Impressum

 

Kontakt za upite i ponude za suradnju na mail: [email protected] .

Ako želite biti sponzor naše stranice i želite da Vaši oglasi budu primijećeni, onda ste na pravom mjestu. Javite nam se na e-mail marketing odjela, kako bismo razmotrili ponudu i uspostavili potencijalnu suradnju.

AUTORSKA PRAVA
Portal Amazonke.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Amazonke.com, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ako smatrate da je portal povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Portal Amazonke.com ne jamči istinitost tekstova koje autori objavljuju, niti je odgovoran za iste. Autentičnost i vlasništvo teksta autor je obvezan dokazati i snositi sam.

POSEBNA NAPOMENA:
*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Amazonke.com

Visual impressions by:

Brankica Stanić