Korana prijeti…

Iako čelnici grada Karlovca tvrde da je stanje pod kontrolom, slike govore drugačije.

Rijeka Korana je u samom centru grada, uz rub kvarta Rakovac i ove godine pokazala da ima zube. Mjesto na kojemu ljeti odlažemo ručnike danas je postalo odmaralište labudova, a šum najljepšeg slapa u našemu gradu je nestao.

Izgrađeni zečji nasip dužine 3km, na nekim je mjestima popustio i voda će ukoliko vodeni val ne stane prekriti veći dio prometnica. Samom stanju u gradu na četiri rijeke ne ide na ruku ni vremenska prognoza, koja nam najavljuje snijeg za vikend. Aktivni sastav vojske uz nadležne organe grada pazi na situaciju i pomaže pri obrani od vode.

Hoće li voda ovoga puta potopiti grad pokazati će vrijeme.

 No, kako god bilo s nadom da će čovjek i ovog puta uspjeti pobijediti prirodu, moramo priznati da bez obzira na sve ima i ljepote u djeliću snage prirode koju smo uhvatili kamerom mobitela večeras u 18 sati.

Karlovče grade, drži se!

 

Za blic info piše Iva Matijaško Degač

Komentari

Iva Matijaško Degač

Rođena u gradu na četiri rijeke u kojemu živi i biva do dana današnjeg. Vječni anarhista, reformista, buntovnik - i to sve u ženskom rodu. Mačkarica i veliki prijatelj životinja, te pokojeg čovjeka. Voli prirodu, cvijeće i dobar stari r'n'r. Pisanjem se bavi od rane dobi, ali vrlo brzo lijepo izražavanje mijenja uličnim govorom,  jer po njoj "lijepe riječi su za djevice i malu djecu, a ja nisam niti jedno od toga dvoje odavna" - koliko ima istine u tome prepušta vama, jer malo tko uistinu ima pristupa njezinom biću, duši i pojavi. Škorpion po horoskopu koji dugo pamti, brzopotezna na jeziku i veliki ljubitelj ironije. Ona je Iva i ona je naša La Femme.

You May Also Like

Odgovori, komentiraj, diskutiraj

Bol, Lisa Gardner,bibliomanija, Ana Čaić Blažević, APortal,majka, dijete