Razmišljanja

Mister perfect…

Slušam svoje frendice i njihove razgovore o tome kakve tipove vole. I jako im je cool kad imaju toliko toga zajedničkog. Što to toliko moraju imati zajedničkog, od iste vrste psa pa sve do šarenice oka? Ne kužim…Ja ne želim takvog tipa…

couple

Tipa koji voli klopu kao i ja, film kao i ja, knjigu kao i ja, isto piće, isti grad? Dosadno, dosadno. Ja želim frajera koji će me izbaciti iz cipela kada ga prvi puta ugledam. Kada će mi srce toliko zatitrati od uzbuđenja da će to graničiti s nesvjesticom.

Frajera koji mi zblokira sve misli u trenu kad me pogleda. Kad me dotakne kao da me udari grom. Da, takvog frajera želim. Onoga s kojim ću imati razno razne debate, pred kojim ću žustro braniti svoje stavove a on svoje. Želim frajera s kojim će svaki razgovor, svaki pogled, svaka poruka biti puni strasti. Želim frajera s kojim ću se posvađati na Zrinjevcu, vikati na njega, on na mene, a zatim će me čvrsto uhvatiti oko struka i početi ljubiti.

DA, takvog frajera želim. Punog strasti, života, ljubavi, nježnosti, ludila. Koji me nosi k’o princezu na dlanu, čita mi omiljene stihove, priprema najdraži ručak, donese mi buket ivančica, stisne me k sebi da mi bude toplo. Da, volim frajera koji se zauzme za mene, posvađa s nekim jer je njegovoj dragoj rekao nek pazi kuda hoda. Želim frajera kojem u očima vidim ljubav, divljenje i obožavanje dok koračam prema njemu, frajera koji s ponosom drži moju ruku dok šećemo gradom u stilu – Ona je moja. Frajera koji mi je podrška u svemu, frajera koji mi zna reći da sam u krivu, koji me se ne boji, frajera koji se bori za nas, koji od nas ne odustaje. Da, takvog frajera želim.

A što je najbolje od svega… on postoji. Uživajte drage moje u traženju svojeg. Jer, ja…ja sam svog već našla.

Vlasta Janton

Komentari

Neki baner