AMAZONKE.COMAPORTAL, nudi velike mogućnosti integriranja promotivnih tekstova unutar sadržaja rubrika. Za potrebe klijenata stručni tim može izraditi posebno definiranu kampanju za neki od proizvoda, usluga ili branda kojeg bi željeli istaknuti. Amazonke su regionalni portal s preko 160 000,00 jedinstvenih posjetioca mjesečno, tako da vaš proizvod u startu ima potencijal dosezanja kupca diljem regije. Kampanja može u cijelosti biti prilagođena očekivanjima klijenta u smislu promoviranja proizvoda, a s druge strane neće narušavati urednički i vizualni koncept portala.

AMAZONKE.COM je internetski portal za moderne žene, koji prati svakodnevnu ženu, ali je orijentiran i na muškarce koji su na ovim stranicama pronašli prozor u stvaran svijet, kakav nije prikazan na ostalim sličnim portalima. Mi ne namećemo mišljenje, mi stvaramo trendove, zajedno sa svojim čitateljima, uvijek u korak s njima i za njih.

Sve upite vezane uz oglašavanje na AMAZONKE.COM portalu molimo poslati na: [email protected] 

Za detaljne upite za veće kampanje i ostale mogućnosti promoviranja, budite slobodni obratiti nam se na niže navedeni e-mail:

 

[email protected]