Djed Mraz, darovi

Kad sexy Deda Mraz pokuca na vrata…

Šta bi ona poželela u ponoć?! Pa jednog sexy Deda Mraza. Top frajera, sa crvenim kaputom i landarajućom kapicom, debelim crnim opasačem sa pregljicom, crnim vojničkim čizmama, i naravno punom vrećom poklona i naoštrenom karom. Pa koja cura ne bi volela da je takav macan opali u Novogodišnjoj noći, malo je izrepči opasačem po guzi jer je bila nevaljala u prethodnoj godini, naturi joj kapicu na glavu i počasti je pitanjem – Who’s your daddy?

Budite male bezobraznice, pustite mašti na volju i obavezno obucite crvene gaćiće, Deda Mraz samo što nije stigao da vas kazni. Obećajte mu da ćete biti dobra devojčica u ovoj godini, da bi vas sledeće nagradio pravim poklonima jer ove godine morate da naučite veoma bitnu lekciju, a to je da budete skromne i smerne. Curice koje su bile dobre, dobiće i Deda Mraza i punu vreću poklončića jer su to i zaslužile. Svakoj po guzi i po zasluzi. Šta su sve to priželjkivale dobre devojčice i kakvi se to pokloni kriju u vreći…

VIBRATOR

Pa naravno… Gde Deda Mraz prođe, vibrator dobro dođe. Vibrator je ženska sreća na baterije. On te ne nervira i ne moraš da ga pitaš gde je, jer znaš da je uvek u fioci ili ormanu. Kad si u teranju, repetiraš ga i sručiš ga u sebe. Hoćeš nežno, upališ ga na keca… Hoćeš grubo, opizdiš ga na peticu i pravac zajedno sa njim u kosmos. On ne riče, ne može da te okreči, i što je najbitnije bezbedna si, guma mu ne treba.

VIBRO JAJE

Lepo ste pročitali, nije ni nojevo, ni kokošje već vibro jaje. Koristi se tako što se nasadiš na njega, a pritom ti nije neugodno. Možeš i da šetaš sa njim, s obzirom da može da radi i na WiFi i preko Bluetootha. Dovoljno je da imaš smart fon i da nosiš jaje sa sobom gde god poželiš, čak i da ga preneseš do Uskrsa. Postoji u raznim veličinama i bojama, ali deda mraz poklanja samo jedno i to crveno. Ako ti se ne svidi, prefarbaš ga. I ko posle kaže da žena ne može da snese jaje…

JAPANSKE KUGLICE

Nisu Mocartove kugle već japanske. Svi koji su gledali film ‘50 nijansi mračnije’ znaju o kakvom je poklonu reč. Njihova funkcija je da vas draže i dovode do maksimalnog vrhunca, i to bez *urca. Deluju stimulišuće, zato se i savetuju kao obavezan asesoar prilikom ljubavnih i poslovnih sastanaka. Bićete dražesne, čile i vesele, a niko ne bi ni mogao da pretpostavi da su japanske kuglice izvor vaše izenadne sreće.

BDSM OPREMA

Ovaj poklon dobijaju samo one devojčice koje su bile smerne i poslušne tokom cele godine. Deda Mraz vam donosi u njemu i kuglu za usta. Njena funkcija je da vam zapuši usta i da izgledate kao prasence na Božićnoj trpezi. Pored te kugle, nalazi se i povodac. Kako skoro svaki muškarac voli da ima kuju pored sebe, ovaj poklon je idealan za dame koje su u potrazi za svojim vlasnikom. I da ne zaboravimo ogrlicu, jer svaka kuja mora imati i ogrlicu da bi se znalo kome pripada. Možeš da laješ, možeš i da mjaučeš, a i da bekećeš, ali ko je tvoj gospodar mora da se zna. Svaka ovca, svome pastiru trči, dok ne naiđe vuk. A do tad furaš heavy metal omču.

BUTTPLUG

Kako muškarcima nikad nije dovoljna samo jedna rupa, uvek smaraju da ga munu i u ovu drugu iznad osnovne, ovaj poklon bi vam znatno olakšao stvari. To je igračkica koja podseća na neki čep ili navrtanj, a funkcija mu je da ga nabiješ u anus da bi se razglavio, kako bi dragi gospodin mogao lakše da ga zakuca a da ti osetiš što manju bol. Buttplug je inovativna stvarčica za mlade istraživačice koje žele da isprobaju čari analnog sexa.

Sexy Deda Mraz i ove godine hara i raznosi poklone damama. Poželite da i vas poseti i provedite nezaboravnu novogodišnju noć sa najvećim frajerom svih vremena. Bolje i jedan dan mrazica nego cele godine usedelica.

Dragoš Ristić


Dragoš Ristić

Rođen na jugu, to je ta čar koja me je oblikovala čovek da budem. Od četiri padeža do svih sedam, hvala majci i ocu na tome. Oduvek sam bio nekonvencionalno dete, sada sam još gori. Volim da pišem o aktuelnim pojavama u društvu kao i o muško-ženskim odnosima. Ne volim da ulepšavam, već nazivam stvari pravim imenom. Čitamo se...

Komentari

Bol, Lisa Gardner,bibliomanija, Ana Čaić Blažević, APortal,majka, dijete