Život

Dragi moj…

Dragi moj!
Čujem od poznanika da si uspješan i da imaš lijepu djevojku. Govore da nikada nisi bio sretniji i da je ona  žena tvog života. Kažu da ste savršen par. Drago mi je, najdraži.
A ja još sama. Još ti se nadam. Još te čekam. Živim dan po dan ne mičući se s mjesta. Učim, radim, pišem i tako svaki dan. Dani prolaze kraj mene. Ne izlazim. Nitko ne razumije što mi se to dogodilo. Ali ja ne pričam o tebi, ne pričam o nama. Čuvam te samo za sebe i znam da je tako najbolje. I volim te još. Volim kao prvoga dana. Naučila sam ostaviti tugu iza sebe i ne pričati na glas o njoj,ne pokazivati ju javno. Sve sam ostavljala između četiri zida. I znaš nisam se osjećala zbog toga bolje, ali obrambeni štit dobro mi je došao. I evo diplome su tu, uspjela sam riješiti sve što mi je bio cilj. Ali nisam imala sve. Trčeći za karijerom, ti i ja, izgubili smo nas.
image
Ti imaš idealan život, kažu da si sretan i da je ona žena tvoga života, ali znaš ja u to ne vjerujem. Voljela bih te ponovno sresti, pogledati te ravno u oči i osjetiti te blizu sebe. Bar jednom. Nakon tih dugih godina koje su iza nas, valjda smo oboje naučili nešto. Možda nam ta daljina zapravo i trebala. Ne znam. Ako i ti osjećaš isto dođi na mjesto gdje smo nekada bili sretni.
Neću ti reći adresu jer ako me imalo ima u tvomsrcu, znat ćeš. Ti i ona možda jeste idealan par, ali ti i ja smo više o toga.
Ljubav je ono kad se spoji nespojivo. To smo mi. Ljubav koja nikada ne umire. I eto plačem dok ti pišem ovo. Čekala sam toliko dugo, ali sada kad si opet tu negdje, blizu, ne želim otići, ne želim propustiti šansu da te volim. Da ti voliš mene. Ali za mene je i dalje sve to nada. Čekanje. Sve dok ne pročitaš ove moje riječi, moje strahove i istinu, sve će do tada biti kao i dosad. Znat ćeš gdje sam ako odlučiš doći. Prošlo je punih 5 godina od mog odlaska, od dječjih sanjarenja. Od onih idealnih priča o nama. Promijenila sam se. Više se ne bojim reći što mislim, više ne želim bježati od istine.
Iako je možda kasno za sve i ovo je samo jedan list papira koji će bit zaboravljen, koji će čekati neku bolju, svjetliju stranu života koju nismo dočekali mi. I možda je onaj dan kada smo izgubili nas, kada mi se tvoje lice zacrtalo u misli, tvoj miris ostao u zraku, samo jecaj prošlosti znaj da sam te uvijek potajno voljela. Potajno ti se divila. Ti si bio i ostao moja slaba točka, moja najveća ljubav. Ako dobijemo priliku za novu sreću, za ono zaboravljenoj riječi „Ti i ja“, za nas kao cijelinu sve ću ti iskreno reći, odgovoriti na sva tvoja pitanja. Bićemo djeca kao djeca koja su odrasla i spasila ljubav!
Tvoja zaboravljena!

Komentari

Neki baner