Nježno obuhvativši rukom četku za kosu, raščešljavala je svoje duge, mokre, sjajne uvojke koji su joj poput slapa padali niz gola ramena. Gledala se u ogledalu njegovim očima i odmah je osjetila ono divno treperenje među vrelim butinama. Njegov pogled pratio ju je dok je polako, naramenicu po naramenicu, navlačila svoj čipkasti grudnjak na zanosne, meke grudi, prevlačeći ih lijeno preko oblih ramena. Posve slučajno, košarica okrzne bradavicu i ova se momentalno ukruti od užitka. Jeza joj prostruji tijelom, zatrese je poput laganog električnog udara. Polako se zanjiše u svojoj fantaziji, a miris parfema izmiješan s mirisom požude koji se širio zrakom ispuni  prostoriju.

Znala je da mora što prije napustiti ovo mjesto, ovu mračnu hotelsku sobu u kojoj je završila s nepoznatim muškarcem.

– Kako ću mu pred oči ? – misli su joj vrištale, a mozak radio sto na sat dok se oblačila, pogleda usmjerenog na uspavano tijelo muškarca koji se razbacao po svilenoj hotelskoj posteljini. Glasno je spavao, nimalo muževno.

– Bljak ! – mrzila je samu sebe i osjećaj požude koji ju je peckao gdje god bi se dodirnula. Vješto je rukama nanosila ruž, a usne su žudjele, gotovo do boli, za poljupcima. Liznula je vrh palca i u vreloj maštariji, pred očima joj zabljesne njegova nabrekla glavica koju bi pohotno lizala, uvlačeći ju u usta, čvrsto je stežući svojim vrelim usnama, jezikom palucajući sa svih strana, sve dok ne bi osjetila onu izdajničku kapljicu koja je tako vraški ukusna, slasna i napaljiva. I njegove zamagljene oči od užitka !

Neki baner What Do Women Want, Fine Jewelry

– Do vraga, ne pomažeš sama sebi ! Odjebi maštariju i uključi razumski dio mozga !

Dohvatila je gaćice. Njene svilene gaćice tamno crvene boje obilato ukrašene čipkom, savršeno su joj pristajale. Njegov poklon za godišnjicu. Praznik za oči sretniku koji je imao priliku vidjeti kako joj zaokružuju ionako zanosnu, izazovnu stražnjicu. Najprije jednom, pa drugom svojom seksi nogom, za kojima je uzdisao, klizeći polako netom istuširanom kožom, uvlačila se u gaćice, blago nagnuta prema naprijed. Glatka, mirisna koža pod prstima i opet taj divni osjećaj ! Palio ju je svaki klizeći vrh prsta koji bi se spustio na toplo meso. Nije skidala pogled s ogledala, a svaki pokret i dalje ju je žario. Baš kao što su je žarile njegove ruke, klizeći unutarnjom stranom butina, preko listova, dodirujući joj raspamećujućim jagodicama unutrašnjost koljena, od čega se trzala, gurala kukove prema naprijed, vrtjela svojom zanosnom stražnjicom i razmicala butine, pa ih ponovo skupljala, puštajući ih da se besramno trljaju pred njim. Cijela bi pulsirala i lako bi mu se predala u zanosu kojim ju je opijao, samo da nije toliko gladna, pohlepna i nezasitna kad je on u pitanju. Uvijek je htjela više ! Željela je iz njega izvući maksimum, uvijek spremna uzvratiti istom mjerom. Dala mu je da ju oblikuje po sebi.

Večer je započela solidno. Poslovna večera, kao stotine istih koje je do sad već odradila. Nakon uobičajenih protokolarnih sranja, stariji kolege povukli su se, opustošivši raskoš sa švedskog stola.

Velika konferencijska dvorana zatvorila se za njima, pa je nekolicina mlađih kolega i kolegica, ne želeći da im večer tek tako završi, odlučila potražiti zabavu u jednom od mnogobrojnih barova u sklopu hotela, otvorenih dugo u noć.

Nježno i senzualno kao što je oblačila gaćice, nastavila je s odijevanjem. Meka svila samostojećih čarapa u boji noge prianjala joj je uz nogu, milujući je nježno poput njegovih usana, sočnih i mekih, stvorenih za grijeh. Poravnala je rub i rukom izravnala neravnine na čipkastom obrubu.

– Zaista si se potrudila, stara moja ! Poslovna žena u tako skupom donjem rublju. Što si očekivala ? Aplauz ili ševu bez obaveza ?

I nehotice joj ruka klizne više, prema sve užarenijem međunožju, do onog dijela gdje čarape ne sežu. Već posve narajcana, uživala je u dodiru vlastitih prstiju preko napete svile. Gorjela je kao kad bi on svoje prste vješto i bezobrazno zavukao pod njezinu suknju i nježno ju zatalasao razigranim prstima. Savršeno je znao čime će ju izludjeti. Njegovi nježni dodiri vodili su je do ekstaze, stiskala mu je ruku u vrućem međunožju, kružeći guzom koja je pozivala na blud.

Gledala je svoje zarumenjeno lice i osluškivala vlastito dahtanje koje se miješalo s glasnim hrkanjem neznanca. Cijelim je dlanom prekrila ustreptalo grotlo koje je vapilo za ispunjenjem. Trebala ga je, možda više nego ikada do sada !

Raskalašeno društvo poslovnjaka predano se bacilo na ispijanje skupocjenih koktela, poput pasa puštenih s lanca bacakali su se po plesnom podiju u deliriju natopljenom alkoholom. Muški dio družine bio se zavlačio po separeima i hvatao ženke koje su im izmicale pohotnim rukama, izazivajući ih i vabeći da nastave svoj divlji lov, obećavajući im prešutno sve što požele.

Stajala sam po strani i prezrivo promatrala. Nisam nikako htjela postati dio ove orgijastične, razuzdane gomile. Trebala sam te ! Samo nebo zna koliko sam trebala tvoj zagrljaj, tvoje ruke na sebi. Kliziš mi rukama niz leđa dok se u ritmu lagane muzike ljuljamo u samo nama znanom ritmu. Tvoje usne na mojem vratu udišu moj miris, moj dah je na tvojim prsima. Trljamo se prateći muziku, čvrsto priljubljeni jedno uz drugoga. Upijamo se u trenucima potpune opuštenosti i zaboravljamo prostor i vrijeme.

Navlačim krutu poslovnu suknju , obavezni dio svakodnevne radne uniforme, preko kukova, ne ispuštajući tvoje ruke iz misli. Preko struka, kukova, niz bokove …. pa opet sve iznova, do ludila ! Grabim tvoju ruku i nasrtljivo, bezobrazno, vodim te pod suknju, tamo gdje kolaju sokovi koje želim da osjetiš. Na jagodicama. Na usnama. Na jeziku koji mi sad prokleto treba da se ljubi sa mnom ! I s ovim komadićem svile koji titra od potrebe za tobom.

Lebdimo na plesnom podiju, a tvoja se probuđena muškost trlja o moju butinu. Osjetim podrhtavanje tla pod nogama i pulsiranje ispod lagane haljinice koja leprša oko nas.

Potiskujem svilu praveći rascjep na otvorenom pupoljku. Mazim se sama sa sobom, uzimam ružičasti biser između prstiju i vrtim ga, trljam, izvlačim. Ludim za tvojim usnama u ovom trenutku i zatvaram oči, skrivam od ogledala svoje pohotne i bludne misli koje rukama vješto pratim i ispunjavam si jedinu želju koju trenutno imam.

Plesala bih s tobom, samo da nisi iznenada morao na poslovni put. Pokušavam to objasniti strankinji koja me u čudu promatra iz ogledala, očekuje objašnjenje o nepoznatom liku koji se razvalio na krevetu hotelske sobe .

Posežem za košuljicom. Igra se nastavlja i kad mi ta tanka tkaninica obavije tijelo. Tvoje ruke uzimaju me u naručje i privijaju k sebi. Bubrim ti u rukama i naslanjam nabrekle grudi na tvoja prsa … Zavlačim prste postrance u vlažne gaćice, ne otvarajući oči. Želja je toliko jaka, graniči s boli. Trebam te ! Jedan prst lagano prodire … Trzam se kao riba na suhom.

Muškarac od noćas promeškolji se na krevetu i počeše nos, prevrne se na drugu stranu i nastavi spavati.

Na tren prekine čaroliju, ali samo kratko. Dovoljno da hladne glave zakopčam, dugme po dugme, svoju napaljenu košuljicu. Sa suknjom ide puno teže. Ispod nje su misli i dalje zahuktane i vrele, a oganj se rasplamsava. Dahtanje iz ogledala sve je ubrzanije, stenjanje učestalije. Drugi prst …

Ovaj tu, što sada spokojno spava u hotelskoj sobi, njega si noćas pokupila, ni sama ne znaš kako, zar ne ?

Kao kroz maglu počinje se prisjećati . Da, pokupila ga je noćas. Stajala je po strani i dosađivala se, željna zabave. Plesa. Nije joj se išlo u prazan stan, jer ti nisi bio tamo. A ova ekipa bila je sve drugo osim onoga što je trebala. Nije se željela uvući u njihovu raskalašenu zabavu, a onda se pojavio on. Potpuno jednostavan lik. Sa dvije čaše pića neobične boje. Išao je ravno prema njoj, koračajući poput vojnika. Odmah je uočila da se bori sa ravnotežom. Vjerojatno je nacvrcan k’o letva i sad će joj dosađivati. Zbogom pameti !

-Zašto uvijek ja moram baš sve krpelje  skupiti na sebi ?

Nije bio naporan. Brbljao je nešto nerazgovjetno dok mu se jezik frfljavo motao po ustima. Koga briga ? Ionako ga ne bi ništa razumjela ni da je citirao neke poznate stihove, koliko je muzika bila zaglušujuća. Pokušavala sam mu kimanjem glave dati do znanja da razumijem sve što govori i da se u potpunosti slažem s njim. Samo da mi ne postavi pitanje, šta ću onda ? Naše ćaskanje svelo se na moje trepkanje dugim, umjetnim trepavicama koje sam stavila prvi puta večeras. Pružio mi je piće i smješkajući se jedno drugome, nazdravili smo nerazumljivo izmjenjujući, nadala sam se tome, suvisle rečenice. Trzam se u ritmu svojih unutra-van prstiju koji mi pokušavaju nadomjestiti tebe. Grčevito se, poput bršljana koji se obavija oko stabla, obavijam svojim vrućim pulsiranjem oko duboko porinutih prstiju. Raskalašena, u svojoj poslovnoj obleki od sinoć, igram se pred ogledalom i dozivam te imenom. U grču ponireš, neobuzdano se zabijaš svojim nabreklim kopljem i savijaš moj štit. Predajem se tvom divljem naletu koji prijeti da me razapne, razvoji i pokida na komadiće. Širim se prstima u navali divlje strasti koja me cijelu potresa. Pa zastanem.

Nepoznati i ja nekako smo završili u ovoj sobi. Pojma nemam kako, istina. Odjednom je uz frfljavi osmijeh izvukao ključ iz stražnjeg džepa svojih traperica, uzeo me za ruku i poveo do šanka. Naručio je bocu šampanjca s dostavom u sobu taj-i-taj broj. Slijedila sam ga, posve lišena osjećaja.

– Ajmo gore popit taj šampanj, pa nek sve ide dovraga !

Nisam ništa očekivala, a ako bi nešto i pokušao, znala sam odmah da će sve ostati samo na neuspjelom pokušaju.

Kako smo se udaljavali od zaglušujuće buke, sve razgovjetnije je bilo njegovo trkeljanje. Blebetao je neke besmislice, a meni su, izvučene iz konteksta, do svijesti dopirale nepovezane riječi :

– … oprosti … mlad … stid … dečko … gay … tajna … čuvati …

Okej, izgleda da je moj mlađahni kolega ( sad sam ga u osvjetljenom liftu napokon mogla odmjeriti od glave do pete) homić kojem nedostaje njegov dečko. I okej, ne mora brinuti, čuvat ću tajnu.

Nakon što smo slistili bocu šampanjca, uz ugodno ćakulanje, koja nam je oboma, očito nenaviklima na toliko cuge, bila previše, moj se novi prijatelj samo prevalio na krevetu i zaspao !

Sklupčala sam se na suprotnoj strani, uz sam rub kreveta i zaspala. Sanjala sam tvoje ruke. Sanjala sam kako me voliš. Probudila sam se pored stranca u mračnoj hotelskoj sobi svjesna tvojih vrućih dodira po snenom, toplom tijelu. Na putu do kupaonice tijelo mi se samo sa sobom mazilo, a topla voda koja mi je dražila svaki ustreptali dio tijela uopće nije pomagala da se istrgnem iz čeličnog stiska, već me je sve dublje povlačila u bezdan. Oblačeći se, zamišljala sam kako me gledaš zavaljen u udobnosti sobe i poigravaš se sa svojom muškošću, uzbuđen od prizora koji ti nudim, nesvjesna tvoje prisutnosti. Mazio si se i spremao za mene. Butine su se trljale, željne i nestrpljive, a potreba da te osjetim duboko u sebi bila je jača od razuma . Predala sam ti se u hotelskoj sobi, ni ne pokušavajući potisnuti svoju želju, potrebu ni plamteću požudu. Pohotno sam te iskoristila u svojoj maštariji, a prstići mi još mirišu na netom zadovoljenu želju, vruća i titrava unutrašnjost pulsira i doziva te. Još ima toga nedorečenog u meni što čuvam za tebe…

Spremna sam ! Još samo par kapi tvojeg omiljenog parfema iza uha i dva tri poteza maskarom po dugim trepavicama. Maleni neka spava, neće alkohol tako brzo ishlapjeti ! Mamurluk neka liječi sam, meni je sada potrebno nešto sasvim drugo !

Iz torbice nehajno bačene na fotelju izvukla je mobitel i utipkala poznati broj :

– Bok, macane ! Evo samo da popijem kavu i dolazim po tebe. Čekaj me u kafiću kraj zračne luke, veselim se tvom povratku . Jesi, jako si mi nedostajao ! A ja tebi ?

Dobacivši zadnji pogled prema ogledalu, veselo se osmjehne i napusti hotelsku sobu.

MRVICA

Komentari

Neki baner
Neki baner Free Shipping on ALL cosmetics products!!