Fun & lifestyle

Ni sad…

Gledaš u mene onim svojim mirnim i hladnim očima…očima u kojima su nekad bile zvijezde. Govoriš mi kako me ne poznaješ više. Kako nisam više tvoja “mala”. A ja… ja sam davno u tebi zavoljela muškarca sa najljepšim osmijehom i sjajem u plavim očima. Sada si samo muškarac sa ciničnim osmijehom… U tvojim očima nema više zvijezda, nema ni sjaja. Ali istina je, nisam ni ja više ono što sam nekada bila. Bar ti to ne vidiš. Pitam se da li si ikada vidio?

Oprosti nisam više kao prije, ne vjerujem u sretan kraj. Da, dobro si čuo. Nisam više kao prije. Nisam više ona koja se zaljubila u tebe kada te prvi put vidjela. Nisam više djevojčica koja vjeruje bajke. Nisam više ona mala kojoj je dovoljno samo da te gleda prekoputa sebe. Nisam više ona kojoj je dovoljno da joj budeš samo prijatelj.
Meni treba nešto više. I poljubac i zagrljaj.

Nisam više ono dijete, što mnogo je opraštalo…
Nisam ljubavi… Istina, bila sam djevojčica. Pametna, ali neiskusna. Sigurna u sebe, ali nezrela.
…vidim godine nam lete, možda već je prekasno.
Nisam više ona djevojčica, nisam više ni neiskusna ni nezrela. Sada sam osoba koja te gleda i ne razumije. Ali sam i dalje osoba u koju ti gledaš, ali u kojoj ne vidiš ljubav koju nosi u svom srcu.

A ti ni sad, ne vidiš, kako još u mraku dršćem sama.
Da ljubavi… ne vidiš me u noćima kada u krevetu ležim i drhtim od želje za tobom. Samo su zidovi svjedoci mog bola. Ljubavi, ti ni sad ne osjećaš. Ne osjećaš, da drhtaj svaki, još govori o nama.

Ljubavi… A ti ni sad, ne čuješ, u svakoj pjesmi samo tebi srce dam. Ne čuješ da te svakim stihom budim i dozivam k sebi. Da te svakom riječju svake svoje pjesme molim da mi dođeš. I molim te, probudi se, da zbogom ne prošapćem nam.

Oprosti nisam više kao prije, nisam tako naivna. Oprosti što te ne preklinjem kao one druge koje obožavaš u besanim noćima. Oprosti što sam svoju ljubav zakopala u dubini  srca i ne puštam ju više tako lako van. Oprosti što koristim samo svoje stihove i note da te dozovem k sebi. Oprosti što ti ne govorim koliko te volim i koliko mi značiš. Oprosti mi ljubavi… U dubini moje duše, živi samo naivka.

Nisam više ona mala, puna snova i poema. 
Nisam… Nisam više tvoja mala koja živi u oblacima. Sada sam samo tvoja i sve više svjesna da ti nikad nećeš biti moj.
Jastuk skriva moje suze, ničeg drugog ovdje nema.

Skladateljica

 

Autor glazbe i teksta: Marija Klasiček
Izvođač orginalne verzije: Marija Klasiček

Komentari

Neki baner