgovorna suradnica prihvatih njihov podjeb i odlučih-nebu mene niki u mojoj kuruzi-sada ću ja njima nakucati dve tri. Zato, evo što ja mislim o svemu tome. Ak’ Vas je struh pređite dalje na portale koji pišu recepte za kuhanje, je se Iverica opako pripremila uzvratiti udarac.

Jesu li muškarci koji vole velike klitorise na korak sisanja malih ćuna?

            U startu ću vam, odmah-drito-tito u glavu, dati odgovor na postavljeno pitanje iz naslova-ne da su na korak do pušinga, već nam ga puše na veliko! Kao što i sama pjesma kaže „Ovo je svijet muškaraca, ali je ništavan bez žene“-tako i ja tvrdim (sa svojim tvrdim) da su današnje žene zagrizle za muda i samog Đavla, bez da su bile na koljenima-svojim velikim klitorisom. Dovele emancipaciju na nezamislive nivoe i ušle u povijest izjavama (u tipi Demi Moore iz omiljenog mi filma G.I.Jane) „Popuši mi kurac!“. Draga nacijo, brijem da se i sami Darwin hvata za glavu uz- ošlo sve u klinac! Nama nabrekli klitorisi glume čune što ne rastu, a opet su velike, ližu nas frajeri obrijanih prsa s pedikiranim noktićima na nogama i velikim problemima impotencije. Sve se zavrtjelo u krug, a opet samo zamijenilo mjesta. I ne, ne vole samo pojedinci te naše planine skrivene u šumama, obožavaju ih svi. Što mi je dovoljno za prvi zaključak i oduševljeni usklik „Ispunila mi se želja, napokon i ja imam pimpek!“ I to ne bilo kakav-pravo ženski, zajebani i mali, ali dovoljno moćni da te satere i baci na koljena-poput prave Domine u lateksu s bičem u rukama i kaže „a, sada mi ga popuši“. Jest, on možda je malen, ali je pravo opak. Nema u ženske čune da se zakaže, a jok-ženska čuna je tvrđa od najtvrđe masline stare stoljećima, čak i kad spava-i u tome je sva bit. Nama je počelo stajati, a njima sve više i više opada. Oš’ moral, oš’ mali kurci, palci i kiseli krastavci. Zato, pustite priče o nježnim bićima i nježnijim polovicama, sve do jedne smo svjesne svoje moći koju ponosno nosamo skrivenu u gaćicama i željno iščekujemo da je upotrijebimo. Na ovaj ili onaj način.

Realno, frajeri su i tako počeli previše pažnje pridavati nebulozama-farbaju kose, briju prsa, noge, leđa (a diš bolje od dlaka-pogotovo na leđima-ne kuže smradovi da se volimo uhvatiti za leđne dlake dok ih karamo svojim malim ćunama s guza), čupaju obrve, lakiraju nokte, nose traperice koje su uže od najužih tajica i misle da su jebeno dobri. E, pa što vas onda čudi što su i nama klitorisi narasli uz brkove feminizma? Treba i nas drvosječa style na svijetu, treba nas žena s mudima, da ne ode sve u krasni prije vremena. Treba i nas koji možemo ponuditi i fuk i nasljednika, jer muškarci su postali bez spola.

Da se odmah razumijemo, ne volim ja one tava glava seljobere koji nabijaju šakom o stol i glume sirove fazane u letu-ja volim da je muško, muško-tj, dovoljno muško da se može nositi sa mnom i mojim klitićem i svim ispadima duple škorpije što ja jesam. Ako ne vjerujete horoskopima, moram vas razočarati i uputiti vas-pročitajte što piše o škorpijama, jer je to blaža verzija onoga što mi uistinu jesmo. Što ja jesam. I da, volim kad mi puše,ma koliko god me to bio sram priznati. A, ti? Puše li i tebi ili si ti ipak jedna od onih koja voli da je na koljenima? Ja nisam na koljenima nikad, pa ni tad. Pa, da privedem ovo svoje pušing izlaganje kraju i konstatiram završni zaključak:

 

„U nedostatku pravih ćuna, žene su uspjele uzgojiti svoj same“

Do sljedećeg popuši mi foru draga teksta pušili vi meni-vaša Iverica!!!

Iva Matijaško Degač

Komentari

Amazonke.com

Mi smo redakcija APortala a vi čitate članak s našom preporukom :)

You May Also Like

Bol, Lisa Gardner,bibliomanija, Ana Čaić Blažević, APortal,majka, dijete