Život

Dopizdio si…

silhouette-191102_1920

Ti Moje Drugo Ja, samo da ti kažem – dopizdio si mi! Stvarno si mi opasno dopizdio! Zbog tebe neprestano upadam u neka govna! Prvo, ti si mi kriv što imam više kila nego je pristojno za ženu moje dobi!

– Ja lijepo sama sebi kažem, da se ide spavati iz boravka u hodnik pa stepeništem na kat. Bez zastajkivanja!

– Ali, eto tebe! Pa što ne bi prošla kroz kuhinju?

– Neću!

– Pa kroz kuhinju je duži put, izgubit ćeš koji gram.

– Neee ću !

– Pa hajde popij malo vode prije spavanja. A da napraviš limunadu?

I tako….sereš i ne odustaješ! Na kraju ja glupača krenem popiti vode, a ti se pogano i bezobrazno smijuljiš. Tvoj odvratni kreštavi glas odmah recitira staru, ofucanu odu mojoj gluposti – te danas nisi pojela ručak, te puno si radila, te bucmaste žene su lijepe, te što ti fali….i tako dok ne otvorim frižider. Ni to ti nije dovoljno, nego mi još potiho šapćeš onako sočno i zvučno, mmmmm

Ma sram te bilo, da te sram bilo!

Sad kad gladujem i pješačim noću kao sumanuta, jer me žuljaju rođene gaće- sad šutiš?! Sad kad mi curi znoj i kad mi duša izlazi na nos, kad mi se vrti od gladi i muke – nema te nigdje! Nema tvojih čarobnih riječi i sočnih zvukova. Sad kad doktor priča o 20 kila manje, ti si se uvukao u svoje vlastito dupe i šutiš kao zadnje govno! Kriv si mi i što sam sažaljiva kad ne treba! Što mi je svakog žao, što podmećem svoja pleća pod tuđu guzicu, što uvijek mislim da će onaj drugi uskočiti kad meni bude trebalo. Kad Ja kažem DOSTA, ti uvijek nađeš opravdanje za sve mustre koje uz osmijeh u hodu rade budalu od mene. Tisuću puta šutke napravim sve sama, a ti uvijek nađeš nego glupo opravdanje za ove te što me zajebavaju. Te još su mladi, te nezreli su, te nisu htjeli….sto tisuća opravdanja, umjesto da me podržiš kad kažem da nisu fer, da me iskorištavaju. Godinama sam sama prala, čistila, kuhala….udovoljavala raznim željama, pa čak ih i presretala. Nisam tražila pomoć, nego sam tebe slušala kad si mi govorio- pusti, prešuti, oni će onda kad ti ne budeš mogla….ali ne! Kad ja ne mogu, oni strpljivo čekaju dok budem mogla. Ne laćaju se ničega! Krivim tebe što me uvijek nagovoriš da se dam namagarčiti svakom stvoru koji me se okrzne.Kriv si, jer kad ja kažem da je DOSTA, ti uvijek izmisliš neku priču s kojom me natjeraš da poližem taj DOSTA i pretvorim ga u “ma dobro, nema veze!” Nabrajaš mi razne pizdarije, zbog kojih me nagovoriš da popustim, sama sebi ili nekom drugom.

Zato, drago Moje Dugo Ja, ne želim te više niti u sebi, niti u svojoj blizini. Prouzročio si mi dovoljno suza, razočarenja i bolova u kičmi. Ne želim te više! Idi negdje drugdje, nekome tko nema svoje Drugo Ja, nekome tko je dovoljno mlad i naivan da te ne prepozna u sebi kao unutarnjeg neprijatelja. Nas dvoje se sad i ovdje rastajemo za sva vremena! Ti idi kud te noge nose, a ja ću dalje sama, bez tebe.

I…nemoj slučajno da ti padne na pamet da me tražiš ili presrećeš !

 

Viktorija Herak

[email protected]

 

 

 

 

 

Komentari

Neki baner