Život

Idiote!!!

Posljednjih dana sam si dala dva obećanja: 1. Neću pisati o njemu; 2. Neću pisati njemu. Posljednji SMS koji sam mu poslala će biti uistinu posljednji, pa taman mi se on više nikad ne javio ili ja bacila mobitel u smeće ukoliko dođem u napast da mu opet pišem.

Ali evo, kršim prvo. Na početku sam bila na pragu da prokletu spravicu ipak bacim u smeće, ali sam ipak odlučila da je manje zlo prekršiti ovo prvo. Možda će mi biti lakše. Možda će moj bijes koji osjećam posljednja dva dana splasnuti. Koji mu je đavo?! Odbijala sam misliti da je kreten koji se zajebava s tuđim osjećanjima, ali evo, mislim da sam ipak bila u krivu. Jeste, on kreten je koji se zajebava s tuđim osjećajima. Ali veći kreten u cijeloj priči sam ja.

Zašto šuti???!

smiley-mad

Zar ne zna da tišina boli više od bilo kakvog odbijanja i izjave da ga živo boli đonson za sve osim za sebe samoga?Zašto nema hrabrosti to izreći pa tek onda okrenuti ona svoja široka pleća i otići kud mu srce želi?

Ajde srećo, budi muškarac i imaj muda. Neću te ujesti.

Ljuti me. Ljuti me do beskraja svojom muškom egocentričnošću i dramom. Ne znam što je u toj njegovoj glavi toliko jako da ga sprječava da se ponaša kao normalna osoba koja zapravo brine o ljudima oko sebe? Da se ponaša onako kako si ponašao kad sam ga upoznala. Da li je iscrpio sve izgovore pa zato šuti?

Ajde srećo, odrasti!!! Budi dostojan tih svojih “najboljih” godina, ne samo izgledom već i mozgom.

Nema on nikakvog duga prema meni, ali neka bude čovjek. Neka uključi malo svoj muški mozak i shvati da je jako zlobno ostaviti ljude u tišini. I to ljude koji nisu zavrijedili da ih povrijediš. Da mu ovo kažem u lice, vjerojatno bi me upitao a čime me on to, zaboga, vrijeđa?

Dogovorili smo se da će se javiti. Gdje god da ode. Dogovorili smo si da si opraštamo sve i da ću prijeći preko njegove odluke da samo tako promijeni posao, grad, državu… ma i planetu… Pa zašto sad onda mora šutjeti? Ali on ne zna da tišina boli više od riječi. Tišina koju ne znam čime sam zavrijedila. Tišina koja je neprobojna. I mrzim ju! Mrzim svako mjesto na kojem je, svaki pločnik na koji zakorači. Mrzim svaku riječ koju napišem o njemu. Mrzim svaki trenutak u kojem ga se sjetim. A najviše od svega mrzim sebe jer sam mu dozvolila da mi ovo napravi.

Šutnja, najlakši način da manipuliraš tuđom boli. Pogotovo kad si svjestan što radiš onome od koga šutiš.

Idiote!!

Amazonka

Komentari

Neki baner