Mister Best Friend
Late night story

Zabranjena ljubav…

Dvadeset godina… a nije prošao ni tren. Osjećala je njegove usne na svom vratu i njegove ruke oko svoga struka. Nije željela pričati. Željela je oživjeti uspomene. Okrenula se i promotrila ga. Nije se mnogo promijenio. Dva desetljeća stariji, ali i dalje tako prokleto zgodan, tako prokleto zabranjen i tako prokleto željan nje kao i ona njega…

Htio je nešto reći ali mu je stavila prst na usne i nasmiješila se.

“Nismo ovdje da bi pričali” – izgovorila je mazno i poljubila ga…

nice

Spustili su se na pijesak. Nije bilo nježnog maženja i ispitivanja o strahu. Ovog puta dobro je znala što radi i što želi. Njene ruke bile su posvuda po njemu… a on se prepustio. Oduvijek je volio da žena dominira.

Ugrizla ga je za vrat a on se uzbudio poput dječarca. Osjetila je njegovu nabreklu muškost ispod sebe i samo se nasmijala.

-“Što želiš da ti radim?”

-“Ti mala… ti možeš da mi radiš sve.”

U ruci je još držao buket božura, okrznula ih je pogledom i izvukla jedan cvijet, te mu laticama klizila niz tijelo. Njegove ruke spretno su odvezale tuniku na njenim leđima.

-“Bože i sad imaš tijelo kao curetak.” – zabio je glavu u njene grudi, čvrste ali nježne. Volio ih je i ona je to znala, klizeći rukom nježno preko njegova trbuha sve do kratkih hlača, koje je grubo povukla s njega, a zatim ga zajahala.

Taj osjećaj vlasti koji je imala nad njim, osjećaj njega u sebi, raspamečivao ju je. Nikada sex ni s jednim nije bio kao s njim. Nikada nije marila da li netko gleda, da li krši pravila… da li vara.

Sex s njim bio je svet. Dok ga je jahala i osjećala kako se divlje izvija njegovo tijelo u ritmu s njom, bila je na krovu svijeta. Od naivne djevojčice koja je s njim izgubila nevinost nije ostalo ništa.

Ona je bila zvijer željna sirove strasti. Okrenuo ju je i nabio se u nju s leđa, čvrsto je držeći za grudi.

“Da li on zna da si tu?” – pitao ju je.

“Zna.”

“Hoćeš li ga konačno ostaviti?”

“Ostavila sam ga onog trena kad sam stala na ovu plažu. I molim te samo radi to što radiš, ne pričaj ništa.”

Obujmio ju je cijelim svojim tijelom, dok je ona stenjala i osjećala val orgazma koji joj preplavljuje tijelo. Legla je na leđa jer to joj nije bilo dovoljno. On je klizio u nju, iz nje nježno jer je htio da što duže traje a ona se prepuštala onome što s mužem nije mogla doživjeti. Onome što joj nitko osim Njega nije mogao dati.

Svršio je u nju i nježno se spustio na njene gole grudi. Volio ih je gledati, ljubiti, sisati, a nju je to silno uzbuđivalo.

-“Jesi li ti ostavio nju?”

-“Zna da sam ovdje i zna s kim sam. I zna da joj se nikada neću vratiti.”

-“Što ćemo sad?”

-“Sad ćemo mili moj božuru, napraviti ono što smo trebali prije dvadeset godina… živjeti zajedno.”

Privio ju je uz sebe i nježno poljubio… dugo su tako ležali zagrljeni dok nisu zaspali, a s noćnim vjetrom probudio ih je šum uzburkanog mora… još jednom su vodili ljubav. Ne divlje, već onako kako se vodi ljubav s nekim kome pripadaš…

sexxxy

I nisu znali da ih je netko promatrao… da je netko snimao. Nisu znali da njihova bitka za ljubav, tek počinje.

To be continued…

Fantasy

Komentari

Neki baner