Život

Strastveni stranac…

Već dugo bez njega, falio je, i njegove priče i njegov dodir. Sve je falilo. Ali već neko vrijeme svijesna da ga nema. I da sam sama. Prepuštena samoći. Pa se upitala zašto i odlučila da večeras noć neće završiti kao obično. Večeras želim osjetiti jednog snažnog muškarca kraj sebe, onoga koji zna šta želi i kako da posjeduje ženu. Zaboravila već i kako to izgleda, ali i ne šta i kako da ih privučem. Pa sva „napucana“ svratila do noćnog kluba i potražila jednog takvog. Poslije par pića bio je jedan s kojeg moj pogled nije znao da skrene, zaboravio je sve ostalo i potpuno se fokusirao samo na njega. A on je to shvatio. Par pića zajedno i već smo se stvorili u mom stanu.

Brzinski ga otključavali svlačeći jedno drugo. Jedva sam dečala da ga osjetim na sebi, u sebi. I on je jedva čekao, osjetilo se to u svakom onom strastvenom poljupcu, u njegovom jeziku koji je klizio niz moj vrat i niz već golo tijelo. Već se igrao grudima, sisao je jednu dok je drugu držao u ruci, koja je povremeno klizila po ostatku tijela, sve niže i niže. Bila sam toliko vlažna da sam i sama to osjećala, a on se igrao sve brže i strastvenije, pokazujući da će večeras da pokaže sve ono što sam, zbog njega, svo ovo vrijeme propuštala. Zatim me podigao svojim snažnim rukama dok sam obavijala noge oko njega. Volim predigru, rekao je na uho zatim je prešao lagano jezikom preko njega, na šta sam se samo nasmijala, misleći, pa gdje si prije bio. Spustio me na krevet, svukao gaćice i svojim vlažnim jezikom počeo da se spušta, lagano, lagano.

female-832266_1920

Vlažni poljupci po butinama, ruke na mojim grudima. Izvijala sam se od zadovoljstva. A onda sam osjetila njegov jezik na svom klitorisu, a od ljepote ispusila jedan bučan uzdah, ne brinući ni za tanke zidove, ni za radoznale susjede. Kako je ritam njegovog jezika ubrzavao, mjenjao radnju, gore-dolje, tamo-ovamo, tako sam ja ispuštala sve jače uzdahe pune zadovoljstva.

I on je uživao u njima i nije prestajao. Nije dopuštao mome tijelu da se istrgne iz njegovih ruku iako od zadovoljstva tijelo nije znalo da miruje. I onda gotovo na vrhuncu izvadio ga je i stavio unutra. Malo, pa zatim van. A onda duboko. Polako, pa sve brže. Sad sam već vrištala, nadjačavajući njegove uzdahe. Vrhunac je došao brzo, ali je trajao dugo i bio je jako intenzivan. Ispustila sam jedan jak uzdah na kraju, na šta se osmjehnuo uzeo me ponovo u naručje i promjenio pozu. Njegovi dodiri su trajali dugo u noć, dala sam se na gotovo svim djelovima svoje sobe, a u jutro je stajala samo ceduljica na stolu: Hvala za divnu noć, nadam se da se vidimo ponovo. Večeras sam na istom mjestu. I sad  razmišljam da li da ponovo odem, a već sam se nesvjesno oblačila. Noć je bila posebana, našla sam opravdanje, zaključala stan i krenula put lokala.

Fantasy

Komentari

Neki baner