Erotica, Erotska priča, Promatračica, APortal

U velikoj tamnoj prostoriji bez namještaja, s velikim prozorima iza kojih je, činilo mu se, mogao vidjeti suton i more – našao se nekako iznenada.

Nije se snašao zbog ugodnog mirisa ženskog parfema; prostorijom je vladao jasmin, nije se odmah snašao u prodirućoj tmini. Tamni plavi zidovi skrivali su i još nešto nestvarno što se, možda, naziralo iza prozračnih sivih zastora.

Osjetio je žensku prisutnost iza sebe; naslutio je mačkasti sigurni hod i naposljetku osjeti tanke ruke oko struka.
Izdahne ugodno i osjeti ugodni podražaj. Stajala mu je straga, spuštajući ruke nadolje. On je pak stajao uspravno, no spusti pogled na njegovane dlanove i duge prste što su mu preko odjeće milovale muškost.

Osmjehne se i pogleda potom u prizor u kojemu je mogao uživati s otvorenog prozora.
Oluja će…, činilo mu se.

Našla se pred njim u punom svom zavodljivom sjaju. Kratka, lagana bijela spavaćica otkrivala mu je duge zgodne noge, meku kožu bedara, a tanke naramenice pridržavale su gornji dio preko bujnih i čvrstih grudi, opet mu se učinilo – tek toliko – radi reda.

I on se približio. Stavom je već podčinjavao, , iako njoj to i nije baš smetalo. Bila je lijepa. Crne, tanke kose do ramena, pravilnoga nosa, punih usana. Oči joj nije mogao vidjeti, nisu ga puno ni zanimale. Ogledalo duše nije mu bio tog trenutka prioritet.

Pomiluje ju dlanovima najprije po vratu i ramenima pa ju poljubi. Uzvraćala je strasno, vragolastim jezikom u usnoj mu šupljini ponajprije brzo, potom polako, približavajući mu se svojim tijelom. Prepuštao se brzo. Ruke su mu putovale preko njezinih grudi do struka, potom prema stražnjici i niže. Bila je nemirnoga duha, dalo se naslutiti. Nije puno čekala, već mu otkopča remen hlača i šlic te izvuče iz njih košulju, a dlan bez srama spusti dolje. Odmaknuo joj se od vrata pa uzdahne dublje, stisak joj bijaše čvrst i to mu se sviđalo. Napokon…, pomisli tiho za sebe, egoističnim bljeskom muškog uma što je tražio ženskog besramnog stvora sebi ravnog, nekoga tko ne odrađuje strasne igre radi reda – nekoga tko će mu parirati, tko ga može dugo izdržati – nekoga tko se voli igrati.

Skinuo joj je spavaćicu. Njoj je zasmetala košulja, hlače i sve ostalo, čega ga je oslobađala bez puno muke.

I tako ostadoše slobodni. Puteni. Savršeni u svojoj nagosti jedno pred drugim. Željni dostizanja iskustvenog savršenstva požude. Dva neznanca.

Koketno se naslonila stražnjicom na rub prozora. Tek je tad opazio koliko je zapravo lijepa i vitka, divnoga tijela koje se s njegovim tako dobro slaže. Vlastita ga muškost baš i nije slušala, što je ona sa zanimanjem i neobičnim zadovoljstvom promatrala.

Odlučio je počastiti ju tog trenutka umijećem – jezika.

Približivši joj se, naglo joj razmakne noge i spusti joj dlan na međunožje. Stisnuo je zube zadovoljno i kroz njih uvuče zrak vidjevši kako joj je pobjegao kratki uzdah, ali i kako se stražnjicom povlači u sjedeći položaj – znajući zasigurno što je nakanio. Bila je već vlažna, njemu za poticaj. S usana, spuštao joj se preko vrata na trbuh, s trbuha na venerin brežuljak pa vrškom jezika nadolje. Nije tumačio poniženjem to što je bio na koljenima; bio je to samo jedan od mnogih načina pružanja užitka po svome, način kojim si dokazuje koliko je dobar.

Meka, glatka, slatka i vlažna – njegovom je istraživački nastrojenom jeziku baš bila u tom trenutku po volji, tako da je jezične radnje odlučio produžiti. Desnim joj je dlanom i prstima pridržavao bedro, dok joj je lijevi držao na trbuhu.
Neko vrijeme.

Pogled mu pobjegne na izvijeno žensko tijelo, dugi vrat zabačen nauzak i duboko disanje koje joj je nadimalo preplanula bujna prsa.

Prizor za pamćenje, pomisli za sebe, osmjehne se i jeziku pridruži nekoliko prstiju.

Uzdasi su joj postali dublji i glasniji; uživala je u svemu što joj radi dajući mu punu slobodu. Čekala je svoj red.

Znao je naslutiti početak ženskog svršetka pa naglo zastane. Ona ga pogleda ne skrivajući orošeno čelo i slijepljene tanke crne šiške koje prstima potjera prema gore.
Otpuhne bez srama, osmjehne se i makne s prozora te mu prepusti mjesto. Prislonivši mu obje ruke na trbuh, laganim ga pokretima udalji od sebe kako bi se naslonio. Promatrao joj je za to vrijeme izraz lica, samouvjeren i predan daljnjoj nakani.
I on je čekao.

Spustivši se u čučanj, desnim mu dlanom i prstima obujmi spolovilo pa započne – lagano. Nesvjesno se jakim rukama odmah pridržao za glatku dasku prozora, promatrajući u taj tren što mu i kako radi. Ubrzavala je polagano, kako mu je i odgovaralo. Volio je promatrati ženu dok mu pruža užitak, ženu koja se trudi, koja istražuje i koja zna. Prepustivši joj najvrijednije što ima, opuštao se i osjetio kako mu se sva životna tekućina uz energiju slijeva u ono što buja u ženskim dlanovima. Zatvorio je oči, uspravio vrat i napeo tijelo.

Vjetar mu je rashladio ramena i leđa te malo razmaknuo zastore.

Što ga je natjeralo da pogleda udesno – ni sam nije znao, ali ondje iza naslutio je još nekoga. Sjenu?

Osobu.

Iznenađen, ali ne neugodno, pred očima mu se stade ukazivati lice koje poprilično dugo uživo nije imao prilike vidjeti.

Stajala je tamo, iza zastora – sama i nepozvana – rukama naslonjenima na zid iza trtične kosti, u tamnoj košulji s bijelim obrubom i nekim neobičnim, činilo mu se, uskim hlačama od lažne kože te visokim čizmama na vezanje. Duga joj je tamna kosa bila raspuštena do trbuha. Bijaše niža od crnokose, a pogled mu se zadrži na njezinom vratu koji je krasio kožnati ovratnik sa željeznim krugom u sredini. Nosila je čak i u zabranjeni križ iz povijesti, križ koji je, u skladu sa svojom profesijom znao prepoznati.

Podijelila je s njim zagonetni pogled; izraz joj lica bijaše opušten, tanke usne blago otvorene. Ruke, u kojima je nešto zagonetno zveckalo – skrivala je iza leđa.

Odakle ti…? …u cijeloj ovoj priči?, upita samoga sebe, a ona kao da je čula, skrene pogled, nagne vrat i otvori pomalo usta. U istom se trenu i njemu samome omakne uzdah jer ga je crnokosa počastila dubinom usta. Promotrivši to, prstima joj prođe kroz kosu i ruku joj zaustavi na ramenu. Nije ju mogao, ni želio tad usporiti. Namjerila se, kao i on ranije pružiti užitak.

Pogleda ponovno prema zastoru i vidje onu drugu kako promatra. I tad mu je postalo jasno koja joj je te večeri svrha.
Kako dobro, pomisli i nasmiješi se dok je crnka rad ruku i usana ubrzavala pa usporavala: …nikad nisam imao promatrača…

Dosegnuvši zamalo vrhunac, ona stane i uspravi se, na što ju on brzim pokretima okrene i grubo prisloni na svoje mjesto. Podignuvši joj kosu, poljubi joj vrat i lagano ju nagne naprijed kako bi ju uzeo straga. Učinilo mu se to dobrom idejom, učinilo mu da bi i promatračica, koja se više nije skrivala, bila zadovoljna prizorom.

Dlanovima joj prođe preko grudi i tvrdih bradavica, opet prema međunožju, dok joj se donjim dijelom trbuha polagano naslanjao na stražnjicu. Žilavim se rukama oduprla kao i on netom prije pa istegne tijelo i sama razmakne noge.
Spolovilom joj je milovao i dalje vlažno međunožje, kružeći i slušajući joj uzdahe pomiješane s prigušenim glasom što ga je i dalje uzbuđivao. Hajde… Još malo vlažnija…, pomisli i prstima joj s prednje strane dotakne središte, a straga uđe tek vrhom. Ona uzdahne i skrene glavu ustranu kako bi mu ulovila pogledom izraz lica, ali on ju prestigne i prstima joj prijeđe usnama, približivši ju još više k sebi straga – polako.

Nešto između uzdaha i krika prolomilo je napetu atmosferu prostorije bez namještaja.

Promatračica, APortal, Erotska priča, EroticaOsmjehne se umijeću pa pogledom potraži dugokosu. Ona je, činilo se, u tim trenutcima kružila prostorijom poput predatora, skupljajući djeliće iskustva tjelesnog ispražnjavanja. Kad god bi joj ulovio pogled, uzaludno bi se trudio rastumačiti ga; zagonetna u svojoj ozbiljnosti, a opet sasvim predana promatranju, bez dodira, samo disanjem i kretnjama – motivirala bi ga u daljini do granica ludila.

Približila im se s druge strane.

Pogledala ga je, naslonila se leđima na staklo otvorenoga prozora i zagrize donju usnu.
Nije htjela sudjelovati. Ne još.
Htjela je gledati dalje.
Na vrhu je uda tad osjetio navalu ugodne tople ženske tjelesne tekućine.

Dugokosa mu se, udaljena, osmjehne.

Okrenuo je tad crnku prema sebi, divlje ju poljubi i podigne. Ona mu u taj tren obujmi nogama struk, ostavljajući otvoreni pristup – svemu. Prislonivši ju na staro mjesto, vidje kako se smjestila, a on uhvati tvrdi ud desnom rukom i prisloni ga na nju.

Trenutak tišine i mira.

Isti prekine dugokosa u košulji dubokim uzdahom.

Ušao je svom širinom naglo, što crnokosa nije očekivala. Vidjevši kako je počeo, uhvati brzo i sama njegov tempo, prepustivši se jakim rukama kojima ju je pridržavao, pokretima kojima je nad njom dominirao. Mijenjao je intenzitet i brzinu, pratio je uzdahe jedne, gledao u oči druge; snagu je trošio i ponovno vraćao iznova u jako svoje tijelo, u tim trenutcima satkano od moćne mješavine strasti, želja, slobode, iskustva, mogućnosti i – igre.

Još su im se neko duže vrijeme bokovi u izmijeni bržeg i sporijeg trenja spajali i razdvajali, dok ona sama nije ubrzala i zgrabila ga dlanovima za stražnjicu.

Da je ženski svršetak prvi – nije ga začudilo jer, s njim je uglavnom znalo dugo potrajati. Iako je crnka to mogla naslutiti, makne ga na tren od sebe kako bi uhvatila daha.

Obriše čelo dlanom, makne nekoliko pramenova crne tanke kose iza desnog uha i pogleda u dugokosu koja je, odjevena, s dugim lancem u rukama, stajala sa strane.

Kimnula je crnokosoj – bez riječi.

Što im je to značilo, nije u prvi mah shvatio, ali rekvizit u rukama dugokose ga je zbunio.

Crnokosa se opet spusti na koljena i obujmi ga dlanom, a dugokosa mu se djevojka približi s boka. Stajala mu je sasvim blizu, gledajući mu vrat. Pogled je spuštala na njegovu desnu ruku čiji je dlan dodirivao crnu kosu one što ga je opet, s užitkom, požudno lizala. Iako to nije gledao, znao je što mu radi.
Tražio je zelene oči mlađe i trzaj mišića njezina lica dok sve promatra.
No ne vidje puno više od toga. U tim je mladim očima mogao prepoznati samo znatiželju. Možda još nešto – neku sjenu; nešto zlo – nešto nepoznati što bol pretvara u užitak.

Dugokosa mu prisloni neizmjerno topao dlan na hladno, znojem orošeno rame. Kao da ga je opekao, malo se trznuo, ali pratio je kamo joj ruka putuje, duboko dišući. Crnokosa je radnju usana i jezika sasvim ubrzala.
Doticala mu je prstima ključnu kost i znojna prsa, potom vrat i bradu dok je duboko disao na usta.

U drugom se trenu već našla iza njega, priljubljena mu licem uz lopatice i cijelim tijelom uza nj – kao pijavica. Oko vrata mu je brzim pokretom ovila lanac i čvrsto ga stegnula. Osjećao je bol zbog ukočenog položaja tijela, gubio je zrak; zbog jedne koja ga je zadovoljavala sprijeda i druge koja ga je poput zida izravnavala straga da mu skorašnji užitak bude intenzivniji, a uzdah – jači. Pogledavši gotovo bez zraka prema dolje, crnokosa mu se osmjehne gotovo jednako samouvjereno pa mu spolovilo ustima uzme naglo.

Pokušao je izvoto vrat, ali bol ga u vratu preduhitri. Cijeli mu je prizor pred očima zatitrao. Mali je topli dlan osjećao na svojim rebrima i trbuhu, pa još niže. Drugim mu je, znao je u polusvijesti, oduzimala zrak.
Preplavila ga je vrućina. Nije mogao duboko udahnuti, i ne suzdržavajući strasni nagon svoje muškosti, ruka mu zaluta prema međunožju promatračice.

Od čega si, malena…?, pomislio je, a ona ustukne i popusti stisak lanca, kao ubodena dodirom, kao – djevica? Strese te misli iz pameti dok je prste dlana, koji je netom od sebe odmaknula, ispreplitala s njegovima. Protegnula se do njegova uha, ostavljajući mu kroz dah šapatom moćnu motivaciju riječima:
– Završi…

Izdahnuo je glasno, zatvorio oči i izvio vrat pa osjeti diranje triju dlanova, usne i jezik te snažni ugriz ispod desne lopatice, posljednji dodatni stimulans za veličanstveni, glasni svršetak.

Dlanom uhvati svoj ud, izvuče ga iz usta vrijedne crnokose radilice i promotri sam eksploziju užitka te mlaz tjelesne tekućine kojom ju je nagradio po usnama i grudima, u čemu je, njemu na volju ponovno, neodoljivo uživala.

Pobjedonosni osmijeh zgodne crnke nije mogao izbjeći; pokušao se osvrnuti i pronaći dugokosu s rekvizitom boli, ali u toj ga nakani prekine

– budilica alarma.

Dogma

Komentari