Život

Špajzoljupci i peglomrsci… Zahvala! :)

silhouette-165527_1920

Dakle, sposobne ste hakirati profil?! 😉 Divno, sad očekujem da mi hakirate peglu i ako se malko potrudite, sigurna sam da ćete uspjeti provaliti i u postavke usisavača. Nemam ništa protiv niti da usvojite sve krpice za prašinu, a spremna sam čak i malo pomoći ako negdje zapnete. 🙂 Voda za peglu stoji u ostavi, u lijevom ćošku, odmah do vrata. Frižider je relativno dobro napunjen, a u špajzi sam vam ostavila raznih keksića i dovoljno čokolade. Muzika se pali na daljinskom, kuća je prirodno klimatizirana i imate na raspolaganju cijeli vikend. Ja ću biti tako dobra da odem opet na more kako bi vam omogućila da me iznenadite i majkemi ću se praviti da ne znam ništa o ovome svemu, ali bit ću vam jako zahvalna na svom uloženom trudu. 😛

Ljepotice moje, na stranu šala no divno je biti dio ovako vesele, vrckave i maštovite nakupine žena kakva ste vi… Sasvim slučajno spojene, vrlo različite kao osobe, savršeno uklopljene i divno domišljate. Vrijeme polako pokazuje da smo i odgovorne, radišne i sposobne za sve što zamislimo, a zamislile smo da je vrijeme da žene prikažu žene na istinit i jednostavan način… Bez lažne skromnosti, bez junačenja, bez nametnutih i neprirodnih stavova koji nam se stavljaju na vrat. Htjele smo da znate da kad boli plačemo, kad smo sretne smijemo se, kad smo zabrinute ili tužne onda smo nesigurne, kad nas volite cvjetamo, kad nas mučite gotovo da umiremo… Htjele smo mjesto gdje možemo biti točno to što jesmo i točno takve kakve jesmo, bez glume i prenemaganja. Ponekad savršeno ušminkane, a ponekad bez frizure i s podočnjacima. Ipak, ništa od svega toga ne bi bilo da začetnica ideje nije hrabra, odvažna i predivno neobična djevojka, koja je osmislila i provela u djelo cijelu ideju. Hvala joj na ovom mjestu koje je stvorila za nas i na svom trudu, novcima i nervima koje ulaže u sve ovo.

Neobično je što se osobno sve ni ne poznajemo, ali unatoč tome stvorile smo prekrasna prijateljstva. Pružamo podršku jedna drugoj kad je teško, savjetujemo se međusobno, lako i jednostavno postignemo dogovore koji nam trebaju da ovaj portal dobro funkcionira, ali najslađi dio našeg druženja je ipak smijeh, šala i  zafrkancija. Naša virtualna sobica je mjesto koje smo pretvorile u oazu u koju pobjegnemo često i gdje uz smijeh i šale “skuhamo” sve što ovdje čitate. Dooobro, ponekad se malo i razilazimo u stavovima, ta žene smo! No, predivno je to, što unatoč povremenim neslaganjima u stavovima, slobodno iznosimo svoja mišljenja i ne zamjerimo jedna drugoj na različitosti. Svaka od vas posebno, čini ovu priču baš takvom kakva je i bez tih naših djelića osobnosti i različitosti Amazonke ne bi bile to što jesu.

Hvala vam što ste dio mog svakodnevnog života!

Volim vas sve od reda!

Viki Herak

Komentari

Neki baner