Late night story Život

Last night…

Posmatrala sam te kako odlaziš u kupaonicu bez ičega na sebi, noseći samo taj samozadovoljni smješak na licu. Kako si samo predivan. Svaki dio tijela, svaki milimetar kože bio je savršen. Divna izvajana leđa, čvsta guza. Mmm. Osjetila sam kako mi vrelina ponovo navire u prepone.

Iznenađena reakcijom sopstvenog tijela osjetila sam stid, ali me ni to nije spriječilo da nastavim da te gledam. Kao da ti znao kakve su mi misli, nasmiješio si se i okrenuo kako bi pokazao da ti se opet digao. Jebote. Ne znam šta mi je bilo primamljivije, te oči pune sivila koje je gorjelo, ta usna koju si grizao zubima, to tijelo koje se još uvijek presijavalo od znoja, ili on, tako čvrst, velik, i tako spreman za novu rundu. Čekao si. Nisam znala šta radim, nisam upravljala sopstvenom sobom, samo sam osjetila da sam vlažna i da želim još. Još tebe. Ustala sam, i prišla ti, polako, kao mačka, koračajući otmjeno, damski. Osjetila sam se nevjerovatno dobro u svojoj koži jer si me gutao pogledom.

nude-1337532_1280

Osjetila sam se kao boginja jer sam vidjela kolika ti je želja, i gledala te direktno u oči bez imalo srama, potpuno gola. Kad sam ti prišla, zgrabio si me kao zvijer kakva i jesi i stisnuo uz štok vrata. Zastenjala sam i samozadovoljno se nasmiješila izazivajući i tražeći još. „Baš si nevaljala curica. Moraćemo da vidimo koliko ćeš izdržati“. Uuh, te su riječi dodatno uzburkale lavinu u meni, te sam nagonski se pomjerila i isturila karlicu prema njemu, izazivajući, dodirujući ga. U jednom potezu si me podigao, obavio mi noge oko kukova i zabio se do kraja. Osjetila sam udar, pa još jedan, i još jedan i tako u nedogled čini mi se. Tempo je bio ubijajući, zabijao si se takvom silinom, i toliko duboko da sam mislila da ću se raspasti. Ali tijelo, tijelo je uživalo. Sama sam širila noge, čvrsto te stiskala uz sebe, pokušavajući te primiti još dublje, i još potpunije. „Savršena si“.

Te su riječi odzvonile negdje daleko, nisam mogla do njih. Bila sam u ekstazi, u savršenstvu sopstvenog orgazma koji mi je tresao tijelo, ostavljajući me mlitavu i iscjeđenu. Osjetio si trenutak mog oslobađanja, i nasmijao se. „Mala, još nije gotovo“. Spustio si me na krevet, onako beživotnu, i nadvio se nada mnom. Počeo si da me grickaš, po vratu, pa se spuštao do bradavica. Stavio si jednu u usta, a drugu trljao prstima sporo, mučeći.

Kriknula sam od zadovoljstva. Kako to dobro radiš, kao da sam ti ja otvorena knjiga pa savršeno znaš kako treba sa mojim tijelom. Spuštao si se niz stomak, do mene vrele. Polako i nježno si jezikom prešao preko nje, i onda ga lagano gurnuo unutra. Isturila sam se, a ti si se odmakao, želeći da me još malo mučiš.

I taman kad sam mislila da ćeš nastaviti, ti si me naglo okrenuo, osovio na koljena, da klečim na krevetu, i povukao na sam rub. I zabio se. Čvrsto si mi stegao kukove i počeo da se pomjeraš divlje, neobuzdano tjerajući me da vrištim od zadovoljstva, da stenjem i svršavam kao divljakuša. Bio si duboko, preduboko, gužvao mi kožu, izazivajući bol koja je nevjerovatno prijala. „Imaš savršenu guzu, idući put želim i nju“.

Rekavši to, zgrabio si me još čvršće, počeo da se zabijaš još dublje ispuštajući neke nedefinisane krike i onda si se naglo umirio. Osjetila sam kako se grčiš, kako me ispunjavaš, kako se neka vrela tečnost razliva negdje duboko u meni. Nastavio si da se pomjeraš, polako, ne želići još da ga izvadiš. Bilo je savršeno, taj osjećaj ispunjavanja, i ja sam automatski ti poklonila još jedan orgazam da upotpunim tvoj. Polako si se izvukao, poljubio me u guzu a zatim je jako pljesnuo. „Savršena si“. Rekavši to otišao si u kupatilo, a ja sam ostala da ležim u krevetu rasturena, puna ,sa najvećim mogućim kezom na licu i guzom koja je sva bridila . Savršen osjećaj.

Fantasy

Komentari

Neki baner