Late night story

The kiss…

Jutro! Pozdravljam sve koji ulaze slažući knjige na police. Zabavljena naslovima i pričama koji se kriju iza njih, maštajući o nama. Osjetim tvoj ulazak, ne znam kako ali uvijek osjetim tvoju prisutnost i mmmm tvoj miris. Pokušavam te ignorirati, ni ne poznajemo se.

book

Oni naši pogledi… pogledam te – pogledaj me… zabavni su. I osmjesi prikriveni ramenima. Sakrila sam se među police da bi se proveselila u tišini. Nikad ustvari ne znam kad ćeš doći, ali dođeš svaki put.

Čujem korake i šuškanje, pravim se da radim. Znam da si ti… prolaziš iza mene i dodirnemo se tijelima. Ta struja koja me prođe i uzbuđenje. Zastaneš i obratiš mi se, a ja samo čujem zujanje u ušima od uzbuđenja.

model-1209985_960_720Pitaš za neku knjigu, znaš da je na gornjoj polici, pokušavam je dohvatiti, ti se ponudiš pomoći. Nađemo se u vrućoj situaciji. Ja stisnuta na police a ti zalijepljen na moja leđa i hvataš knjigu preko mene.

Jbmti kako sam nasjela samo na to… okrećem se i nosom dodirujem tvoje usne. Gotova sam. Dugo se gledamo i pričamo pogledima. Ne vjerujem da je baš danas taj dan. Iščekivanje… prvi poljubac… vruć, jedva dočekam s obje strane… pun žudnje i izazova…

Nastavak slijedi 🙂

Tara

Komentari

Neki baner