Život

Nagradni natječaj – Kreativno i britko…

Dragi Čitatelji, ovim putem donosimo Vam pravilnik novog nagradnog natječaja, koji započinje u petak 17. lipnja 2016. i traje do 1. kolovoza 2016 godine, a u organizaciji portala AMAZONKE.COM sa sjedištem u Sv. Nedjelji (Hrvatska) te pod pokroviteljstvom glavne urednice Marije Klasiček i tvrtke Volo d.o.o. kao partnera projekta. Nagradni natječaj nosi naslov – “Kreativno i britko” te kao zadane teme ima – osvrte na društvo, ljepotu i životni stil, modu, humor, kratke priče (horor, krimi, triler), ljubavni osvrti. Nagradni natječaj reguliran je sljedećim pravilima:

Članak 1.
Natjecatelj koji se prijavljuje na Natječaj ne smije biti mlađi od 18 godina.

Članak 2.
Natjecatelj može biti svaka osoba s prebivalištem u sljedećim državama: Republika Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Srbija, Makedonija te Slovenija, s obvezom da je tekst razumljiv prosječnom čitatelju s ovog govornog područja. Ako nije razumljiv prosječnom čitatelju, tekst se neće uzimati u obzir za sudjelovanje u natječaju.

Članak 3.
Natjecatelj prijavom na natječaj daje pravo portalu Amazonke.com da djelo objavi, koristi, medijski eksponira, bez novčane naknade i da dijelom raspolaže u svrhu promoviranja portala i samog natječaja u budućnosti. Natjecatelj zadržava svoje autorsko pravo koje mu je neosporivo.

Članak.4.
Natjecatelj se prijavom na Natječaj obvezuje da djelo ranije nije nigdje objavljivano i neće biti objavljivano tijekom cjelokupnog tijeka natječaja, bez suglasnosti portala Amazonke.com.

Članak 5.
Organizator natječaja obvezuje se pregledati svako pristiglo djelo, ocijeniti ga sa stručnim žirijem kojeg odredi glavna urednica, te objaviti najbolje radove na portalu u odgovarajućim rubrikama. Svakog tjedna po odabiru uredništva.

Članak 6.
Organizator natječaja obvezuje se, nagraditi najbolja tri autora, novčanim nagradama ili bogatim poklon paketima po svom odabiru ili u dogovoru sa sponzorima. Ili im ponuditi suradnju s portalom.

Članak 7.
Prvi krug natječaja traje do 1. kolovoza 2016. godine i rezultati će biti objavljeni do 15. kolovoza 2016. godine.

Članak 8.
Natjecatelji koji sudjeluju u natječaju svoj tekst šalju na e-mail: [email protected] s naznakom za Natječaj: “Kreativno i britko”. S navedenim kontakt podacima, radi dostave nagrade.

Članak 9.
Organizator zadržava pravo izmjene ovog pravilnika o čemu će sudionike pravovremeno obavijestiti.

U ime Portala Amazonke.com
Glavna urednica
Marija Klasiček

Komentari

Neki baner