Nema spavanja za mene!

Obaveze, obaveze, i samo obaveze 🙂
Ljudi me često pitaju kad stižem da spavam?
Ali taj nedostatak sna mi ni malo ne smeta. Kada ću da uživam ovoliko, ako ne sad?

Rano ustajanje mi ni malo ne smeta. Čak i volim da ustanem ranije. Uživam u jutarnjoj kafi. (zvučim kao žena :))
Posle kafe doručak mi je obavezan. Veoma obilan obrok, u slučaju da ne stignem posle da jedem, ni malo zdravo, znam. Ali lud život jedne tinejdžerke.

Oblačim svakodnevnu kombinaciju, moje karirane košulje svih boja, danas sam se odlučila za crno belu kombinaciju, a kako bi to ublažila, obula sam bordo čizmice, i dodala moju omiljenu brodo trobu, ručno rađenu. Sedam u auto, prva destinacija, naravno benzinska pumpa. Voli moj auto više od svega. 🙂

Neki baner

Stižem u školu, odgovaranje, kontrolni, pismeni, sve se zadesi u jednom danu, ali ni to mi ne stvara problem. Posle škole obavezna je trač partija sa drugaricama, u kafiću u blizini škole.
Vreme je za posao. Da, radim.

Ne zato što moram, već zato što volim da radim. I uživam kada mi je ceo dan ispunjen. Moj posao je takav da sama mogu da odredim kada ću da radim. Veoma dobra stvar. I nije klasičan posao, radim kao organizator sportskog takmičenja, koji će biti drugi najveći dogadjaj koja će se održati u Beogradu ove godine. Moram priznati da sam ponosna, i nije me sramota da to kažem. Kada završim sve obaveze oko posla, prelistam šta treba za školu sutra (ne toliko važna informacija), potom sledi viđanje sa dečkom, najlepši deo. dana 🙂

Nikada nam nije dosadno, i uvek istražujemo neka nova cool mesta. (stižemo sve to) Posle određenog vremena nalazimo se sa društvom, uglavnom odemo u Shisha bar (nargila bar), nikad nas nije manje od petoro. Nekada neplanirano završimo u nekom klubu. (u poslednje vreme to se često dešava) Dakle kući stižem kasno, ali i kad stignem kući ne idem na spavanje, već uživam sa mamom i tatom, prepričavam im dan, i tako kroz priču zaglavimo do kasno.

Ponoviću da mi ni malo ne smeta što imam malo vremena za odmaranje i spavanje, i sigurna sam da će me to stići nekad, ali za sad ne stvara problem.

Ludi tinejdžerski daniiii, razumite me 🙂

Isidora

Neki baner