Žene koje idu na uljepšavanje svoje vagine…

Rekli su mi da previše psujem i da za neku „srameću malu koja se crveni kada joj netko dragi opisuje felacijo penisa ili ti ga voli mala oralala“ zvučim jako prosto i vulgarno, pa da se odmah pobrojimo i prebrojimo-dragi moji DA-mene je uistinu sram slušati kada netko od meni dragih žena priča o takvim stvarima, (čak i ja ne pričam u live verziji tako prosto i smisleno o perverzarijama kao kada npr pišem), što ne znači da ja ne volim te pomalo kinki stvari, radnje, akcije i ostalo-ja o njima ne pričam i ne crvenim nikoga, a radim li ih? E, to kao prava škorpija prepuštam vama na volju. Uzmite si maha i pustite da vam vaša mašta radi svašta-o tome što i kako ja. Zato, evo vam objašnjenja mene me i jednog finog naslova-kojeg mi je složila prijateljica-jer, moj bi inače glasio „Vulvastični mejk over pičkića-novi hit poslije pero obrva“-zato zahvalite njoj što sam vas poštedjela nepostojećih naziva za genitalije i vulgaris izraza odmah u prvim recima mojeg teksta . Hvala. Molim. I da, sada se vračam svome načinu izražavanja, tako da što da vam kažem osim-jebi ga.

Znači, u moru novih hitova pri korekcijama ‘oš tijela, oš ne-tijela i slikom popraćenih objava/tekstova/kolumni na društvenim mrežama, (poput onog istraživanja o „prdac moj ljubim te“ tajni za vječni brak), naletjeh i na objavu jednog stranog portala koji je napravio kratki izvještaj o nekom plastik fantastik reality show-u (onaj u kojemu je bio/je i naš Cigi-koji mi iskreno sada izgleda bolje nego na početku dance karijere) i svim hit body modifikacijama. Ajme mene, da sam umrla sat vremena prije, fakat bih umrla u blaženom stanju i ne znanju. Jer, taj članak me potegnuo do potrage za drugim člankom, pa trećim, pa petim i doveo me skrooooz do jednog (za mene) vansvemirskog hita među rajom s lovom-budite sretni što nemate para, jer bi vi ili vaša draga poželjeli i sami imati pune „usne“-ako me razumijete. I to ne one kojima se ljube djeca, e da-teee usne filaju, pumpaju, povećavaju!
Pa, da opet ne napišem „znači“ kao početak odlomka (e, a volim taj svoj znači stvarno) i kao znak mojeg čuđenja samo ću napisati pitanje-JESTE LI VI POLUDJELE??? Ali za zbilju i sa toliko gro upitnika-koji je vama kurac? Dajete svoju điđ miđ na uvećanje, jer, pazi sad, želite imati krofnicu-ono wtf? Kakvu vražju krofnicu, buhlicu ili bilo kakvo drugo dizano jebeno tijesto? Pičić je pičić i nema potrebe da bude pičetina (bez k).


„Usne k’o u božice, napučene i čvrste“-kakve? Čije? Ma, gdje brate? Vidiš kako sam van sebe, ali nije tu kraj majke ti raspalim. Osim što vole raditi od svojih vulva brda-one žele da se to i vidi-a, sada se vi pitate kako-e, pa devinim mdrfkig prstom!!! Do neko vrijeme nisam znala što je to „camel toe“-izraz lica kada sam saznala odavao je moje mišljenje o tom trendu-i da, ako ne znate izguglajte ima gro slika (samo ne znam tko bi to volio gledati, čak i oni najagori cyber šlajferi radije pogledaju golu rit od tih gaćona u pičiću) i saznajte-napišite mi vaše mišljenje o tome.
Moje je jasno iz priloženog-Znači (opet znači znam)- fuj. Mene fakat zanima-kome je lijepo gledati u te dvije planine u kojima su gaće, onak’ urezane-poput onog wedgies fazona. Mislim, žene drage s umjetnim vulvama, mene uistinu ne zanimaju vaši pičići, fala-pogotovo ne u nekom bliskom susretu u dućkasu npr na odjelu salama. Da me zanimaju rekla bih vam „ajde, skidaj gaće znam da imaš!“-ovako em izgleda neudobno, em ružno. Ali baš, baš ružno. I dok pričam/pišem me nešto žulja, a kamoli da hodam takva po svijetu, aaaaaaaa. Ne razumijem. Fakat ne razumijem, a ja od sredine osamdesetih najbolje razumijem nerazumljive stvari, bića i pojave-ovo je nadmašilo i moje poimanje neshvatljivog.


Ok, obrij se, napravi friz, oboji je u zeleno, nabaci neki tattoo, ma pirsaj je-ukrasi je, ali nemoj od nje raditi grba devu i nosoroga majke ti! Kao i ono povraćanje (može i doslovno i figurativno) himena. U mdrfking 21 st. one nakon što se izbuše idu na krpanje-nije vam to sapun, to se ne troši ako niste znale, a njemu ako je do krvavih plahti pustite mu krv na vratu. I niste jebena guma od bicikla-neće vas nitko potopiti u škaf da vidi di puščate. Ne radite si to-to boli i nije fora-jer ste lažnjak, prave djevice su na cijeni, ali one su daleko- na otočju i svojim bedrima cijede masline i rade ulje bez silikonskih vagina, prirodne i nevine-za razliku od vas  lažnih bogatih muffina s pičićima od gume/plastike/čega god. Dosada ili obijest, iskreno ne znam, ali znam da je garant bolno i da nema nikakvog efekta pri primanju zadovoljstva-za pružanje lako (jer je njima i hrđavi otvor od auspuha dobar), pa se ne zamaram s njima-realno, osim ova dva razloga i idiotizma, ja  drugog objašnjenja nemam. To nije epilacija ili depilacija, to je nanošenje jebene boli i doživotno sjedenje na nekim amortizerima koji žuljaju? Pa, tko si normalan to želi? Ja nisam normalna, ali ne bih fala takvo to nešto međ nogami. Fala, k’o da jesam. A, ti? Bi li ti rado imala pičić muffinčić? 😉

Do sljedećeg puta, nadam se s ozbiljnijim tekstom, pusa, pusa, pusa.


Pozdrav svima! Ja sam Iva i ja sam La Femme. Autorica APortala, maleni kotačić platforme Amazonke.com i jedna od urednica koja pomaže pri objavama. Pišem o svemu, svačemu, koječemu, ali mi je hit tema konfuzija misli u opisu žene, u opisu mene i svakodnevnih situacija. Izleti mi pokoja psovka, dvije, ali to sam ja. Mačkarica, majka, žena, bez cenzure i make up-a. Volim r’n’r, obožavam kada mi muž skuha kavu nedjeljom ujutro i ne volim kada mi je hladno. Za detaljnije informacije obratite mi se na portalu ponedjeljkom i petkom, jer moje priče su moj život, a La Femme je savršeno mjesto za pisanje o istom. Do sljedečeg proljeva misli, ljubi vas sve Iverica

Komentari

Iva Matijaško Degač

Rođena u gradu na četiri rijeke u kojemu živi i biva do dana današnjeg. Vječni anarhista, reformista, buntovnik - i to sve u ženskom rodu. Mačkarica i veliki prijatelj životinja, te pokojeg čovjeka. Voli prirodu, cvijeće i dobar stari r'n'r. Pisanjem se bavi od rane dobi, ali vrlo brzo lijepo izražavanje mijenja uličnim govorom,  jer po njoj "lijepe riječi su za djevice i malu djecu, a ja nisam niti jedno od toga dvoje odavna" - koliko ima istine u tome prepušta vama, jer malo tko uistinu ima pristupa njezinom biću, duši i pojavi. Škorpion po horoskopu koji dugo pamti, brzopotezna na jeziku i veliki ljubitelj ironije. Ona je Iva i ona je naša La Femme.

You May Also Like

Bol, Lisa Gardner,bibliomanija, Ana Čaić Blažević, APortal,majka, dijete