Život

Ušetao si kao vihor…

Ne znam što da kažem. Nisam sigurna da li bio je to samo san. Samo nešto što silno sam željela. O čemu sam sanjala, maštala. Da baš Ti u život mi uđeš. Uneseš toliku radost, sreću, ljubav neopisivu. Ne znam da li sanjala sam jer kao da u košmaru živim, pa ne znam da li je san ili java. Sigurna još nisam gdje sam, i kako sam do toga Gdje stigla. O tebi cijeli život tkala sam najljepše snove, u njima te vidjela, doživjela, upoznala.

digital-art-398342_960_720

Došao si iznenada, nisam te zvala ni tražila. Samo si došao. Bez pitanja. Bez kucanja. Samo si ušao u život moj. I u njemu ostao. I čvrsto se i grčevito držiš da iz njega ne izađeš. Držiš se rukama i nogama. I nikako, ali nikako se pomaknuo nisi, niti jedan mali milimetar. Zarobio si sebe u meni, ljubav prema tebi učinila te zarobljenikom duše moje. I znaš, ti jako dobro znaš da to mjesto više nitko drugi zauzeti ne može. Stvorio si se niotkuda, kao baraba, kao vjetar unio si tisuće i tisuće svjetlucavih stakalca u kojima se zrcali ljubav tvoja.

Ušao si u svaku poru moga tijela, čvrsto se u njima zakopao, u namjeri da nikada te pore ne napustiš. Kao oganj , rasplamsao si me svu. Pokazao si kakva ljubav može da bude. Strastvena, razdiruća, plamteća, neizdrživa od boli zbog čežnje za tobom. U trenucima kada te nema ta bol je upravo to, neizdrživa. Čežnja, nedostajanje, tuga, sjeta….sve prati me od kada nema te. Ljubav poput naše rijetka je, možda s onoga svijeta. Jer , ne doživjeh je nikada prije. Čitala sam o njoj u romanima, gledala u filmovima, ali ni u snu nadala se nisam da ona zaista i postoji. Dok nisi došao Ti. Dok me nisi dotaknuo Ti. Moja radost, moja ljubav, moje sve.

Tvoj prvi pogled ošinuo me poput groma, toliko sam zadrhtala da mi je sve iz ruke ispalo. Sjećaš li se? Ja ga se savršeno sjećam, kao da mi je sada taj trenutak pred očima. I tvoj pogled blag, nježan, upijao me svu. Bila je to ljubav na prvi pogled. Da, ona zaista postoji. U trenutku vezali smo se nevidljivom niti, niti koja nas i sada veže, koja ne popušta, koja se ne rasteže. još uvijek jaka je, ne posustaje, čvršća nego ikada. Vječna ljubav. Ljubav koji mnogi upoznali nikada nisu. Ljubav za koju mnogi misle da ne postoji. Kao što smo i mi mislili. Dok se nismo sreli. Dok nam se duše nisu ispreplele. Ispreplele, u vječnoj ljubavi ostale.

Vlasta Janton

Komentari

Neki baner