Iz njegovog kuta

Odustajete li olako od svoje ljubavi?

Ne bojim se to priznati, niti me je imalo sram, lud sam za svojom dragom koja me je bila otkantala. Vratila se, ponovno smo zajedno.Ali, stvar je u tome da ni u jednom trenu nje se nisam odrekao. Ni u jednom trenu nisam pomislio da bi ijedna druga mogla zauzeti njezino mjesto. Najposebnija je žena u mom životu. I tu titulu joj nikada niti jedna ne bi mogla oduzeti.
Stvar je u tome da u vremenu kada nismo bili zajedno  cijelo vrijeme sam mislio na nju. Zašto? Jer sam jebeno lud za njom. Lud ko neki kreten. Ništa manje od toga. I sve vrijeme me toga nije bilo sram. Govoriti svima okolo sebe da je volim, da sam ludo zaljubljen u nju. I nakon što smo se posvađali na mrtvo ime, ja sam i dalje u glavi imao lude ispade koliko mi je nedostajala. Ne moram uopće naglašavati da sam u očima nekih svojih prijatelja ispao šonjo. Kao u stilu slinim za bivšom. To mi nije ni najmanje smetalo. Ostajao sam dosljedan sebi cijelo vrijeme. Volim nju.  Želim nju. I to je to. Kraj priče.
Nikakvi  daljnji nagovori mojih prijatelja u stilu „Ima drugih cura“ nisu dolazili u obzir. Hej, ljudi, pa time bih izdao sebe. Sve ono što sam njoj govorio,  što sam joj obećavao, šaputao noćima na uho – da je jedina, najbolja, željena, voljena. Izdao bih samoga sebe. A s tim nikako ne bih mogao živjeti. Sa takvom izdajom.
 digital-art-398342_960_720
Nisam od onih frajera koji se srame svojih osjećaja, nisam od onih frajera koji se boje javno priznati pred svima da i dalje pate za bivšom.  Briga me za podsmjehivanje nekih tamo što sjede uz gemišt ili pivo, to su seljačine koje u sebi nemaju trunke  samopoštovanja i koji ne drže do sebe. Frajera koji jedan dan kažu jedno, a drugi rade drugo. Nikada, ni u najluđim snovima ne bih bio jedan od njih. Dok sam lud za Njom, ne zanimaju me mišljenja drugih. Nitko, ali ama baš nitko, ne može utjecati na moju odluku hoću li joj se vratiti ili ne. Sve moje  frendice  su naravno popizdile kada su čule da smo opet zajedno. Ostavila me, pa eto sad ti odjebi nju. Vrati joj.  Zanimljivo je i to da te iste moje frendice umiru za nekim svojim frajerima, odnosno krepavaju najblaže rečeno, a da ih isti ti pozovu natrag trčale bi prema njima koliko ih noge nose. Tako da mi dođe prilično mučno kada mi netko govori što bi i kako trebao raditi.
Ne zanimaju me tuđa mišljenja. Uvijek ostajem vjeran sebi. Jer ako pogriješim u odluci, bit  ću ljut na sebe. U drugom slučaju bio bi ljut na sebe što sam poslušao prijateljice i Ne vratio joj se , bio bi ljut na sebe što sam bio toliko glup i poslušao prijateljice sa čijim savjetima ne bih bio sretan.
Zašto sve ovo pišem? Zato da vam kažem da ne budete papci, ne glumite  frajere ili frajerice, ne lažite o svojim emocijama, ne gušite svoju ljubav,  ne prikazujte se onakvima kakvima niste. Budite ono što jeste, ono što volite, ono što želite.  Bit ćete puno sretniji ako joj  nakon drugo vremena kažete da je toliko volite da život bez nje gubi smisao, bez nje ništa ne postoji.  Papci, samo papci i dalje vole svoje bivše, a ne žele im to priznati već glume neosvojive frajere. I ne kuže da su u tome gubitnici samo oni. Svaku večer im bivša pada na pamet,  titra im oko srca na spomen njihova imena, ali ne, oni i dalje ostaju tvrdi,  dosljedni sebi i svojoj gluposti.
Ja ne želim biti glup. Glup i nesretan. Ja ne želim šutjeti o svojim osjećajima. Volim je i voljet ću je zauvijek. Možemo se već sutra opet posvađati i razići, ali ja ću je opet voljeti. Jer je posebna, luda i najbolja. Žena nad ženama. I ona je luda za mnom, volimo  se do neba i nazad.  Planemo oboje u trenu, pošizimo zbog gluposti, ali niti jednom, niti u jednoj jedinoj sekundi se nismo prestali voljeti. Niti jedne sekunde nismo prestali biti ludi jedno za drugim. I ne puštam je, volim je, želim je zauvijek uz sebe.
Borite se za svoje ljubavi , nemojte biti šupci, papci, glupi kreteni i olako pustiti ljubav svog života. Pa što onda ako ste prekinuli, posvađali se, izvrijeđali najružnijim riječima? Sve je to bilo u žaru svađe.  Ako ju voliš, ako ga voliš, ne puštaj samo tako, bori se, bori se za svoju ljubav. Nikada, ali nikada nemoj odustati od osobe za koju znaš da je to ta najposebnija osoba jer kad si ju sreo ostjetio si takav udar, takvu povezanost, takvu ljubav kakvu nikad prije a niti poslije nisi osjetio.
Ne puštaj je. Budi pametan. Ne puštaj je. Jer bit će ti žao. Itekako će ti biti žao. A onda će biti prekasno. Jer ona je previše čekala. Dok si ti glumio frajera.
 
 Lovro

Komentari

Neki baner