Mister Best Friend
Late night story

Tek smo počeli…

Nakon burne večeri, savladao me umor, pa sam zaspala prije nego što si se vratio s tuširanja. Sretna poslije savršenog spajanja, utonula sam u divan san. I tamo opet pronašla tebe, i tvoje ruke. Onda sam najednom osjetila nekakvu težinu na sebi i brzo se trgla iz sna. Osmijeh mi je odmah razvukao usne.

Bio si to ti. Predivan, vrelog tijela i još vrelijih očiju. Nosio si taj svoj osmijeh i ništa više. Smiješeći se polako si mi podigao ruke iznad glave i svojim koljenom mi razdvojio bokove traživši mjesta za sebe. Odmah sam osjetila vrelinu među nogama. Pomalo posramljena, spustila sam pogled, ali si mi podigao glavu unoseći mi se u lice. „Ne stidi se svog tijela, savršeno je. Obožavam što tako reagiraš na mene.“

sexy

Podigla sam pogled tražeći tvoj. Te plave oči su gorjele, i gutale me pogledom. Sva sam se uzvrpoljila, nemirna pod tvojim čvrstim tijelom, sa rukama i dalje iznad glave. Osjetim da si već čvrst i spreman. Polako, gledajući me direktno u oči, pomjerajući samo kukove prodro si u mene. Samo sam kriknula, i isturila kukove prema tebi. Kao da te je ta moja reakcija potakla, pa si se još dublje namjestio i počeo se micati.

A velik si, ispunjavaš me čitavu. Rastežeš, praveći mjesta za sebe. Negdje u pozadini čujem sopstvene zvukove i uzdahe, čujem da uzvikujem tvoje ime i vidim kako noktima pravim crtice to tvojim rukama i prsima.

Onda se umirujem. Orgazam je nježan i divan, čini me malaksalom i ja se sva opuštam i tonem. Ti, osjetivši moj vrhunac, smiruješ se, i polako se uvlačiš do kraja želeći da mi pružiš što potpuniji osjećaj oslobađanja. Glavu spuštaš do moje bradavice i usnama je obuhvataš. Nježno je povlačiš, a zatim stavljaš među zube lagano je grickajući i cuclajući. Onda ponovo počinješ da se snažno zabijaš u mene.

Instiktivno te hvatam za ramena, privlačeći te što bliže sebi šireći noge kako bi mogao što lakše ulaziti. Podižeš se, hvataš me za potkoljenice i obje noge mi smještaš sebi sa svake strane vrata. Nisam sigurna šta treba da radim, ali to mi se nekako čini previše akrobatski te se smijem. Onda ga stavljaš i počinješ divlje da ulaziš. Osmijeh mi zamjenjuju uzdasi popraćeni glasnim stenjanjem za koje nisam ni znala da postoji u meni. Sve što mi pada na pamet je – duboko. Čovječe koliko si duboko.

Women-want-sex

Ti ne prestaješ, držiš me za kukove fiksiranu i zabijaš se svom silinom u mene vrelu i željnu tebe. Odjednom mi spuštaš noge, već utrnule, namještaš me u ležeći položaj nadvijajući se nada mnom. Ponovo se uvlačiš u mene i nastavljaš da ulaziš. Obuhvataš mi glavu rukama, naslanjaš svoje mokro čelo na moje gledajući me u oči. „Volim te“. Zabezknuto te gledam, širom otvorenih usta, svjesna da si u meni, ali ne vjerujući u to što čujem. „Reci mi“ – kažeš. „Volim te“.

Čuvši te riječi, ponovo me jako uzimaš, divlje i neobuzdano vodeći ljubav, i onda se grčiš, i naposlijetku opuštaš svršavajući opružen cijelom dužinom preko mene. Tvoj orgazam kao na kakav klik popratim svojim svršavajući kao da nisam godinama. „Jesam li ti već rekao kako si savršena?“ – smiješeći se zadovoljno pitaš, srećan što sam pod tobom poslije divljeg vođenja ljubavi ostala bez ijedne riječi.

Fantasy

Komentari

Neki baner