Udajete se i tražite savršenu vjenčanicu? Mislite da ne postoji haljina koja bi mogla istaknuti vaše predivne obline a sakriti sve one male “nesavršenosti”? Mi znamo da postoji, na vama je samo da odaberete koju želite…

Bilo da se radi o domaćim ili inozemnim dizajnerima, ponuda plus size vjenčanica svakim je danom sve veća i bolja, a svoju vjenčanicu iz snova ovih je dana birala i Lucija Lugomer, naša najpoznatija plus size manekenka, koja se uskoro udaje.

Romantična, lagana, lepršava i iznimno udobna haljina u nježnoj rozoj boji bez naramenica idealna je za vjenčanje na otvorenom.Foto: Zlatko Prkačin, Maja Golac
Klasična satenska vjenčanica s dodatnim aplikacijama od fino izrađene čipke koja prekriva sve nedostatke i izgrađuje idealnu figuru. Ovo je čarobna haljina koja ima moć vizualno smanjiti vašu figuru do nekoliko konfekcijskih brojeva.Foto: Zlatko Prkačin, Maja Golac
Lucija je zabljesnula u vjenčanici OFF White boji, prožetoj 3D čipkom koja daje dojam nježnosti, dok nude till podloga ostavlja dojam golišavog tijela. Ova je vjenčanica idealna za žene s većim grudima.Foto: Zlatko Prkačin, Maja Golac

Ako Vam se ne sviđa domaći dizajn uvijek možete baciti pogled na Instagram, naručiti nešto od inozemne ponude ili se uputiti u najbliži krojački salon, s isprintanom fotkom u rukama i šivati vjenčanicu po mjeri!

Ovu smo pomalo klasičnu vjenčanicu simbolično nazvali “San Ivanjske noći”, jer skriva sve što treba 😉

 

“Rapsodija u bijelom” naziv je haljine koja je sve samo ne klasična i zapravo je preslika onih Trnoružičinih haljina iz bajke, za djevojke koje žele moderni princeza look.

 

Njeno veličanstvo čipka! Svaki komentar ovog božanstva od haljine, sasvim je suvišan. Uz prelijepi šlep, ovo je ipak haljina zbog koje ćete morati posegnuti dublje u džep.

 

Ako niste ljubiteljica pojma “Manje je više” ova haljina s raskošnim volanima i mnogo detalja, bit će savršeni izbor za vas.

 

Za djevojke koje žele minimum ukrasa a opet izgledati graciozno i posebno, ova će nježna i meka haljina od tila, biti savršeni izbor. Naglašava baš sve što treba.

 

Ako ne vjeruješ u klasične bajke ali voliš posuditi njihove detalje i skrojiti svijet po svom, ova će haljina “Ruža” koja se poput pravog pupoljka, rastvara u slojevima, biti idealna za tebe.
Odlučila si – udaješ se! Iako si milijun puta rekla da nisi taj tip. No kad si se već odlučila na sudbonosno “Da”, onda ćeš to barem napraviti po svom i plesati cijelu noć – Ova haljina ne treba dodatna objašnjenja, tvoj izbor je očit.

 

Drage mladenke – Redakcija APortala želi Vam sve najljepše za vaš dan. Šaljite nam fotke vaših prelijepih vjenčanica! 🙂


Dodatni izvori: Lucija Lugomer / Wedding dress photoshoot 

 

Čitaj još...

Komentari