Život

A znao sam da ne smijem…

I tako pod dojmom tog fatalnog tramvajskog susreta sa mojom plavušom, biondinom, prolazili su dani u mislima sa njezinim obrisim tijela i pogledom tih magičnih plavih očiju koje su prodirale duboko u moju podsvijest i kao da su razumjele sve sto joj želim poručiti.

in-love-810367_960_720

Tako sam se čudno osjećao i nisam se najbolje nosio sa time jer nikad nisam to doživio, a ja sam ipak Control freak i teško me izbaciti iz ritma. No, biondina je to nekako uspjela. Svako jutro sam se rano budio, sretan i nabrijan žurio se spremiti za posao i hitro na tu stanicu,  u tu famoznu 7-icu od tramvaja, gledajući gdje li se ona skriva. Čak sam mjenjao vagone pa i izlazio iz tramvaja i čekao da naiđe drugi. Samo da ju pronađem. Ali moje fatalne biondine nije bilo. Razočaran i umoran,  pomirio sam se time da je tako i da je valjda to trebalo biti samo poruka za mene da si razbudim hormone,  maštu i začinim pomalo svoj normalni i pomalo monotoni život.

Lagano sam odustao. Život se vratio u “normalu”, svoju ženu koju sam tih dana malo i zanemario, što iskreno joj nije smetalo jer je uživala u samoći,  miru i slobodi da ne mora obavljati svoje bračne dužnosti kako je nekad to znala u šali govoriti. Smiješno,  ali istinito.

Jedne večeri sam došao kući i zatekao ju kako ispred ogledala suši kosu sa onom peglom za ravnanje vlasi,  bila je u donjem rublju i laganoj spavaćici sa likom mickey mousea. Kad sam ju ugledao,  u meni se probudila divlja želja da ju uzmem. Prišao sam joj s leđa, obuhvatio čvrsto oko struka i počeo ljubiti po vratu. Zbunila se,  odmaknula peglu za kosu i izvijala vrat od užitka. Znao sam da to voli i počeo sam ju ljubiti po leđima, a ruka mi je sa struka skliznula na njezinu mekanu guzu, pa dalje među noge. Osjetio sam da je vlažna i naglo sam ušao u nju. Stiskao sam ju za guzove i zgrabio za kosu dok je uzdasima pokazivala užitak i želju da nastavim dalje… I dalje… I dalje… Dok nije vriskom pokazala da sam joj uljepšao ovu nadasve sumornu večer.

Mada ne pušim baš doma, zapalio sam cigaretu i otišao na balkon.  Zamišljeno sam gledao u mjesec. Bio sam zadovoljan i opušten,  ali ljut i zbunjen i dalje jer sam se ulovio da opet mislim na biondinu. A znao sam da ne smijem.

Volim svoju ženu,  a misli mi otišle na drugu. Osudivši sam sebe, legao sam u krevet tražeći načina da zaspem kraj svoje lijepe ženice koja je spavala sa velikim osmijehom na licu. Nisam loš čovjek,  ne želim raditi loše stvari. Ali tada je to bilo jače  od mene.

Sutra ujutro lagano spremanje za posao, jutarnja cigareta koju nemam običaj zapaliti i polazak prema tramvaju. Kako je padala kiša, odlučio sam parkirati na drugi kraj kvarta i otišao čekati tramvaj na drugoj tramvajskoj liniji jer mi tako lakše bilo izbjeći te obilne padavine. Ušao sam u 17icu i stao pored prozora. Tramvaj se lagano probijao kroz gradsku gužvu,  a ja sam promatrao kišne ulice moga grada. Pogled mi je sa prozora skrenuo u desno prema unutrašnjosti tramvaja i tada sam ugledao Nju – moju biondinu. U plavom sakou, lagano raščupane mokre kose i očima koje su gledale u mene. Nisam maknuo pogled,  nisam mogao,  nego sam ju proždirao pogledom dok sam čvrsto stiskao rukohvat u tramvaju. Ona se samo nasmiješila jer me prepoznala i kao da mi je  poručila: “Tu si, a mislila sam da te neću vidjeti više.”  Bio sam tako sretan da sam ju pronašao i rekao sam sebi da je ovo prilika koju neću propustiti,  te sam se lagano uputio prema njoj. Bio sam voljan i hrabar.

A znao sam da ne smijem…

To be continued…

Mr. Black

Komentari

Neki baner