Iz njegovog kuta

Moja slabost zvana ONA…

Napravio sam grešku. Veliku grešku. Pustio sam da me ponesu emocije i nakon razgovora uz šalicu čaja i pregledavanja hrpetine papira koja se skuplja oko njene rastave, završili smo na kauču s bocom vina. Pa s još jednom bocom vina. A onda se probudili sklupčani jedno uz drugo.

Ona je sretna. A ja nisam… ne znam je li to zato što imam osjećaj da sam iskoristio njenu ranjivost ili ona zapravo sada iskorištava mene?

Ali nešto iznutra govori da sve to nije okej. Jednostavno nije.

ona

Kad prevalimo sve ono – ajme koja ja on sirovina, povalio ju je a sad mu je kao krivo (znam da sad to mislite) moram reći da mi nije krivo, da je ne želim povrijediti ali se iskreno bojim da ću ovaj put sam ostati povrijeđen. Čudan sklop u mojoj glavi.

Odjednom je ona opet tu i mi smo skupa. Ona se rastaje. Sve je divno. Pomažem joj da se bori za svoju djecu. Pa zašto onda imam osjećaj da u cijeloj priči nešto smrdi?

Nije li sve to prebrzo? – upitao sam je jutros.

Ona me samo pogledala i poljubila, primila za ruku i odvela u sobu. Kad se počela skidati moj mozak je stao. Pao sam kao kruška. Ne razumijem moć koju ta žena ima nada mnom. Nakon sexa ona je otišla u kuhinju, skuhala ručak i dugo pričala s nekim na mobitel. U međuvremenu sam rješavao hrpu zaostataka vezanih za firmu. Ona bi svako malo uletjela u sobu i strastveno me poljubila.

Ne znam da li sanjam ili haluciniram. Je li sve zapravo predobro da bi bilo istinito ili sam se već toliko puta opekao pa sad bez veze pušem i samog sebe potkopavam.

Best frend koji mi je ujedno i poslovni partner, malo prije mi je nakon sastanka rekao da mu ta obnova moje veze s “tom osobom” kako ju on oslovljava, nije nimalo normalna i uvjeren je da ona ganja samo moju lovu i da joj treba netko s kim će lakše preboljeti rastavu.

Nakon što mi je to otvoreno, rekao u facu, osjećaj jada u meni se produbio do te mjere da više ne znam što da radim.

Volim tu ženu. Sve bih napravio za nju. Ali ako nije ozbiljna u onome što je započela… bojim se da ću morati donijeti odluku koja će me baciti ravno u središte pakla.

Dobra stvar u svemu tome je što sam se uvjerio da prema bivšem zbilja ne osjeća ništa. I da za sve tegobe uvijek postoji lijek… dobar stari Jackie… mislim da ću se večeras podružiti s njim…

I da znam da sam glupo muško. Znam. I da bih trebao malo gadosti izbaciti iz sebe. Ali trenutno jednostavno ne mogu.

jack-daniels-drinks

Marin

Komentari

Neki baner