Iz njegovog kuta

50 nijansi sive…

woman-1042428_960_720

Eto ja mislim da sam jedan od rijetkih muškaraca koji su čitali 50 nijansi sive. Na svim mogućim kavama frendice bi se uvijek dotaknule te teme, i jednostavno nisam mogao a da nisam bio usisan u taj vrtlog zvan znatiželja…

Što to toliko posebnog ima u toj knjizi? I kad sam frendicama rekao da ću je sad fakat pročitati umrle su od smijeha i rekle da ću reći kako to sigurno nigdje ne postoji, da je to samo obična fikcija. I tako ja, dakle, krenem u čitanje knjige. Dio Prvi. Mislim da je dovoljno da kažem da sam je pročitao u dva dana. I poslije sam bio kao neki ovisnik o teškim drogama jer se nikako nisam mogao iščekati da izađe drugi i treći dio.

Kao prvo, zavidim Christianu Grayu (za one koje ne znaju tko je on, a mislim da ne postoje, to je glavni facer u knjizi, macho frajer), i svaki frajer koji kaže da je Christian Gray bez veze, laže. Znači, biti zgodan, bogat macho frajer je nešto što bi svaka žena voljela imati kraj sebe. Amen.

Knjiga me fakat oduševila, zanimljiva je i ta ljubav s njegovom mlađahnom, nevinom Anastazijom. Ali ljudi dragi, seks, hmmm seks im je nevjerojatan. I sad, što sad da ja kažem da se tu pretvaram da je to nešto grozno, sramotno, nenormalno, bolesno, kad nije. Seks im je mrak. (opet Amen)

Vi žene ste puno puta u krivu kada mislite da je nama muškarcima seks najvažniji i da samo o tome mislimo, da uopće nismo romantični. Kako bi se samo prevarile. Da, naravno da nam je važan, ali nam nije najvažniji.

I da, vjerovale ili ne i mi mislimo (barem ja) da ne postoji ljepši i bolji seks od onog kada je to s voljenom osobom. Kada se jednostavno prožmete, kada su vam sva osjetila toliko izoštrena da vas dovode do ludila. To se može osjetiti samo s osobom koju volite. I koja voli vas. Onda vam je zaista važno da ta osoba uživa, njezin užitak vam je važniji od vlastitog… želiš da u tom trenu lebdi, grči se od užitka.

Eh, da, 50 nijansi sive. Ufff…. Znači ako ste mislile da žene ne vole, grubi strastveni seks, prevarile biste se. Itekako biste se prevarile. Žene OBOŽAVAJU takav seks. Koliko god se neke vaše frendice, sestre, kolegice zgražale nad time, vjerujte mi, one to obožavaju, samo ne žele priznati. (Ne vama i ne sebi).

Da, treba početi s nježnošću ali to ne znači da će tako i završiti. Strastveno potezanje za kosu, stezanje za vrat u trenutku ekstaze dovodi ih do ludila. Udaranje po guzi im daje dodatni užitak, Natjerati ih da kleče, da mole za još, a joj, da sad tu ne nabrajam.

Žene uživaju u tome da budu ponizne. Da im se zapovijeda, da ih se veže, i onda polako i nježna gricka, liže, dodiruje. To ih dovodi do ludila. Da, žene to vole. Tako da u ovoj knjizi nisam otkrio ništa novo, volim takav seks, zapravo uživam u takvom seksu.

I sad kužim svoje frendice zašto su se toliko smijuljile kada su pričale o toj knjizi. Netko je pogodio njihove maštarije, razotkrio ih, opisao točno u najmanji detalj svaku njihovu želju. Svaku njihovu želju koju nikome nisu željele reći jer su se sramile. Ali isto tako postoji i hrpa frajera koji ne znaju sa ženama i ne znaju kako ih zadovoljiti. Nespretni su, nemaju mašte…

Eh drage žene, želim vam jednog takvog…. Jer moram vam priznati, meni je ipak najbolji seks do sada bio samo i jedino s Njom. Nema joj ravne. Ona, moja najdraža i dalje drži prvo mjesto. Moja najdraža i najjebozovnija kučka. Ona.

U pedeset nijansi iskreno vaš…

Lovro

Komentari

Neki baner