Očima poznatih

Nebo na njihovoj strani…

Mladi i simpatični, puni entuzijazma i ljubavi, odgovarali su iskreno. U njihovoj glazbi osjeti se onaj žar, snovi, maštarije koje imaju ljudi koje svijet još nije iskvario. Iskreno se nadamo da nikada niti neće i da će taj žar trajati… vječno, kao i njihova glazba.

Odakle ime grupe? Čija je ideja?

Ime smo svi zajedno odabirali tjednima. Napravili smo listu od preko 100 imena te nakon duljeg glasanja i mozganja došli do jedinog imena koje se svima svidjelo. Ideja za band se rodila željom svih nas da pružimo glazbi nešto novo i nešto sto fali na glazbenom nebu ovih prostora. Poznajemo se međusobno već dugo godina… 🙂

Kako izlazite na kraj s obožavateljima?

Moramo priznati da uživamo, još nam je uvijek to sve novo, zanimljivo, zabavno i pokušavamo pružiti svakom fanu dovoljno vremena da pokažemo koliko nam je iskreno stalo. Da nije njih ne bi bilo ni nas.

Vaši skriveni talenti?

Svatko od nas uz glazbu se bavi još nekim aktivnostima i možemo to nazvati talentima.Tako Alen je odličan nogometaš, Goran vrhunski tenisač, Marko B. je izuzetan fitnes trener, Dex se bavi informatikom i izvrstan je u tom, a naš Marko je sve svoje talente i energiju uložio u pjevanje, što se vidi i čuje. 🙂

Kada možemo očekivati album?

Album ćemo svakako izdati ove godine, još uvijek ne znamo kada točno, možda u rujnu, jer nam se planovi mijenjaju iz dana u dan.

bend-pravila-igre-predstavljaju-novi-spot-na-ulazu_1453205512

Koliko ste spretni u kuhinji?

Neki manje neki više, recimo nas Marko B. je odličan kuhar i svako malo podijeli s nama neki dobar recept.

Loše navike kojih se želite riješiti?

Moramo priznati da ih nemamo. 😀

Ne ispunjena želja?

Svirati vlastiti koncert, pred punom Arenom. Ta želja nam se pretvorila u cilj i nadamo se da će se ostvariti!

Što mislite o našoj predstavnici na Eurosongu?

Nina Kraljić je vokal kakav se rijetko viđa na ovim prostorima. Mislimo da je dobar izbor i držimo joj fige. Navijat ćemo za nju.

S kim biste voljeli surađivati?

S ovih, naših prostora svakako bi izdvojili Tony-a koji je nedavno pred punom Arenom dokazao da je izuzetan vokal i bila bi nam čast napraviti s njim duet.

Pravila-igre_2-by-Filip-Dizdar-670x300

                                                                                                                                                                 Foto: Filip Dizdar

U glavi mi i dalje stih “Kad bi nebo na moju stranu sad stalo, da kroz prste mi barem ti progledaš malo.” Vjerujem da mnoge naše čitateljice znaju o kom pričam. Oduvijek sam zamišljala intervjue u svojoj glavi. Najčešće kao 12 godišnja curica s US5 koji su tad bili IN. A sada, 9 godina kasnije dobila sam priliku, ostvariti snove, s nekim novim dečkima. Moj prvi intervju s frajerima o kojima teenagerke diljem zemlje sanjaju. Na neki način sam bila uzbuđena no dečki su me uspjeli nasmijati i zadiviti. Razgovor s njima bio je i više nego odličan 😊. Ni malo umišljeni, sasvim dragi. Toliko dragi da bi ih svatko zagrlio i dao im čokoladu.

Pravila Igre je band petorice frajera iz Zagreba. Sviraju nešto drugačije (pop rock) i osvajaju nove obožavatelje iz dana u dan. Sanjaju prepunu Arenu i znam da će je uskoro napuniti. Njihova imena vjerujem da će biti zapisana
na našem domaćem glazbenom nebu. Marko Kutlić, Goran Belošević, Marko Belošević, Denis Dex Marijanović i Alen Opačić Hrvat, hvalaaa vam. Bila mi je čast.

Josipa Milas

Komentari

Neki baner

LEAVE A RESPONSE

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.