Late night story

Grešnica

Između mog šogora i mene, deset je godina razlike. Deset godina iskustva više no što ima moj muž. Deset razloga više, zbog kojih nema kajanja… i zbog kojih nisam dobra, vjerna žena. I zbog kojih ono što radimo ostaje između nas, jer ja svog muža volim i on voli svog bracu… ali oboje volimo, ono što nam naše bolje polovice ne mogu pružiti. Vrući, bezobrazni, brzi sex.

sdfav

Moj život je kao luda vožnja vlakom smrti. Svakog dana skrivam poruke, brišem mailove. Smješkam se na obiteljskim ručkovima. Grlim svoju šogoricu i kupujem joj najskuplje poklone. Savjetujem je kako da Goranu bude najbolja supruga na svijetu. Uvijek imam sasvim logično i realno objašnjenje zašto se nije javio ili je kasnio. i naravno da sve ima smisla, jer dok nije bio s njom, bio je u klinču – sa mnom.

Mnoge obit508_first-date-sex-why-you-should-pass-flash-1039724-flasheljske večere znaju izgledati podosta smiješno, kad on ode u podrum po bocu vina, a ja se zaputim za njim, dok djeca trčkaraju kućom i vrište. Bake i djedovi luduju za njima a moj muž i njegova braća i njihove supruge i naši prijatelji izgube pojam o vremenu i utonu u svoje čašice i žestoke rasprave i salve smijeha.

U među vremenu, ja sam već Goranu iza leđa. Ljubim ga po vratu, odvlačim do zida, on mi razmakne noge i podigne suknju i kresne žestoko i brzo, tako da smo oboje ludi od želje da to napravimo ponovno.

Ponekad se nađemo na kavi poslije posla, završimo u wc-u kafića. Sjednem na njega i jašem ga… tih pet minuta kad samo tijelo radi a mozak je isključen ne marim za ništa.

Ponekad dok je Darko na terenu,b949d8eb3e68ba49dc47b7666cc7310a on svrati da provjeri je li sve u redu sa mnom i klincima, dok klinci već debelo spavaju. Višnji je to u redu, ponekad dođe s njim, pa dok je u kupaonici, on i ja se kresnemo na kuhinjskom stolu.
Ne traje to dugo. S njim je sve samo sirovo iskorištavanje divljih hormona i orgazam koji me oblije u trenu.

Najviše volim kad dođe sam, pa zaključani u moju spavaću sobu radimo sve što s njegovim bratom nikad tumblr_lz34ttDBGc1qbcporo1_1280nisam ni probala jer je prevelika konzerva. Volim kad me Goran veže, volim kad me boli. Volim kad me nježno gricka i kad mi šapne: “jebi me”.

Volim kako me čvrsto uhvati za guzu i ne pušta dok se u meni izlijevaju valovi užitka. Volim ga osjetiti na sebi i često kad sam s Darkom i kad mi klizne rukom među noge i trlja onu vatrenu točkicu, zamišljam da je to njegov brat. Tren zatim se popne na mene. Uvijek je nježan, uvijek me mnogo mazi, s njim je sex lijep, lak i senzualan. Pravo vođenje ljubavi. Ali meni to nije dovoljno.

Kad Darko odveze djecu u vrtić i ode na posao, šaljem Goranu poruku: – gdje si? Možeš li doći? Da dođem do tvog ureda?

tumblr_lruyq5W22T1r3yigeo1_400_largePola sata kasnije, ja sam na njegovom radnom stolu a on na meni. Strast među nama toliko je jaka da ponekad pomislim kako ću poludjeti ako to ikada prestane… i onda se vratim mislima na naš prvi put.

Darko ga je zamolio da me poveze u njihovu zajedničku kuću na moru. Sjećam se da sam se bunila jer sam mu brata do tad vidjela svega dva, tri puta i nisam se osjećala ugodno. Ali Darko je inzistirao.

Sjećam se da me pokupio negdje oko 6 sati u-veće kako bismo putovali po što manjoj vrućini. Put je bio ugodan, pričali smo o svemu pomalo i dosta se smijali. A onda nas je zahvatilo nevrijeme i nismo mogli na otok. Javili smo Višnji i Darku da smo zaglavili i da se nadamo da nećemo morati spavati u autu, jer u žiži sezone naći smještaj za jednu noć bilo je nemoguće. Srećom, nije nas zadesila nevolja spavanja u autu… pronašli smo sobičak koji smo iznajmili od jedne simpatične none kojoj se svidio pojam od 100€ kojima se Goran pred njom razmahao.

Pokupila je pare i uvela nas u sobicu. Krevet je bio samo jedan, pa je Goran izjavio kako će uzeti jastuk i plahtu i spavati na podu. Tome sam se protivila i rekla da će sve biti u redu i da ćemo preživjeti tu jednu noć i sutra ako sve bude u redu biti u njihovoj viksi.

Sobičak je bio malecan i bilo je strašno vruće. Nisam mogla zaspati pa sam rastvorila prozore da malo ludog neverina uđe u sobu i rashladi zrak. Nakon toga vratila sam se u krevet i shvatila da me Goran promatra. Legla sam i nasmiješila se. Uzvratio mi je osmijeh, ustao i otišao pod tuš… Sama ta situacija i spoznaja da je izrazito zgodan muškarac golicala mi je maštu, ali odbijala sam o tome misliti. Pobogu on je brat mog zaručnika – stalno sam si ponavljala.

casual-sex-6Okrenula sam se na trbuh i pokušala zaspati. Ali vidjela sam ga kako izlazi iz kupaonice, s ručnikom oko pasa i kako je prekrasno građen. Ugasio je svjetlo i legao na krevet. Napetost se osjetila u zraku.

U jednom trenu osjetila sam njegovu ruku kako klizi preko kreveta do mene. Pravila sam se da spavam dok je nježno spuštao ruku niz moja leđa. Odmicao plahtu kojom sam se pokrila i klizio do mojih bedara. Instinktivno sam razmaknula noge. Shvatio je da je to znak da i ja to želim.

Približio se polako, legao na mene i poševio me brzo i životinjski. Osjećala sam se i oduševljeno i ljutito.

Ujutro smo se pravili da se ništa nije dogodilo, a onda sam se kad smo se počeli pakirati okrenula prema njemu i rekla: “Želim još jednom.” Žurnim je korakom krenuo prema meni, poljubio me strastveno i bacio na krevet. Povukla sam mu hlače dok je skidao majcu. Strgnuo je ljetni haljetak s mene i naprosto me ševio. Ševio kako nije nijedan prije njega.

s_2099865bOstali smo u krevetu satima. A noni smo na odlasku za svaki slučaj ostavili nešto eura više. To ljeto bilo je jedno od najboljih u mom životu. Darko me mazio i pazio, a kad bi otišao u nabavu ili na pecanje ja bih se spustila do plaže i sexala s Goranom u moru. Navečer bi svi zajedno kartali. Onda bih s Višnjom otišla u šetnju i savjetovala je da ne bude tako naporna Goranu, da ga proba razumjeti. Njihov odnos počeo se popravljati strelovitom brzinom, kako se brzo razvijala i seksualna veza s mojim budućim šogorom.

Večeras smo se opet našli, na krovu njegove poslovne zgrade. Pred nama cijeli grad. Višnja kod svoje mame s klincima a Darko na terenu. Goranova ruka na mojim bedrima, a moje usne spremne da me poljubi kako njegov brat ne zna. Moje tijelo spremno da mu se preda… Čekam da se zabije u mene još jednom i još jednom i još jednom… i ne želim da ikad prestane.

Gorjet ću u paklu znam. Ali jednostavno me nije briga.

eric-sookie-sex-on-floor-sm

 

Komentari

Neki baner

LEAVE A RESPONSE

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.