Usluge i pravila korištenja

SADRŽAJ I USLUGE

Amazonke.com zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Uz vlastiti sadržaj na portalu Amazonke.com nalazi se i sadržaj oglašivača te linkovi na druge stranice. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost.

Amazonke.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Amazonke.com ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

 

PRAVILA KOMENTIRANJA

Korisnicima portala Amazonke.com strogo je zabranjeno:
1. Kršenje zakona Republike Hrvatske – pozivanje na mržnju ili diskriminaciju, opravdavanje ili veličanje kaznenih djela, kršenje autorskih prava, pedofiliju, mučenje životinja i sl.
2. Reklamiranje usluga i proizvoda.
3. Objavljivanje privatnih podataka drugih komentatora.
4. Objavljivanje privatnih poruka.
5. Objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće domaće i međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički.
6. Objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima.

7. Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe.
8. Svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i hardvera i telekomunikacijske opreme.
9. Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika.

Portal Amazonke.com nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji portala.