Život

Ljubavni trokut…

Draga Ateno,

molim te za pomoć.

Stvar je komplicirane naravi. Naime zaljubljena sam u dvojicu najboljih prijatelja. Upoznali smo se na fakultetu, počeli družiti (brucošica sam). I od tad smo nerazdvojni.

Sviđaju mi se obojica i obojica vuku na svoju stranu. Držim se po strani i nekako u zadnje vrijeme izbjegavam susretne s njima jer ne želim nikoga povrijediti a jasno mi je da će kad tad netko ostati povrijeđen.

Molim te za savjet.

Anita

p.s. Mnogo ti hvala na izdvojenom vremenu!

Draga Anita! Ponekada nas naša mladost ponese i zanese u valove tuge i razočaranja. Jednostavno si napravila dobar korak maknuvši se od obojice jer dečki u takvoj dobi su skloni rivalstvu, dokazivanjem i nadmoći prema ženskom rodu. Samo slušaj sebe i naći ćeš pravi put do ljubavi. Odabrala si da ideš na faks i to bi ti trebao i biti tvoj cilj i da uživaš u tom načinu života, jer se samo jednom i događa. Prijateljstvo i ljubav su različiti osjećaji i ne treba ga mješati. Sve u životu dođe a i prođe tako da će se i ta situacija riješiti. Uživaj u svojoj mladosti i fakultetskim čarima izlazi veseli se i naravno prikloni se i učenju i svome napretku. Budi svoja.

tvd-the-vampire-diaries-23701902-1680-1050-1024x640

Komentari

Neki baner