Let iz bajke
Život

The Hejt Lista…

Ponedjeljak je kišni, ružni, depresivni. Osjećam se kao Will Smith jer me ništa neće i ne voli… danas je idealan dan da hejtam sve, jer ono danas sam tipična Balkanka. Zašto biti super volje kad može obrnuto zar ne? Znam da će me osuditi čak i Massimo al’ ono zbilja mi se ne da pričati o ljubavi i njnjnj stvarima, kak bi rek’o moj dečko…

monday-1145495_960_720

Svi htjeli il’ ne, imamo hejt listu jer nismo Skandinavci da nam je sve ok, nismo ravnodušni, niti smo Nizozemci, da nam je sve dozvoljeno… danas je takav dan, poslije dana ljubavi, medeka, ruža, čokolada… danas opet možemo žugati frajerima, frendicama, svima s prefiksom ex tako i ex-jugoslaviji… svekrvama suđenim i nesuđenim, Thompsonu ustašama, partizanima, političarima, susjedima, lijepim tetama za kojima frajeri okreću glavu ko učenici 7 razreda. –  šestar & trokut style… O Bože.

Da ne duljim ajmo baciti hejt listu:

Ne volim licemjerne ljude, sve one koji ti zabiju sjekiru, a ne nož u leđa, čim okreneš glavu, onako elegantno, gospodski i još ti se osmjehnu na ulici… kog vraga glumiš?? Mrziš me ok i ja tebe… zapravo ne.. jer ja sam fina pa sam samo full ravnodušna i zapravo me boli khm briga za tebe.

Hajde odšepaj dalje… na ovaj bezvezni kišni tmurni ponedjeljak.
Ne volim kad ljudi ne razlikuju jer i je l’ a još manje one koji to ispravljaju.

Ne volim raštiku ni grah i uvijek sve bacim mački kad mama ne gleda.
Ne volim frajere koji misle da im majica 3 broja manja daje senzualnost, seksipil šta ja znam.. je kvragu, vrati braci majicu treba mu za školu. I iskreno ful me boli khm što eto imaš mišiće, padam na mozak, a njega eto nemaš.
Ne volim one likuše za volanom koje se boje brže od 45 na sat vozit, pa prave zastoj…ponedjeljak je njihov dan. I da još manje one koji im trube i psuju mamu… konji ne otesani.
Ne volim ljude koji se nikad ne smiju i ništa im nije zabavno… kako možeš uvijek biti smrtno ozbiljan k’o na pogrebu?
Ne volim realiste, jednostavno ne volim, ak ja kažem da bi voljela dobiti na lotu pls neeeeemoj mi reći “matematički blablabla” ne želim znat! Hebi se s matematikom.

Ne volim ljude koji uvijek kasne… jer ja ono “obožaaavam” tebe čekati, po pola sata i stajati ko zadnji idiot na ulici dok svi bulje(a svi uvijek bulje)šta radim sama na cesti..jbt ono možda sam i terorist.

Ne volim kad mi pričaš o svojim problemima a kad ja hoću nešto reći ti odeš… bar mi onda ostavi 200 kuna kad sam dobar psiholog. 😉

Ne volim kad me pitaju “zašto ne voliš burek” jer ga ne volim, nije mi fin, i nisam zato čudakinja, isto tako ak ne volim cajke, nisam vanzemaljac i neću ih voljet! Ne šalji mi na silu Sašu Matića.

Jedino volim viceve o njemu jer volim crni humor i pls ne govori mi da je to rasizam i da ću gorjet u paklu, – jer to nije istina i naravno ne volim te!

Ne volim Balaševića, nemoj mi citirati njegove stihove i pričat da si ih izmislio za mene… Da da jesi, moš mislit, al’ pls ni Vucu, ok?

Ne volim ljude koji se deru, viču, galame i onda kažu “ja tako pričam” jbt led, daj smiri doživljaje.

girl-869213_960_720

Ne volim ljude koji znaju sve o drugima, i onda šire tračeve. Ajmo rezimirat; da hoću pit kavu i slušat tračeve otišla bi ono na google i tamo bih pootvarala svu moguću žutu štampu i još bi to fino mogla, u svojim cofastim papučama, u pidžami, trinkajući kofi iz svoje ljubičaste šalice – jer mogu.

Ne volim uspoređivanja, C. Ronaldo je ljepši, Messi ima bolju ženu, igraju isti sport, Amen. Kao ni sva ostala uspoređivanja. Nemoj me peglat šta ovaj zna šta ovaj i koliko je bolji od tebe blabla nije jbm nijeee.. TI Luka si bolji i pusti me na miru. Fakat ne volim glupa naklapanja i pretjerivanja. Ok?

Ne volim… ne volim… ni utorak ni srijedu, ni kišu ni zimu, ni ljude koji ne jedu slatkiše i pametuju o kalorijama… eto za sada dosta…za nastavak liste morate čekati idući ponedjeljak… kažem vam ok je hejtat…ajmo baciti hejt danas,jučer smo se kao voljeli. 😉

Btw ne volim ni one umišljene ala Kim Kardashian – “ajmo baciti selfi” nismo od jučer girl.

“hate you” :p

Josipa

Komentari

Neki baner