Croatian Pink Floyd Show…

Jučer , 15. ožujka 2018.g., u gradu na četiri rijeke održan je spektakl pod imenom „Croatian Pink Floyd Show“ . Karte u prodaju su nestale za tili čas, ali se je i na blagajni tražila karta više.

 

 

Kako sam i sama pjevala u cover bandu znam koliko je to „grbav“ posao, jer nikad ne možeš biti original na koji je raja naučena, ali ova ekipa može komotno odahnuti, jer iako nisu original nisu ni jeftina varijanta za sirotinju.

 

 

Ovo je projekt svake hvale vrijedan.

 

 

Prepuna dvorana, efekti, glazba, oni i mi u interakciji dva sata su pojeli u trenu. Oduševljena lica, glave i tijela u pokretu, gromoglasni pljesak i ovacije punile su dvoranu energijom i željom za još.

 

 

Prije svega moram pohvaliti ideju uključivanja Malog Zbora Glazbene Škole Karlovac i malene izvođače koji su nas jučer oduševili, jer kada mnoštvo malenih glasova zaori Hey! Teachers! Leave those kids alone! svaka dlaka na tijelu ti se naježi i ne možeš ostati ravnodušan.

 

 

Za sve koji nisu bili, moj savjet je, ukoliko Vam se ukaže prilika posjetite ovaj event, jer nećete požaliti.

Do sljedećeg info boxa I.M.D.

Komentari

Iva Matijaško Degač

Rođena u gradu na četiri rijeke u kojemu živi i biva do dana današnjeg. Vječni anarhista, reformista, buntovnik - i to sve u ženskom rodu. Mačkarica i veliki prijatelj životinja, te pokojeg čovjeka. Voli prirodu, cvijeće i dobar stari r'n'r. Pisanjem se bavi od rane dobi, ali vrlo brzo lijepo izražavanje mijenja uličnim govorom,  jer po njoj "lijepe riječi su za djevice i malu djecu, a ja nisam niti jedno od toga dvoje odavna" - koliko ima istine u tome prepušta vama, jer malo tko uistinu ima pristupa njezinom biću, duši i pojavi. Škorpion po horoskopu koji dugo pamti, brzopotezna na jeziku i veliki ljubitelj ironije. Ona je Iva i ona je naša La Femme.

You May Also Like

Odgovori, komentiraj, diskutiraj

Bol, Lisa Gardner,bibliomanija, Ana Čaić Blažević, APortal,majka, dijete