Još prošli tjedan je Franka otputovala u Lisabon gdje se danas održava prva polufinalna večer 63. Eurovizije. Ove godine će na izboru sudjelovati 43 države, a naša predstavnica nastupa s pjesmom „Crazy“ dvanaesta po redu, odmah nakon makedonskih predstavnika.

Izbor za najbolju pjesmu Eurovizije odvijat će se u Altice Areni, program traje tri dana, a prijenos počinje danas u 21 sat.
Mnogi kritičari i obožavatelji su inicijalno bili blago razočarani zvukom pjesme, a komentirao se i Frankin stil odijevanja, ali su sve kritike pale u vodu nakon prve probe na Eurosongu. U Altice Areni je Frankin nastup izazvao pravo oduševljenje.

Čini se da kladionice nisu sklone hrvatskoj predstavnici kojoj predviđaju da će osvojiti 15 mjesto od ukupno 19 natjecatelja i da neće ući u finale u subotu. No to našu glazbenicu nije poljuljalo pa je s elanom i velikim smiješkom odradila sve dosadašnje obaveze zbog čega ne sumnjamo da će bez obzira na rezultat zablistati i večeras.

Photo: Franka Batelić official Facebook page

.fb_iframe_widget span{width:460px !important;} .fb_iframe_widget iframe {margin: 0 !important;} .fb_edge_comment_widget { display: none !important; }

Komentari