Let iz bajke
Život

Subota večer…

Cijeli tjedan planiram subotnji izlazak. Kupujem si šminku, isprobavam haljine. Tad se sjetim da imam onu košulju koju rijetko oblačim i zamišljam kombinaciju sa crnom suknjom. Ne, ne… Izgledat ću kao da idem na sastanak il’ u najmamju ruku krizmu, a ne na cajke koje, blago rečeno, ne volim.

No, čitav tjedan planiram kako ću lijepo izgledati dok se budem sudarala u prolazu sa likovima iz kojih progovara alkohol i glupost. Život… Isplanirala sam od ponedjeljka do subote popodne baš sve, čak i ekipu koja će stajati do nas i mog imaginiranog decka. Sve je tu osim Matea Kovačića kojem bi rado pjevala umjesto Bobana Rajovića. Mateo, za 18 tisuša ja bi ti pjevala i na starogrčkom Ilijadu.. Nisam neka pjevačica al’ budimo realni, nije ni pola estrade. Ja još  imam kratke haljine tj nemam al’ mogu kupit.

subotavece
Herbalajf. Jesi skuzila da herbalajf zvuči pametno? Definitivno više od staraca.
Da nastavim… Moja savršena subotnja isplanirana noc sa frajerima koji redom lice na Tom Hardya (iako u stvarnosti više liče na retardiranog susjeda koji u 3 jutri pjeva Jelenu Rozgu i tolko je pijan da misli da druga smjena i sprema se za posao) al’ volim se nadati i zamišljati da je život lijepa bombonjera. Nikad još nisam imala izlazak za pamćenje. Onaj kad ti uleti zgodni, pametni, šaramatni lik i kaže ti neđto tako lijepo-pametno da mu odmah daš broj i zamišljaš vašu djecu kako se igraju u dvorištu dok vas dvoje pijete jutarnju kavu i obasjani suncem i ljubavlju. Zašto se takve stvari događaju samo na jebenim američkim filmovima? Kod mene, ustvarnosti, to izgleda ovako: “Ej mala, pazi di ‘odaš, prolio sam alkohol!”, “Đes’ ljepotice?” ,”Oćeš malo na zrak?”, “Ja ti imam BMW”, “Štaš popit’?”, itd. Ovo su blage verzije onoga zbog čega sam prestala gledati američke filmove i smatram ih užasno zaglupljujućim kao i Sabor i Big Brother. Daju lažnu nadu. Nema tog lika koji će u 2 ujutro pod dozom nečeg goreg od “maksuzije” biti Balašević i osvojiti te romatično-pametno-filozofskim uletom. Nema ga. Ne postoji. Tačnije, ima ga al’ ne ide u disco nego doma čita Andrića i podvlači imenice i glagole. Il’ rješava jednadžbu dok odmara mozak.
Subotu, tu savršenu subotu sam ostala doma. Gledala sam crtić. Hmm… Marko sa jeftinim uletom mora još malo čekati. Mislim da nisam puno pogriješila. A i nisam navrijeme odlučila sto cu obući jer nemam šta. Žensko sam što znači da nikada nemam što obući. Moram u shopping.

Btw, Vinko, “štraca” je full ružna riječ i više priliči Marku iz disca. Potraga za savršenim frajerom se nastavlja.
Do idućeg ponedjeljka googlajte Vinka… Zezam se, googlajte Milu Hrnica radije :*

Coolerica

Komentari

Neki baner