Bez glasnih reči

Poznavali su se dugo i dobro. Poznavali su limite jedno drugom, poznavali su misli, poglede i način disanja. Veče je bilo obično junsko, ni po čemu drugačije od predhodnog ili sledećeg. Muvala se po kuhinji, da što pre završi sa obavezama i posveti se uživanju sa njim.

Prišao joj je, da nije ni primetila, zauzeta sklanjanjem sudova. Njegov dah na njenom vratu… Glečer bi otopio. Tanjir je pao na pod i razbio se, uz tresak. Nije je ljubio. Samo je disao tik uz njen vrat. Aktivirao je svaku ćeliju njenog tela. Liznuo je njenu napetu kožu. Svaka njena pora, svaki organ i svaka tačka u njoj su vrištali. Gorela je, bukvalno. Stojeći iza njenih leđa, samo joj je podigao suknju. Ulaz je bio otvoren. Dva vrela i vlažna poljupca i bio je u njoj. Onako kako ranije nije nikad bilo, onako kako ga je želela u svojim maštanjima.

Faktor iznenađenja i njene spremnosti da ga primi celog, učinili su trenutak posebnim. Sijalica u kuhinji je prestala da radi, jer je vazduh bio prezasićen elektricitetom. Uživali su u potpuno neočekivanom talasu strasti. Bilo je kratko i žestoko. Bez reči. Bez svetla. Bio je uzbuđen kao klinac. Sekunde su ga delile od eksplozije u njoj. Limita nije bilo. Još dva ritmična pokreta njegovog tela, praćena njenim gibanjem… Eksplodirao je u njoj.

Zagrlio ju je jače nego ikada. Potpuna predanost i pripadnost žene muškarcu, i muškarca ženi. Nije želeo da je pusti iz takvog zagrljaja. Otkačila se od njega i legla na njihov krevet. Kapljao je iz nje, podlivala se njegova tečnost ispod njenog tela koje je bilo nadomak grča uživanja. Zaronio je celim licem u njeno mokro međunožje. Bez i jednog dodatnog dodira, sa nogama savijenim u kolenima i zabačenim unazad, oteo joj se vrisak. Njeno telo se grčilo od zadovoljstva a on je uživao gledajući  ženu koju voli. Ta ljubav, ta povezanost među njima… Bila je skoro vidljiva, materijalizovana.

Nikada nisu žurili sa tuširanjem. Oboje su voleli da soba miriše na seks. Mirno bi ležali jedno do drugog, sa njenom pozadinom ka njegovom međunožju. U tim momentima svet je prestajao da postoji. Odlazili su u dimenziju poznatu samo njima. Pulsirao bi toliko snažno da je mogla da oseti svaki njenov pokret, udisaj i izdisaj. Za govor im nisu bile potrebne reči. Samo vibracije dva Bića mokra od strasti i privrženosti jednog drugome. Nije bilo bitno ni svetlo sa ulične svetiljke, koje im je blještalo pravo u sobu. Ni kiša, koja je ritmično dobovala po simsu, ni zvuk autobusa koji su stajali pod prozorom. Postojala je samo Strast. Ogromna strast koja, iz godine u godinu, nije prestajala nego je bila sve intenzivnija i moćnija. Energija, koja se pritom oslobađala, mogla je da pokrene svet.

Legao je pored nje. Njena glava na njegovim grudima. Mrak. Samo otkucaji njihovih srca i puna kuća ljubavi. Ljubili su se kao da im se jezici dodiruju prvi put… Posteljina se, uskoro, gužvala. Spavaća soba je opet mirisala na  strast. Dohvatila je usnama onaj deo njega, koji je vapio za poljupcima. Ne, nije bilo potrebe da joj bilo šta kaže. Ritam njegovog disanja govorio je bolje od svih reči ovog sveta. Uskoro je njegovo telo pritiskalo njeno. Široko razmaknjutih kolena, hvatala je poljupce i trzaje svog čoveka. Bio je na njoj, u njoj, u njenim mislima, u njenom jezgru. Mesta su se zamenila. Uskoro ga je pritiskala sedeći na njemu. Držao je čvrsto. Njene ruke u njegovim, njen dah na njegovim grudima. Njihala se ritmično. Dvoje su postali jedno, bez želje da se ikada razdvoje. Dva uzbuđena vriska prolomila su se kroz mrak sobe. Limiti među njima odavno  su prestali da postoje. Kreirali su svoj Univerzum.

Sanja Ciganović


Sanja Ciganović

Od svojih 47 godina, bar 45 sam tvrdoglava. Dok su moje drugarice čitale ljubavne romane, ja sam upijala svaku reč koju je pisala Tanja Torbarina, kolumnistkinja zagrebačkog SVIJET-a. Razvod me je pokrenuo na neverovatno dobar način, da pišem i pomognem drugima da, posle tog loma, stanu na noge. Radim u spoljnoj trgovini, mama sam tinejdžerke, obožavam motore i slobodu. Iako živim i radim u Beogradu, duša mi je između bokeljskih brda i mora. Cilj u životu: kamena kuća na obali Boke. Dobitnik sam nagrade Naj Žena 2016. u izboru čitalaca Blic Žene, najtiražnijeg ženskog magazina u Srbiji.

Komentari

Bol, Lisa Gardner,bibliomanija, Ana Čaić Blažević, APortal,majka, dijete