Život

On je taj… i ti si njemu ta… ako…

 

human-1215160_960_720

 

KOLIKO IMA DJETETA U TEBI?

Postoje muškarci s kojima odmah klikneš na prvu i jednostavno znaš da je to – to. I onda razmišljaš i razbijaš glavu mislima da li se i s njegove strane desio takav klik? Ipak, nema potreba za nikakvom dramom i analiziranjem. Stvari su vrlo jednostavne. Muškarcu kojem se zaista sviđaš to će ti vrlo brzo dati do znanja. Znači, nema tu oni zakulisnih igrica čekanja danima na nekakvu poruku, poziv na piće, šetnju.

Toga jednostavno nema. On ne čeka danima, mjesecima. On će ti to dati do znanja odmah.

Pristupit će ti prvom prilikom, na sve načine se potruditi da dođe do tvog broja, do susreta s tobom. Kroz stotinu sitnica će ti pokazati da mu se zaista sviđaš i da mu je stalo. Njegovu brigu i pažnju prepoznaješ kroz poruke tipa; Jesi se naspavala, jesi se danas toplo obukla, jesi gladna?

Zapamtit će što si neki dan čitala pa pita je l’ te knjiga oduševila ili je pak podbacila? Zapamti koji kolač voliš pa te iznenadi i donese ti ga na posao u pauzi za ručak. Zna što voliš slušati pa kad se vozite snimi na CD tvoje najdraže stvari, samo da bi ti mogla opušteno uživati. Poštuje tvoje želje, ono što ne voliš on će zaobilaziti u širokom luku. Ne moraš razbijati glavu sviđaš mu se ili ne, to jednostavno osjetiš.

Ako ti se ponekad javi, ali u kratkom razgovoru i pristojno s tobom porazgovara nemoj misliti da je i on zagrizao. Gajiš lažne iluzije. Umišljaš nešto čega nema, i to samo zato što silno želiš da to nešto bude. Nasmije ti se u prolazu i ti si gotova, misliš; O moj Bože, pa ja mu se sviđam. Da, vjerojatno mu se sviđaš, ali nikako na način na koji bi ti htjela da mu se sviđaš. Da budeš njegova. I on tvoj. Dakle, one fore i igre s odgovaranjem na poruku nakon par dana zaboravite. Nemojte misliti da to on radi jer je lud za vama. Ne, nije. On se samo igra s vama. Pravi frajer to nikada neće dopustiti. To rade nezreli muškarci, djeca, a takvi ti ne trebaju.

Pravi nikada neće dopustiti da čekaš odgovor, da razbijaš glavu gdje je sad i s kim je. Ti ćeš to sve znati, jer on će ti sve sam reći. Dakle, onaj koji te zaista želi i kojem se zaista sviđaš će ti to itekako pokazati. On neće čekati niti trena. Znat ćeš to. Jer, i on silno želi da budeš njegova, da čim prije s tobom počinju šetnje s rukom u ruci. Sve ostalo su filmovi u tvojoj glavi, svaki njegov osmjeh, slučajni dodir ili simpatičan razgovor kod susreta u gradu. Tu nema ništa, samo eto, dragost neka. Ali tu dragost pospremiš u neku drugu ladicu. Ti nisi ono što on želi, voli, o čemu misli svakog trena. Jer, eto, nije se u tebe zaljubio. Nisi ti ta koja mu se sviđa. I zato ne analiziraj svaki njegov pokret, nema
potrebe.

Pravi će ti to pokazati. I to toliko snažno da se nećeš moći oduprijeti. Znat ćeš, osjetiti. Da si željena, da si baš ti ta. Ona koju je njegovo srce izabralo. Ona koju želi pokazati svojim prijateljima, ona s kojom želi veselo šetati gradom, nježno je zagrliti i ona za koju bi najrađe na sav glas vikao – Ona je moja! Da, znat ćeš, prepoznat ćeš to. Isto kao što sam i ja prepoznala tko je moj muškarac, ljubav mog života, sve ono o čemu sam maštala, sanjala….prepoznala sam kroz stotine načina na koji mi je pokazao koliko mu je stalo. Ali ono čime me je potpuno osvojio, čime mi je dao do znanja da je uspio prodrijeti do moje nutrine bilo je kada me je pitao – Koliko ima djeteta u tebi? U tom času pala sam na koljena, i shvatila da me poznaje bolje nego što sam samu sebe znala…. Da, znala sam da je on taj, on i niti jedan drugi.

Drage moje, onaj koji uspije otkriti pravu Vas, on je Taj…a to ćete itekako osjetiti. Na sve druge, vjerujte mi, ne vrijedi trošiti živce i energiju. Jer nešto puno bolje Vas čeka. Da, čeka baš Vas!

Vlasta Janton

Komentari

Neki baner