Late night story

Moje ništa…

2Zaspali smo na kauču isprepleteni nakon nježno – divljeg sexa. Ustanem i šapnem ti da idem pod tuš. Ti ostaješ još ležati. Ulazim u kupaonu, palim vruću vodu da se malo ugrije, stvara se oblak pare i zrak postaje malo teži. Jedva čekam osjetiti vodu na sebi da mi se tijelo malo opusti nakon grčenja i svršavanja. Namjestim si ugodnu, ali topliju vodu. Ulazim i puštam da mi se voda slijeva niz kosu i po cijelom tijelu, stojim tako neko vrijeme i razmišljam o proteklih par sati. Puštam da me voda miluje i da mi se slijeva po tijelu…

Bilo je baš mmmm… Uzimam šampon i natrljam kosu, cijelo vrijeme žmirim. Krenem se šamponirat;
kosu, vrat, ramena, grudi…mmmm tako ugodno i toplo. Sklisko kao mi prije par sati od znoja, trnci me prolaze i navlažim se. Mazim se pjenušavim rukama po cijelom tijelu;nisam ni čula da si i ti ušao. U mislima sam u našim uživanjima. Pridružuješ mi se, grliš me odostraga. Osjećam tvoje hladne ruke na ramenima, klize po mojim rukama.

Prsti nam se isprepliću, obgrlim se našim spojenim rukama i pokazujem ti da sam vlažna. Pašu mi tvoje hladne ruke na njoj. Okrećem se prema tebi.1 Lagano mi jezikom rastvaraš usne i ljubiš me strasno, ali skroz polako i nježnoOsjećam i tvoje srce lupa od uzbuđenja. Jednom rukom me maziš po guzi a drugom me privijaš sve bliže sebi. Slijepimo se, skliski smo sad oboje. Osjećam te na njoj, tvrd i vruć. Vlažna sam; ruke ti lutaju po mojim leđima, bokovima, guzi. Nađeš ju, vlažnu i vrelu. Ruke su ti tople, maziš me. Vlažna je i vruća, čeka da ponovo prodreš u nju. Počneš se igrati prstima, lagano klizneš prstom u nju, čuješ me kako ti dašćem na uho. Želim te. Uguraš mi dva prsta, zastenjem od užitka i iznenađenja. Teško mi je disati koliko te želim;ponovo… 

Njega osjećam na bedru, čvrstog i spremnog. Čeka me da ga ponovo progutam, da ga cijelog obližem. čvrstog i spremnog. Ljubim po vrhu. Okrenemo se i po tebi se slijeva mlaz tople vode. Uzdahneš od ugode na koži. Lagano te
grickam po vratu, napaljena i izvan sebe. Spuštam se na koljena. Ljubim te po trbuhu i preponama. Lagano ga obliznem po vrhu, mmmm. Vruć je, paše mi na usnama. Voda se slijeva po nama. Lagano ga ljubim, uhvatim ga rukom i nježno cuclam vrh. Zavlačiš mi prste u kosu i nježno mi ga uguraš do kraja. Kako je dobar osjećaj imati te cijelog u ustima. Guši me i napaljuje. Izvadiš ga van, nabiješ mi ga ponovo. Skroz do kraja, stenjem od užitka. 

Tuš nam je postao pretijesan. Natrljamo jedan drugog šamponom i isperemo se. S pauzama ljubljenja i zadirkivanja. Smijemo se, ne žuri nam se. Znamo šta nas čeka. Izlazimo iz tuša i umatamo se u ručnike, utrkujemo se do sobe. Ja pobjeđujem. Bacas me na krevet i zajašeš me. Gledamo se u oči, čekam da me poljubiš. Stisneš mi brzinsku pusu, ustaješ i odlaziš do ormara, vadiš neku kutiju. Daješ mi i čekaš da otvorim. Mmmm teška je ali nije jako velika. Otvaram i oči mi se šire od uzbuđenja i sreće. Brzo se ustajem i navlačim nove sexy bokserice s prorezom.

3Gledaš me i sviđa ti se kako mi stoje. Približiš se i provjeriš da li je prorez na pravom mjestu. Izmigoljim ti. Gledam u kutiju; mmmm povez za oči i lisice za ruke. To ti uzimaš. Istresem ostatak;povučeš me na krevet, smjestiš mi jastuk ispod glave. Imaš onaj svoj zločesti osmijeh i napaljen pogled. Stavljaš mi povez. Šapćeš mi na uho šta me čeka. Vrpoljim se i trnci me prolaze. Nježno mi dižeš ruke i vežeš ih iznad glave oko prečke na krevetu. Mmmm stenjem. Ljubiš me. Lagano me grickaš po vratu, lizneš mi usne. Hvatam zrak. Ne vidim te ali  osjetim svaki tvoj pokret. Uzbuđuje me. Jezikom se igraš po bradavicama, ruke ti lutaju po svuda. Prelaziš rukom po njoj, Vlažna je. Ljubiš mi i ližeš trbuh, dah ti postaje sve plići.

Ruke ti se zaustave na mojim kukovima, zabijaš mi nokte. Uživam, osjetim tvoj dah na njoj. Prolaze me
trnci, poližeš ju cijelu. Trzam se od uzbuđenja, iščekivanja, potrebe; potrebe da te zgrabim. Zabavlja te to što ne mogu ništa, uživaš u mojim uzdasima. Polako mi uguraš prst, pratiš svaki moj uzdah. Ližeš me dok me zadovoljavaš prstima. Ne mogu više.

Svršavam…legneš na mene, osjećam tvoju kožu na svojoj. Želim te. Oslobađaš mi ruke i skidaš povez sa očiju. Lijepo je vidjet tvoj osmijeh. Ljubimo se, još smo oboje napaljeni i ushićeni. Vlažna sam, lagano se namjestiš i skroz polako i nježno sklizneš u mene. Volim te osjetit u sebi. Uhvatim te za kukove, želim da se nabiješ. Ne daš se, mašeš glavom i smiješ se. Izazivaš me, skroz nježno i polako dok ti ne odlučiš drugačije. Pomalo ubrzavaš tempo, ljubimo se.

Disanje nam se ubrzava, želimo se jače…više, u potpunosti. Prepustila sam se, prolaze me trnci i sve mi se grči u trbuhu…hvataš me za bokove dok svršavaš. Mmmm….prebaciš se pored mene i povučeš me u zagrljaj, ljubim te u desno oko. Ugrizeš me za usnu i ljubimo se još samo malo. Smijemo se oboje, isprepletemo u zagrljaj i uživamo svako u svojim mislima…

 

Tara

Komentari

Neki baner