Iz njegovog kuta

Love affair…

Tko više vara? Muškarci ili žene? Što mislite dame moje, što je istraživanje pokazalo? Tko više vara? Vi ili mi? Skidam Vam kapu drage moje, Vi ipak vodite. Rasturate nas u potpunosti. Varate nas više nego mi Vas. Čitao sam neki dan to istraživanje i mislio sam kako će biti otprilike slični omjeri. Ali, kad ono Vi drage moje vodite. Pa svaka Vam čast. Stvar je u tome, što Vam se mora priznati, da ste puno inteligentnije od nas muškaraca, znate nas itekako zavrtjeti oko maloga prsta.

affair
Fantastične ste kada treba prodati priču gdje ste i s kim bile. To radite tako uvjerljivo i vješto da Vas ni detektor laži ne bi otkrio. Kraljice ste i ja vam doista skidam kapu. Mi muškarci smo po tom pitanju totalne šeprtlje. Vi nas pitate gdje smo bili, s kim i mi odmah počnemo na dugačko i na široko, u sve moguće detalje opisati jučerašnji izlazak. A Vi mudrice znate da u tom grmu leži zec. Čim više opisivanja, u neke detalje, tim je priča mutnija. Mi muškarci, smo zaista tukci. I to veliki. Najednom pazimo koju ćemo košulju uzeti, pazimo da smo svaki dan svježe obrijani, namirisani. A ako ćemo pravo, rijetki su muškarci koji si toliko pridaju pažnje svaki dan. I onda kada najednom uhvatite svoga da previše pažnje posvećuje svom izgledu vjerujte mi, to je to. Iznenada se ne javlja na vaših 10 poziva ili poruka. Kao, nije čuo mobitel, zapio se s društvom, ili je bila muzika preglasna. Ma naravno da je. Niste ni vi pale s Marsa.

Dakle, nema svetih među ni jednim rodom. Isti smo. Samo ste vi mudrice ipak malo poviše vodile. Sad ćete me tu napasti. Znam. Ali nije to generalno, za sve žene. Neke ne varaju. Ne varaju ni svi muškarci. Ja nikada nisam prevario svoju djevojku. Ama baš nikada. Kada ste zaista zadovoljni u svojoj vezi nemate nikakvu potrebu niti želju za drugom ženom. Ako je volite do neba nećete je prevariti. Nikada. Jer ona je vaša kraljica, ona je ta koja vam daje zrak koji dišete. Ludi ste za njom. I ne pada vam na pamet da taknete drugu. Ako niste zadovoljni u vezi na bilo koji način onda ćete potražiti sreću u zagrljaju drugih žena.

I ta avanturica bi kao trebala učvrstiti vašu vezu, brak. Kako pogrešno. Znači da nisi u pravoj vezi, braku. Znači da ti nešto fali. Nisi ispunjen u potpunosti. Niti si ti ispunjena u potpunosti pa zato varaš.

Kažem, još jednom. Ovo se ne odnosi na sve žene i na sve muškarce. Samo na varalice. A ima ih na svakom koraku. I vas i nas. Najbolji su mi one žene ili muškarci koji svog partnera pred svima hvale na sva usta, drže ih za ruku, gledaju s obožavanjem, a čim se razdvoje krenu varanja na sve strane. E to su po mom mišljenju papci. I to veliki papci. I jedni i drugi.

Poštuj svog partnera. Daj mu potrebnu ljubav, nježnost. Pokaži mu da je željen i voljen i neće imati potrebu tražiti nježnost u drugom zagrljaju. Isto tako i ti njoj pokaži da je žena za koju dišeš i vodi ljubav s njom, nježno i strastveno, ne mlitavo i dosadno, jer otići će ti drugome. Potražit će slast u naručju drugog muškarca. Posveti se ženi, neka uživa u svakom trenutku s tobom, otkrivaj njezine fantazije, ne treba ti ona crtati što voli. Dodiruj je kako ona voli, neka te njezini uzdasi vode, pokazuju ti put.

Po tome ćeš najviše otkriti što voli a što ne. Ne pali 5 minuta seksa u tjedan dana. Ženi to nije dovoljno. A ni nama. Prema drugoj bi bio divan, otkrivao neke neslućene dubine, a sa svojom ajmo samo nešto brzinsko. Tek toliko, da se zadovolji forma. Zato, zaista ne osuđujem žene kada odluče potražiti strast i nježnost u zagrljaju muškarca koji jedva čeka da joj to pruži. A takvih ima i jedva čekaju.

Najslađe je zabranjeno voće. To vidim sa svih strana. Ali ako je prava ljubav, to zabranjeno voće u zagrljaju je upravo tvog partnera.

Lovro

Komentari

Neki baner