Iz njegovog kuta

Jedan usputni…

Smijao sam se ponekad kad bih čuo da je netko tražio zabranu pristupa od bivše cure, ali zadnja dva dana već sam barem deset puta pomislio da to ne bi bila ni tako loša ideja. No neću joj naravno tako nešto prirediti. A i baš takav papak nisam da ne mogu svoje stvari riješiti sam. Big boys don’t cry 🙂

Našli smo se na još jednoj kavi, gdje sam joj vratio njene stvari i rekao da zaista ne vidim smisao dalje pokušavati jer se jednostavno ne slažemo, nemamo iste vizije života, niti približno iste ciljeve.

Nisam više klinac, želim obitelj i dom. Ne želim biti nečija igračka. Ona je naravno plakala, molila, kumila. Inatila se i prijetila. Razišli smo se kao pas i mačka. 

Na stolu u kutijici zapakiran stoji Chanel 5, razmišljam pokloniti ga nekoj od Vas, sad već vjernih čitateljica…

 

Ruku na srce iskreno sam razočaran. Samim sobom prvenstveno, što sam se uopće doveo u takvu situaciju, a zbunjen kakav jesam, ne mogu poreći da me ne diraju zlobni komentari – “Je moš mislit’ što je on takav ili sam si je kriv itd”.

Ispada da je čovjek nekad stvarno budala kad misli da može usprkos svega pronaći nešto dobro u osobi. Još veća budala što se trudi i na kraju dobije jednu finu šljagu, onako zidarsku.

No bilo kako bilo, sutra je badnjak. Odlučio sam ga provesti s obitelji, čak i skuhati fiš jer sam ga se iskreno zaželio. Posvetiti svoje vrijeme ljudima koji su vrijedni da im se odužim za sve što su mi u životu pružili. Mob će biti ugašen.

Kupio sam jelku, silver, u tegli, kakvu dugo želim. Kad dođe vrijeme presadit ću je u vrt. Točno na mjesto koje je mama najviše voljela. Napraviti drvenu klupu. Nazovimo je klupom sjećanja, gdje ću moći provoditi pokoji sat da odmorim mozak. Jednog dana nadam se na tu ću klupicu posjesti onu pravu, zaprositi je… do klupice postaviti ljuljačku za naše klince. I gledati Nju kako sadi svoje ruže.

Bit će to dani kad neću biti pun gorčine i živjeti između posla i prošlosti i paralelno u svijetu maštarija. Bit ću okupiran njenom kosom, očima, željama. Uređivanjem našeg kutka, igranjem nogometa sa sinom za kojeg se nadam da ću ga imati.

I sve će ovo sad biti samo jedan period života, dalek i nepomirljiv s mojim mislima.

Do tad… Chanel 5 čeka svoju vlasnicu, a ja Vam svima želim Sretan Božić i puno iskrene ljubavi u okruženju iskrenih ljudi.Bozicna-jelka-download-besplatne-bozicne-pozadine-slike-desktop-praznici-blagdani-cestitke-bozic-i-nova-godina-facebook-twitter

Vaš Marin

p.s. od sad mi možete pisati na mail: [email protected] 🙂

Komentari

Neki baner