Late night story

Slatki grijeh…

Misliš: “Bože kako ću se kajati… ali ne, grizodušje te nikad ne sustigne.”

Bila sam jedna od onih blesavo zaljubljenih, slijepih običnih ženica koje nisu na vrijeme znale pobjeći. Udala sam se. Rodila dvoje djece. Dolazila s posla, kuhala, pospremala, trčala na roditeljski i s roditeljskog, s djecom doktoru, zubaru, na rođendane…

Negdje putem shvatila sam da sam sve samo ne žena. I da njega nikad nema kad mi je potreban.

Onog dana kad sam se zbog jake prehlade ranije vratila s posla i uhvatila ga u klinču s našom susjedom s kojom sam nedjeljom ujutro pila kavu, osjetila sam olakšanje. Samo sam zatvorila vrata iza sebe, izašavši iz zajedničkog stana samo sa svojom torbicom punom papirnatih maramica i septoleta i ključevima njegove Toyote. Ionako sam za nju plaćala kredit, pa se sjećam kako sam pomislila: “zakonski je ionako moja ili bankina, kako se uzme.”

Klince sam pokupila i odvezla sestri. Nije me puno pitala ali je odmah na mobitelu blokirala sve njegove brojeve. Klinci su kužili sve… zapravo više nisu ni bili tako mali. Tonija sam rodila kad mi je bilo 19 i njegovih 17 mu je davalo možda neku preuranjenu zrelost.

Dok sam ga ljubila u čelo, rekao je: “Znaš mama, ti si tako lijepa žena, ne znam što si ikad vidjela u mom starom?”.

A s malom se nisam mogla ni pozdraviti, samo sam marširala onako prehlađena i zbunjena preko sestrinog travnjaka, a ona se zaletjela u moja leđa i šapnula: “vrati se po mene mama… vrati se kad budeš bolje… ja želim živjeti s tobom, ne s tatom.”

Okrenula sam se i stisnula je uz sebe. “Mila, to što se tvoj tata i ja više ne volimo ne znači da bih te ikada napustila, ti i tvoj brat, meni ste sve.”

Gledala me zbunjenim, plavim, dječjim očima koje su djelovale kao sila teža. Istovremeno tako mlade i tako mudre. Zar sam bila toliko slijepa? Zar su znali svi? Pa i moja djeca?

Sjela sam u auto i opalila po gasu. Ne sjećam se kamo sam uopće krenula, znam samo da je mobitel cijelo vrijeme zvonio. U jednom trenu skrenula sam na benzinsku, ometena prokletim zvrdanjem, proklete naprave.

Na ekranu je pisalo: 20 propuštenih poziva od mog sad već bivšeg muža i pet propuštenih poziva njegove mame. I jedna jadna sms poruka koju je možda u strahu od svog muža napisala naša vrlo prisna susjeda: “Draga, molim te oprosti mi. Oprosti nam. Mi… pogriješili smo. Ja sam pogriješio. Bilo je samo jednom i nikada se neće ponoviti. Vrati se molim te. Tvoj Jozo.”

Na kraju poruke nisam mogla grohotom se ne nasmijati.

I nastavila se smijati dok sam ulazila u kafić u sklopu benzinske. Crvenog nosa, nasmijana od uha do uha, mora da sam bila simpatična pojava, ali nije me bilo briga. Naručila sam duplu kavu i smjestila se u kut kafića kako bih promotrila ljude. Svi su nešto veselo čavrljali, a ja sam razmišljala kuda dalje? Koliko će trajati parnica oko djece, hoće li kreten zahtijevati da s njim budu za Božić a sa mnom za Uskrs? Hoću li mu uzeti sve i ostaviti samo gaće ili ću imati milosti?

Neee… osjećaj samilosti umro je u trenu dok sam vidjela jasnu kako stenje i njega kako se zabija u nju poput magarca. Oduvijek je volio “doggy style”. Barem je tome ostao vjeran kad ne već ženi kojoj se na to zavjetovao.

Zbog te sam se pomisli ponovno nasmijala na glas. Ljudi su me pogledali u čudu, nisam marila. Jedino mi je konobar uzvratio smiješak.

Onako opuštena, uzvratila sam ga i ja njemu.

Cijelo veće smo se tako gledali i smješkali. Nakon kave naručila sam čaj, nakon čaja bilo što da ima alkohola… na kraju njegove smjene, pozvao me da podijelimo bocu pelina koju je držao ispod šanka.

“Osobna zaliha, za posebne prilike”. – rekao je.

“Moglo bi se reći da je ovo posebna prilika rekla sam.”

“Da? Kako to?” – upitao me znatiželjno.

“Uhvatila sam muža u klinču sa susjedom.” – i prasnula u smijeh.

“Je l’ patiš?” – pitao me.

“Za njim?”

“Pa da, ne valjda za susjedom”. – oboje smo se nasmijali.

“Neeee… zapravo mi je laknulo.” – izvalila sam i dohvatila tu njegovu bocu pelina, potegnula i osjetila kako gorko slatko peče i grije grlo.

Nisam se ni snašla a njegove su se usne našle na mom vratu.

Ustuknula sam.

“Jesam li pogriješio?”

“Ne.” – pogledala sam ga i poljubila ga, kako dugo nisam ljubila muškarca. Sjedili smo na travi iza benzinske postaje i žvaljakali se kao teenageri. Njegove ruke bile su posvuda po meni.

“Ti si tako lijepa žena.”- mrmljao je.

“Ni ti nisi loš.” – konstatirala sam a onda otkopčala gumb na bluzi. Pogledao me kao da pita, jesam li sigurna, a ja sam vidjevši da se nećka otkopčala još jedan, pa još jedan pa još jedan gumb, dok se košulja nije rastvorila sama, a ispred njega stajale moje grudi u prozirnom grudnjaku s čipkastim rubom.

Dotaknuo me nježno, kao da se boji. Prvo je prstom klizio po vratu dvoumeći se, a onda sam mu uhvatila ruku i spustila je na svoje grudi. Zajedno smo ih počeli trljati. Osjetila sam kako mi se bradavice ukrućuju i kako mi pulsira ono malo napeto mjesto među nogama koje sam nesvjesno lagano raširila.

Vidjela sam da mu se ukrutio u hlačama i nisam se libila povući ga k sebi, otkopčati mu smičak i liznuti ukrućenog ljepotana.

Nisam bila uštogljenka u krevetu, voljela sam sve one zabranjene stvari i nisam se libila pušenja. Znala sam da za muškarca ne postoji veći užitak. U jednom me trenu odgurnuo, podignuo mi glavu i strasno me poljubio, gurnuo me na travu, razmaknuo mi noge, podigao suknju i strgao gaćice. Zabijao se u mene divlje, jako, bolno i neobuzdano. Dahtala sam kao školarka koja prvi put osjeća muškarca u sebi. Grudi mi je držao čvrsto i grubo tako da su me boljele, ali nije mi smetalo, htjela sam još. Okrenuo me na leđa i počeo se još jače nabijati u mene, a kad me oblila eksplozija orgazma, nisam htjela da stane. Odgurnula sam ga, sjela na njega i obujmila ga nogama. jahala sam ga kao što svog muža nikada nisam. Jahala i jahala i osjećala kako svršava u meni, dok ja ponovno svršavam na njemu.

Pali smo na travu iscrpljeni samo se gledali. Ne znajući si ni imena. Nekoliko minuta smo šutjeli a onda se pokupili u moj auto i učinili to još jednom tamo na parkiralištu. Nakon toga našli smo hotelsku sobu… odspavali nekoliko sati. Sjećam se da me probudila njegova ruka između mojih bedara. Samo sam se nasmiješila. Spustio se ispod pokrivača, raširio mi noge i stao se igrati svojim spretnim jezikom. Ugodno sam stenjala, a orgazam doživjela istog trena kad se zabio u mene. Ponovno sam ga uzjahala, tako željna dominirati, tako željna eksplodirati još jednom i još jednom.

Tjedan dana provela sam u tom hotelu. On bi dolazio prije i poslije posla. Radili smo to na podu, na stolu, pod tušem… obožavala sam tog klinca. I nikad nisam tako uživala u sexu kao tad.

sexy

“O kako sladak grijeh činim.” – stalno sam mu šaptala.

Nakon tjedan dana vratila sam se po svoju djecu, izbacila muža iz stana i pozvala malog da doseli k nama. Odbio je, ali viđamo se povremeno i danas. Ozbiljne veze više nisu za mene, ali neobuzdani sex… o da. Nije mi ni 40, zašto ne bih uživala?

Komentari

Neki baner