Late night story

Tek smo počeli…

Drhtala sam kao prut. I zažmirila. Znala sam da me posmatraš, da pratiš svaku moju reakciju, da čekaš da ti kažem da prestaneš. Trebala bih. Negdje u glavi osjećam glasić koji mi govori da ti kažem da prestaneš, ali ja ga ignorišem. Ne želim da prestaneš. Osjećam da se približavaš i nesvjesno podižem usne ka tvojima.

girl-1258738_960_720

Nježno me dodiruješ, ostavljajući mokri gorući trag na usnama. Osjećam neku toplinu kako mi se razlijeva trbuhom, osjećam da gubim tlo pod nogama. Čekaš. Otvaram oči i zagledam se u tvoje. One gore. Od želje, od potrebe? Zadrhtim još jače. Zar je moguće vidjeti toliko želje u očima? Odmičeš se, i prevlačiš majicu preko glave i ja se gubim. Razotkrivaš savršeno tijelo, savršeno razvijena široka ramena, savršene grudi, zategnuti stomak. Usta su mi osušila i znam da piljim u tebe, ali ne mogu odvratiti pogled.

bodySavršen si. Smiješ se, kao da si mi pročitao misli, zadovoljan zbog moje reakcije. Osjećam koliko sam vlažna. Bokte. Ljubimo se, usta su ti zahtjevna i gruba, i dovodiš me do granice ludila ni ne dodirujući me. Spuštam ruke na tvoja ramena. Osjećam čvrste mišiće kako se napinju pod mojim dodirom i to me oduševljava. Odmičeš me. Pogled ti je zamagljen, oči divlje gore. Dižeš mi ruke, skidajući jednim potezom majicu i potkošulju ispod nje. Obuhvaćaš mi grudi rukama, i ljubiš ih. Ah, koji osjećaj.

Gorim, osjećam težinu u stomaku, želja me izluđuje. Ne staješ, ljubiš me po stomaku, ramenima, vratu, ostavljajući sitne ugrize i vrele poljupce. Ruke su ti tako vješte, spretne, i ja se odjednom nalazim ležeći na leđima bez ičega na sebi. Pružaš se preko mene, pritiskujući me uz hladnu posteljinu, trljajući se o moje međunožje. Želiš da osjetim koliko si napaljen, pa ga pritišćeš uz mene.

Osjećam tvoju težinu, i osjećam njegovu čvrstinu. Skidaš farmerice i bokserice i nadvijaš se nada mnom. Čekaš reakciju. Prelazim pogledom preko tvog golog tijela i zaustavljam ga na njemu. Jebote. Ogroman je. Stoji čvrst i spreman, čekajući na moje odobrenje. Ogroman je, i ja ne znam kako bi on uopšte trebao da stane u mene. Kao da mi ponovo čitaš misli, nježno me ljubiš i kažeš da se opustim. Podižeš mi ruke iznad glave, i ponovo ljubiš. Prvo po vratu, po grudima, stomaku, i osjetim te dolje. Sva se grčim i vrpoljim i ti me hvataš za kukove i počinješ jezikom da prelaziš preko nje. Ispunjava me osjećaj oduševljenja, tijelo se propinje, traži oslobađanje, traži još.

Jezik ti je nemilosrdan, i odjednom osjećam silinu orgazma koji me protresa. Hvataš me za kukove, povlačiš sebi i zabijaš se. Ostajem bez daha, definitivno si ogroman. Ispunio si me čitavu, i počinješ da se pomjeraš. Gledaš me direktno u oči, upijajući svaki moj uzdah, svaku riječ. Rekla bih ti da staneš, da si prevelik, ali nemam riječi, izgubila sam se u tvom pogledu, napaljena do kraja. Tempo ti je brz, nema usporavanja.

Moje tijelo kao da nije moje, potpuno je poludjelo, i ja shvaćam da te jako grebem po leđima. Vrele parnice su ostale, ali ti ne staješ.

Women-want-sexZabijaš se jako, do kraja, tražeći novi orgazam od mene. I dobijaš ga, protresa me jako, izvija kukove prema tebi. Smeškaš se, i podižeš mi noge prema gore. Ponovo jako, ponovo žestoko. Nemaš milosti, tempo ti je ubitačan a ja gorim. Ruke mi letaju preko tvog tijela, čvrsto grabim golu mokru kožu nemoćna da kontrolišem uzdahe i dodire. Svršavam ponovo. To kao da te dodatno motiviše, ti me hvataš još čvršće, ideš još brže zabijajući se još dublje. Više ne osjećam nijedan dio tijela. Vidim samo tebe, i osjetim samo tebe.

Svaki mišić ti je napet i zaglađen, a tijelo mokro od znoja i ja shvaćam da nikada ništa savršenije nisam vidjela. Čujem svoje uzdahe, čujem škripanje kreveta pod nama, osjećam da sam se raspala. Hvataš me čvrsto za kukove, zabijaš ga nemilosrdno, i onda vadiš iz mene svršavajući mi po trbuhu. Jebote. Ne mogu da se pomjerim, i ti se samo prevališ preko mene, ne sakrivajući samozadovoljni osmijeh.

„Jesi dobro“- pitaš? „Nikada bolje“. Brišeš me maramicom, te ustaješ kako bi otišao do toaleta. Zastaješ na ulazu i okrećeš se ka meni i govoreći „Ne oblači se, tek smo počeli“…

Fantasy

Komentari

Neki baner