Život

Volim te i ne možeš mi ništa…

Tvoja sam, samo tvoja i ničija druga ja to ne znam biti. Samo u tvom zagrljaju preplavljuje me čarobna toplina, nježnost, ljubav beskrajna. Ja sam tvoja i kada ti ne znaš da to jesam. Na ovaj svijet sam došla jer sam za tebe stvarana, da te pratim kroz život, da ti kraj srca spavam. Ja samo znam tvoja biti, svoju ljubav prema tebi ne želim sakriti.

vl

Ti si zrak koji dišem, oblak koji mi kišu daje, cvijet čiji me slatki miris opija. Tvoja sam dušo, da tvoja. I zauvijek samo tvoja mogu biti. U jutro si mi prvi u mislima, navečer zadnji pred snovima. Tvoje oči dok gledaju u moje otkrivaju mi dušu, ogoljelu od tvog toplog pogleda. Pogleda kojem su se predale. Rukama koje su me zarobile. Iz tvog zagrljaja nikada ne želim otići. Ne puštaj me nikada, ni onda kada te to molim. Budi za mene uvijek tu , i onda kada je najteže i onda kad su borbe najgore. Ne puštaj me. Jer volim te. Toliko duboko, strastveno, volim te do ludila.

I nikada nećeš znati koliko te u meni ima. U svakom djeliću mene, u mojim rukama,kosi, usnama. Sav si u meni. Moja ljubav prema tebi beskrajna je. I nitko mi je ne može oduzeti, neuništiva je. I svakim danom sve više buja, raste. Ljubav prema tebi nema granica. Prava ljubav nema granica. Ja sam ta, ti si taj. Shvati to. Putevi duhovni vezali su nas. Vezali nas čvrstim nitima. Volim tvoje nježne ruke, volim dok mi usnama nježno ljubiš prste, dok mi lagano prstima dodiruješ kosu, mičeš je sa lica, da me više gledaš. Onako nježno, očima punima ljubavi, želje. Gledaš me, a ja topim se.

Ti moje si sve. Moja zvijezda, nit vodilja. Ti si ono što mi životu daje smisao, ono zbog čega sam ispunjena. Ispod istog smo neba, isto sunce nas grije. Nitko drugi za mene ne postoji, o nikome ne razmišljam, nikoga ne gledam. Jer, tko se s tobom može mjeriti. Samo kraj tebe padam na koljena. Imaš toliku moć nada mnom, znaš da te volim, znaš da te prokleto volim. Dok ti trčim u zagrljaj osjećam se kao mala djevojčica, ushićena, razigrana. Grlim te, stežeš me u taj čvrsti zagrljaj i tako mi je lijepo, tako mi je lijepo da gubim se. Nestajem. Uz tebe svijet ne postoji, sve nestaje. Samo ti i ja. Dodirujem ti lice, meke usne, gledam te u oči i znam.

I bez obzira što nisi kraj mene ja znam da si ti taj. Moja ljubav, moj san. Doči ćeš, opet ćeš jednom doći. A ja ću biti tu, na istom mjestu, čekat ću te u zagrljaju. Jer izgubljeno je samo ono čega smo se odrekli. Oči će mi i dalje gorjeti od tolike ljubavi, želje, strasti. Ti ćeš zauvijek biti taj. I koliko god nas svi razdvajali ti ćeš zauvijek biti taj. I ja sam ta. Ja sam tvoja i ti si moj. Svjetovi su nas spojili.

Da,dušo moja, jedini anđele moj, ja ću zauvijek tvoja biti jer od kada sam tebe srela ja ničija više osim tvoja to ne znam biti.

Vlasta Janton

Komentari

Neki baner