Iz njegovog kuta

Zločesti celulit…

Najveći neprijatelj žena – celulit. Obožavam taj internet, nema  portala gdje ne izvješćuju o ovoj groznoj pošasti.  S kojim pravo i kako to  može zločesto napadati žene i to bez ikakvog razloga. One su nedužne, jadne, slabe, ne mogu se boriti s takvim tvrdokornim neprijateljem.

Počinje ljeto, i sa svih strana, iz svih novina, magazina vrište  članci kako se riješiti tog velikog neprijatelja koji najčešće napada ženske guze i bedra.  Stvarno mi idu na živce ti članci. Zar je nekoga zaista briga za taj  celulit? Tko ga to točno vidi? Mislim, osim vas žena? Da li vi stvarno mislite da je on nama muškarcima prva stvar koju primijetimo na vama kada se skinete? E, ako ste to do sada mislile moram vam otkriti strašnu tajnu.

NIJE NAM NI NA KRAJ PAMETI.

Jer u tom trenu gledamo vaša puna usta, putene  prelaske sa grudiju na trbuh, sa trbuha na bokove, pa na slatku guzu. Mi ni u jednom jedinom trenu tu ne vidimo celulit. Samo poželjnu, seksi ženu koja je spremna da se poda ljubavi. I zato,  zato sam stvarno ljut kada vidimo koliko časopisi bombardiraju sa takvim člancima. Lijepo vam kažem žene drage, okanite se toga. Briga nas za vaš celulit, za neke te vaše točkice, ili kako oni kažu narančina kora. Bit će da je to  zato jer jedete previše naranči. Ma nego šta.  Tako si to stavite u glavu.

I sad, gledam ja to i po ovoj svojoj. Joj, jel mi se što vidi namreškano, zadebljano? Da, vidi ti se  kad obučeš badić i seksi haljinicu. Da, onda ti se vidi kako pršti na sve strane.  Stvarno mi diže tlak s tim. Ja ga nikada ni u jednom trenu nisam gledao i tražio po ženama.Možda zato jer na ženama volim  vidjeti upravo i to, ženu. Pravu, senzualnu, putenu, seksipilnu ženu. Ženu koja se ne skriva u svom tijelu, kakvo god ono bilo. Volim kada žena ponosno hoda, kada ponosno njiše svoje kile, ili ponosno se utegne u uske hlače a sve kipi sa strane. Ali ona hoda tako sigurna u sebe i zrači. A to što zrači prelazi na muškarce.

Ta njezina sigurnost, samopoštovanje. Jer zna da vrijedi,  jer zna da ima nešto moćno u njoj.  A to joj jedan omraženi celulit nikako ne može oduzeti. Ne zamarajte glavu sa kupovanjem razno raznih kremica, tretmana ili što ja znam čega sve ne.  Radije se opustite, prošetajte, pijte više vode i to je to. Ako ode, dobro, ako ne, isto dobro.Nitko se na njega ne žali osim vas samih.

Mi muški volimo vašu kosu, vaš osmijeh, vaš  smisao za humor, vaš seksi pogled.  Od celulita ne vidimo niti C.    Nemojte misliti da imate veliku guzu, nemojte niti pomišljati da ju skrivate dugačkim košuljama, tunikama, haljinama ili ne znam već čime. Nek se slobodno ocrtava, nek vas vaš dragi čvrsto stisne za guzu, pljesne po njoj. Nek se sva zatrese, mi to volimo. A vjerujem i vi. I celulitu to isto ne smeta, da napomenom i to. Tako da, eto što se mene tiče, a vjerujem i ostalih muškaraca,  slobodno se razbacajte u ljetnim haljinicama, badićima ili uskim hlačicama. Mi taj celulit ne vidimo, nama ne smeta, mi samo vidimo  seksi bedra koja zovu da ih se pomazi.

licmerje

Ne skrivajte se, ne budite nesigurne, odbacite  nepotrebne časopise, kreme i druženja po kavama ako vam je glavna tema celulit. Uživajte u lijepom vremenu i svom  senzualnom tijelu. Jer ja na vama ipak volim ponekad odmoriti oči, a bome i dušu.

Lijepi pozdrav moje dame, uživajte u svom putenom tijelu.

Vaš Lovro

Komentari

Neki baner