Mister Best Friend
Late night story

Mister Best Friend

Moram biti iskrena, poznavali smo se godinama. Bio je najbolji prijatelj mog brata. Oduvijek smo se voljeli zezati i podbadati. Ali on je bio jedan od onih „zločestih dečki“ a ja „dobra curica iz kvarta“.
Iskrice su frcale, ali uvijek je sve ostajalo na tome.

Voljela bih reći… „bilo je to jedne večeri, vani je bilo strašno nevrijeme, nestalo je struje i jako sam se bojala“… ali budimo realni, život je puno dramatičniji od tog.

Zapravo je bilo obično, kišno jutro. Bila sam odlične volje. Na faksu je sve štimalo i moj odnos s mojim tadašnjim dečkom bio je sasvim okej. Ne mogu reći ni da je sex bio loš. Dapače, ali Mister Best Friend oduvijek mi je bio slaba točka.

Splet okolnosti bio je takav da smo živjeli u istoj ulici. Moja je kuća bila točno nasuprot njegove. Iz navike sam kao i uvijek uletjela u njihov hodnik, skidajući mokre tenisice da ne ostavim blatne copke po podu.

„Teta Blanka“ – vikala sam… onako kao i obično. Dovukla se do kuhinje, sjela na visoki barski stolac i nalaktila se na drveni šank koji je kuhinju odvajao od blagovaone.

Da, imali su para, ali nikad mi to nije smetalo i nikad se nisam zbog tog osjećala manje vrijednom.

Izvukla sam par gumenih bombona iz staklenke koju je za mene držala na šanku i čekala, misleći da je sigurno iza kuće u vrtu i da me jednostavno nije čula.

Izvukla sam jednu od onih dosadnih knjiga koje sam jednostavno morala „nabubati napamet“ kako bih položila završne ispite i otarasila se još jedne godine, faksa kojeg sam jednostavno morala završiti.

„Nije doma.“ – prenuo me poznati glas, negdje između 11 i 12 poglavlja, nakon 5 gumene zmijice koju sam razvlačila i grickala kao curetak.

„O pa… dođem onda kasnije. Sorry samo sam uletila po navici.“ – okrenula sam se i počela spremati knjigu u torbu.

Šta to čitaš?“ – stvorio se kraj mene u sekundi i zgrabio mi knjigu iz ruku.

„Povijest Moderne umjetnosti. Jao kako napeto. Zamišljao sam te kao štrebericu ali ne baš i kao šmokljanku.“ – izazivao je.

Istrgnula sam mu knjigu iz ruku i okrenula leđa: „nisam znala da si me zamišljao.“

Ton moga glasa bio je drugačiji nego inače. Znala sam da smo sami.

Znala sam da njegove cure nema u gradu i da je teta Blanka ako nije ovdje, sigurno kod svoje sestre na drugom kraju grada i neće se vračati do večeri. A njegov stari, ionako nikad nije bio doma. Vječno je mazio svoju advokaturu i svoju tajnicu, ali to je bila javna tajna za koju smo se svi, osobito teta Blanka pravili da jednostavno ne postoji.

„Ne izazivaj mala, da ne bi vidla vraga.“ – rekao je kroz smiješak i popravljao svoju gustu crnu kosu. Okrenula sam se prema njemu i odmjerila ga, onako zlobno kako zbilja nijedna zauzeta žena ne bi smjela. Ali bio je tako prokleto zgodan.

Nije bio Hollywoodski tip frajera, ali bio je visok, mišičav, tamnoput, bademastih očiju i punih usana. Najviše od svegapalio me njegov glas.

Uživao je u mom odmjeravanju i nije se dvoumio uzvratiti istom mjerom.

Prošao je možda otkucaj srca ili dva i moje su ruke bile oko njegovih ramena a naše usne posvuda. Nisam se mogla obuzdati.

„Zauzeta sam znaš?“ – rekla sam kao da se želim obraniti od sebe same.

„Zauzet sam, znaš? I ti si mlađa seka mog best frenda… znaš?“ – mrmljao je mazno dok su mu ruke klizile niz moj vrat a usne istraživale kutke tijela koje nisu smjele.

Tren zatim podigao me u zrak, a ja sam obavila noge oko njega. Nosio me kućom i ljubio. Skinula sam majicu bez razmišljanja, pustila da me spusti na kuhinjski stol i samo mi razmakne noge…

Željela sam ga toliko jako, toliko dugo, da je trenutak kad je ušao u mene bio gotovo jednako dobar kao i najintenzivniji orgazam u mom životu.

Um je izgubio kontrolu. Tijelo je radilo svoje. Potpuno životinjski, potpuno grešno a tako savršeno.

Nije nas ulovio ni moj brat ni moja mama. Ali naši jutarnji susreti postajali su sve češći, dok jednog dana nisam rekla: „ženi me, ja ne mogu živjeti bez tebe.“

„Bez mene ili bez sexa sa mnom?“ – promrmljao je uz smiješak i još jednom me na rukama odveo gdje nitko drugi nije niti neće.

Komentari

Neki baner