Život

Nagradni natječaj…

Dragi Čitatelji, ovim putem donosimo Vam pravilnik nagradnog natječaja. Od sinoć u tijeku je PRVI KRUG nagradnog natječaja – “Moja Priča – Moj život – Moj odabir” u organizaciji portala AMAZONKE.COM sa sjedištem u Bestovju – Sv. Nedjelja (Hrvatska) te pod pokroviteljstvom glavne urednice Marije Klasiček.
Članak 1.
Natjecatelj koji se prijavljuje na Natječaj ne smije biti mlađi od 18 godina.
Članak 2.
Natjecatelj može biti svaka osoba s prebivalištem u sljedećim državama: Republika Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija, Makedonija te Slovenija, s obvezom da je tekst razumljiv prosječnom čitatelju s ovog govornog područja. Ako nije razumljiv prosječnom čitatelju, tekst se neće uzimati u obzir za sudjelovanje u natječaju.
Članka 3.
Natjecatelj prijavom na natječaj daje pravo portalu Amazonke.com da djelo objavi, koristi, medijski eksponira, bez novčane naknade i da dijelom raspolaže u svrhu promoviranja portala i samog natječaja u budućnosti. Natjecatelj zadržava svoje autorsko pravo koje mu je neosporivo.
Članak.4.
Natjecatelj se prijavom na Natječaj obvezuje da djelo ranije nije nigdje objavljivano i neće biti objavljivano tijekom cjelokupnog tijeka natječaja, bez suglasnosti portala Amazonke.com.
Članak 5.
Organizator natječaja obvezuje se pregledati svako pristiglo djelo, ocijeniti ga sa stručnim žirijem kojeg odredi glavna urednica, te objaviti 10 najboljih radova na portalu u odgovarajućim rubrikama. Svakog tjedna po 2 priče.
Članak 6.
Organizator natječaja obvezuje se najbolja tri autora u svakom krugu natječaja nagraditi novčanim nagradama ili bogatim poklon paketima po svom odabiru ili u dogovoru sa sponzorima.
Članak 7.
Prvi krug natječaja traje do 10. siječnja 2016. godine i rezultati će biti objavljeni do 14. veljače 2016. godine.
Članak 8.
Natjecatelji koji sudjeluju u natječaju svoj tekst ili stihove šalju na e-mail: [email protected] s naznakom za Natječaj: Moja priča – Moj život – Moj odabir. S navedenim kontakt podacima, radi dostave nagrade.
Članak 9.
Organizator zadržava pravo izmjene ovog pravilnika o čemu će sudionike pravovremeno obavijestiti.

 

U ime Portala Amazonke.com
Glavna urednica
Marija Klasiček

Komentari

Neki baner